Alaston hieronta huora netistä

alaston hieronta huora netistä

Ei se ole ilmasta se muotipukeutuminen ja itsensä kauniina pitäminen. Rakennekynnet, parturit, hierojat sun muut. Pitää olla paksu lompsa kun sellasen hankkii. No sinulla sellainen lienee, koska harvemmin ne naiset käy maatiaisnaisten tavoin töissä. Kaikki suomalaisnaiset eivät vaan ole yksinkertaisesti niin turhamaisia vaan ihan tavallisia naisia.

Mikä mahtanee olla ongelmana kun lukee tätä ketjua - ensinnäkin se lienee jokaisen oma asia minne rahansa laittaa? Niin Kankaanpäässä kuin missä tahansa muussa kaupungissa, isossa tai pienessä - kyllä suomalaiset naiset niin halutessaan elättäisivät itsensä hieronnalla, kyllähän nuori v suomalainen nainen päihittää mennentullen thai-naisen! Nyt vaan tarjonta on painottunut thaimaalaisten naisten tarjoamiin palveluihin Joo on se jokaisen asia mitä rahoillaan tekee kunhan se ei ole esim.

Puhumattakaan että kantaa tauteja kotiin. Mutta eihän äijät ajattele ku itteänsä tai tarkemmin ajateltuna mulkkuansa. Kyllä niitä maksullisia on nykyään joka paikka täynnä. Kun on kysyntää niin on tarjontaakin. Ei voi äijää päästää enää edes rallikisoihin kun sielläkin myydään vaan pillua. Mikä voi viehättää jossain huorassa, hyi helvetti. Vaikka olis kortsu päällä niin voi saada visvasyylän, herpeksen tai syyhyn Ei ole enää perhearvot mitään.

Älkää äijät poratko että nainen tulee kalliiksi, meikäläiselle on kyllä miehet tullu kalliiksi. Olen yhtä sun toista elättänyt ja maksanut kaiken. Kyllä äijät osaa loisia olla ihan siinä ku vosutki. Mitä maksaa muija siellä? Urho jo puuttees 6.

Mahtaako kukaan tiätää, saako siellä pelkästään persettä?? Muija kun rupes pihtaileen ja ny se sitte muutti kotoo pois. Pitäis saaha jo "emmiskellä". Ota pili käteen ja vedä sitä ees taas niin ajaa saman asian. Vaihdat välillä kättä niin se on ku vieraissa kävis. Tai hanki ittelles sellanen kunnon vanhan ajan leveeperseinen maalaisemäntä, sillä ei oo mitään "kotkotuksia", ja se lämmittää kylminä talviöinä, eikä sitä pikkutuulet riepottele, osaa laittaa ruokaa ja pitää miehestä huolta.

Olis kiva jos löytyis edes yks järkevä mies sieltä Kankoonpeestä. Nyt on tulos viikonloppu, kysyn vielä saako sieltä thai-kämpässä pelkkää pillua, sitä olen hakemassa. En ole tottunut tumputtamaan tai vastaavaqa, olen orhi joka tekee varmasti miehen työn Ne ehdottaa sitä itse.

Hinnasta kannattaa kyllä höylätä. Hyi saatana, tautisia huoria nussitte, ei teilläkään oo kaikki intiaanit kanootis: Laiskimmat ja varakkaammat tilaavat oman hierojansa Thaimaasta suoraan Kankaanpäähän Vantaan kautta toki. Meno-paluulippu tekee tonnin verran ja sillä saa hierontaa kotisohvalla jopa kolmen kuukauden ajan. Tosin huoran ylläpito maksaa helposti yhden tonnin lisää, mutta kaikki kiva maksaa aina.

Suomalaisille naisille tälläinen "sankari" tuskin enää koskaan kelpaa, joten kannattaa jatkossakin varautua maksamaan tällä tavoin saamastaan hieronnasta muutama tonni per vuosi. Ja asiakkaiden ei enää tarvitse tilata ja käyttää kaltaisesi "yrittäjän" heh heh palveluita?

Löytyy paljon kunnollisempiakin yrittäjiä ihan samalta alalta. Sinuna olisin hyvin varovainen. Sisar hento valkoine Mitä maksaa sitten ne sairaala ja laboratooorio kulut vuodessa siihen päälle?

Sukupuolitaudit maksaa aina veronmaksaja. Nyt on pakko kysyä suoraan, siis saako sieltä ostaas markkinahintaan pillua? Jos saa niin hyvä, itse käytän aina näissä tapauksissa kortonkia suojana, että se siitä hygieenistä. Ei muija ainakaan ole valittanut saaneensa mitään ihmeenpää sairautta. Jotta tuota eiku työntämään Kuinka epätoivonen täytyy miehen olla kun pillusta pitää maksaa?

Mieri sitä Lollitar kun ens kerran kieltäydyt antamasta ukollesi. Mieti miltä tuntuu, kun muija heittää kamas pihalle, talo menee ositukseen ja lapset äidille, ja ainoastaan, koska jäät nalkkiin taikkuhuorista. Mieti miltä tuntuu kun kaikki on minun nimissä ja minun maksamaani. Siinäpä eukko pakkaa laukkunsa ja lähtee, ottajia on! Sulle voi muuten vaan käydä huonosti kun alat pelehtimään mafiosojen kans Luuletko tosiaan, että yksinkertaisinkaan taikku suostuu avioehtoon?

Nehän heittäytyy oudon kielitaidottomiksi tossa vaiheessa. Ei se kuules enää mene niinkuin joskus luvulla, sun nuoruudessas. Eihän naisten kannata ilmaiseksi tehdä yhtään mitään. Eivät varmaankaan ilmaiseksi odota pylly pystyssä ja siivoa? Ja sen vastapainoks miehet haukkuu suomalaiset naiset?

Totta on ,että venäläiset ja taikut päihittää usein kauneudellaan. Mutta suominainen ajattelee useimmiten muutakin kuin ulkonököään. Esim muitten naisten olojen thaimaassa. Oma ulkonäkö ei ole tärkeintä! D me naiset ei vaan huudella sitä teidän naamaa päin niinku miehet tekee naisille. Naisen tehtävä on olla kaunis ja hiljaa! Ja paikka ei oo enää keittiös, vaan sängyllä "pylly pystyssä" ps.

En voi sietää aasialaispanoja enkä venakoita. Kumpikin on tullut Suomeen seksillä. Ei meidän suomalaistenkaan naisten sentään kaikkea tarvitse sietää! Ja jos taikku rupeaa persettään jakamaan, miksi sitä pitäisi sääliä? Sehän on täysi-ikäinen, aikuinen ihminen. Kuinka monta aasialaista miestä olette nähneet suomalaisen naisen kanssa? Yhden olen koko elämäni aikana Suomessa nähnyt, miksi näin? Mulle on ainakin ihan sama vaikka äijät nussisivat naapurin sikoja, kai niille kiimassa nekin kelpaavat.

Itsellänikin aivan ihania kokemuksia eestiläisestä miehestä mmm Ihanan helliä, ihankuin ujoja rakastajia. Ja kiihkeitä ja totisia. Kyllä se taas tässä nähdään ensimmäisen viestin kirjoittaja hulluttaa taas näitä Kankaanpääläisiä yh-harakoita Piti ihan lukea koko ketju alusta loppuun ja pakko antaa oma kommenttini tuohon ulkonäköasiaa.

Mikä nyt sitten on "kaunis rotu" kenenkin mielestä, mutta itse olen sitä mieltä etten vielä koskaan ole nähnyt yhtään kaunista thainaista suomalaismiehen käsipuolessa. Ehkä he ovat jonkun silmään kauniita mutta ei minun. Toki on sivistymätöntä haukkua ihmisen ulkonäköä, mutta pakko oli kommentti laittaa.

Kyllä Suomi pullukat ovat paaaaaljon kauniimpia. Suomalainen mies "ottaa" suomalaisen naisen jos vain saa sellaisen kun haluaa. Ongelma monellä miehellä on se, että kuvittelee oman markkina-arvonsa paremmaksi kuin se todellisuudessa onkaan. Tätä omaa kuvitelmaa ruokkivat nämä köyhistä maista bongatut nuoret naiset, jotka kehuvat seksikkäiksi TOSImiehiksi vaikka millaista kaljupäistä möhömahaa, kunhan vain saavat sillä tavoin oman taloutensa turvattua.

Jos suomalainen mies katsoisi peiliin ja osaisi vieläpä tulkita näkemäänsä kuvajaista oikein, alkaisi kupletin juoni paljastua heillekin. Rahalla saa melkein mitä vaan, mutta kestävää ihmissuhdetta sen varaan on vaikea rakentaa. Prostituutio on muuttunut jalostetumpaan muotoon, eli tyttöystäväelämysten myynniksi. Yleensä suomi nainen on läski, lyhyt, lyhyt säärinen ja pukeutuu mauttomasti tuulipukuun tai verkkareihin!!!

Ainoat kunnon gimmat tulevat Venäjältä, Virosta tai Thaikkulasta. Sunki äitis on maatiaisrotua joten olet itsekin pahasti sitä surkeeta maatiaisrotua, ja varo se periytyy sun lapsiiski Eihän nuo äijät ajattele aivoilla vaan mulkulla Just siks ne tuo noita "kauniita" vaimoja kun ei ykskään Suomi-nainen moisiin äijänkuvatuksiin koske. Pankkilainalla raijaavat tyttöpolot tänne ja ku rahat loppuu ni sossu kustantaa vaimoille liput takas kotiin.

Me tehdään töitä ja maksetaan ne matkat, on se niiiiiiin väärin. Tai sit ne jää tänne hoiteleen toisten äijiä rahasta Sehän noiden taikkuhuorien saavutus on. Oliskos nyt kuulkaa niin, että se on kysynnän ja tarjonnan laki tässäkin tapauksessa - ei ne thaikut tulisi Suomeen mikäli ei olisi kysyntää.

Tämä keskustelu tuntuu paikoitellen turhalta jeesustelulta - miehiä syyllistetään ja me naiset olemme aina puhtaita pulmusia.

Jos ja kun mies on valmis maksamaan seksistä, niin tarjontaa ilmaantuu niin paljon kuin markkinat vain vetävät. Kysyntää olisi varmasti paljon enemmänkin, mutta ainakin toistaiseksi suomalaiset käyttävät seksipalveluita hieman häpeillen.

Harva rehentelee käyneensä maksullisella, ja veikkaan että varsin harva kävelee rinta kaarella hierontapaikan ovesta sisään. Mieluummin sinne mennään kaulukset pystyssä pitkin seinän vierustoja. Näin ainakin kuvittelisin asian olevan.

Seksipalveluja käyttävät miehet ovat LÄHES poikkeuksetta epäonnistuneet luomaan pysyvää suhdetta suomalaisen naisen kanssa, ja tätä tilannetta sitten käyttävät hyväkseen nämä seksipalveluja myyvät "yrittäjät" ja aasialaiset "tyttöystävät".

Kyllä suomalaisenkin naisen saa enemmän tai vähemmän vakituiseksi kumppanikseen rahalla, mutta maksukykyä pitää olla paljon enemmän kuin köyhistä maista oikein tyrkyllä olevat alan ammattilaiset tarvitsevat.

Itsensä myyminen jossakin turisteja vilisevässä lomakohteessa ei varmastikaan ole pidemmän päälle kovinkaan houkutteleva ajatus, jos vaihtoehtona on länsimaalaisen miehen kustantama edes kohtuullisen siedettävä ja turvallinen elämä Suomi nimisessä maassa. Tuo lähes -sana johtuu siitä, että ainahan on poikkeuksia. Jotkut miehet saavat kaipaamaansa nautintoa vain maksaessaan seksipalveluista, vaikka heillä olisi perinteinenkin menetelmä käytössään.

Yleensä seksipalveluja vakituisesti ostavat miehet ovat kuitenkin suominaisen näkökulmasta katsottuna vähemmän houkuttelevia. Kyllä kankoonpäähänkin hierontapaikkoja alkaa ilmaantua, kunhan kysyntää vain on riittävästi.

Siitä vaan ilmoittamaan asiasta vaikkapa Porin hierontapaikkoihin, niin mielellään tänne haarakonttorin perustavat, jos saat heidän vakuuttumaan asiakaskunnan riittävyydestä. Vapaata liiketilaakin luulisi löytyvän vaikka useammallekin yrittäjälle. Jos on äijätkin syyllisiä, niin on taikkuhuoratkin. Ei se ole syyllisyyttä jos tekee seksiä mieli, eikä se ole syyllisyyttä jos ostaa itselleen seuraa sieltä missä tällaista palvelua on tarjolla ja hinta-laatusuhde on omasta mielestään kohdallaan.

Alemman elintason maista vihreämmille ruohikoille lähtevät naisetkaan eivät ole syyllisiä. Ei se ole oma vika jos on syntynyt köyhään maahan ja vaihtoehdot ovat vähissä. Se on syyllisyyttä, jos tavalla tai toisella vahingoittaa toista ihmistä.

Jos mies maksaa itse rehellisesti ansaitsemaansa rahaa siitä ilosta kun käy runkattavana hierojalla tai tilaa naisen netin kautta ulkomailta vaikka kesäseuraksi, niin ei siinäkään ole aihetta syyllisyyteen. Ainakin toistaiseksi se on aika erikoinen elämäntäpa, mutta syyllisyyttä siitä ei tarvitse potea. Kuinkahan kauan Kankaanpäässä sellanen yritys menestyisi? Suomessa on kyllä kaikki niin surkeeta, kun kaikki mukava on kieltolistalla. Poikkeilen aina tuolla työreissuilla paschassa saksassa ja ostan vielä tuliaisiksi auton täyteen viinaa.

On muuten talo täynnä hyviä huoria, eikä maksa paljon. Onhan niitä seksinmyyjiä suomessakin. Ei välttämättä ihan Kankaanpäässä, mutta Porista ainakin löytyy. Hinta vaan on kova ja laatukin lienee vaihteleva johtuen asiakkaiden ja tarjonnan vähyydestä. Kysynnän lisääntyessä lisääntyisi myös tarjonta, eli tässäkin toimii kysynnän ja tarjonnan laki.

Voipi olla jopa yksi selkeinpiä kouluesimerkkejä kysynnän ja tarjonnan lain toimivuudesta. Suomalaisille naisilla on tyypillisesti tarjolla myös muita mahdollisuuksia hankkia elantonsa, ja ulkomaisille alan yrittäjille on tarjolla parempiakin markkina-alueita kuin Kankaanpää, joten kyllä te tämän sektorin palveluita haluavat joudutte edelleenkin matkustamaan muualle.

Yksi vaihtoehto on skarpata itsensä fiksuksi mieheksi, ja yrittää hankkia seuraa käyttäen valuuttana omaa itseänsä ;-. Ihme homma kun ollaan samaa EU: Mutta tekeväthän naisetkin kuulemma nykyään "elämysmatkoja" mustaan afrikkaan tyttöporukalla mukamas patikoimaan tai tutustumaan kaikenmaailman nähtävyyksiin.

Tiedä sitten millaista metrilakua siellä tarjoillaan minkä perässä sinne tosiasiassa matkustellaan. Noo, ainaski Kenian Gambian ja Indonesian Balin. Siellä notkeet nuoret mustat miehet treenaa kroppaansa ja kuntoaan naisia varten. Monesti luullaan että myös Turkissa nainen saa munaa mekkoon, mutta kyllä se taitaa olla vähäisempää tai sitten niin hyvin piilossa.

Kyllä naisetkin on aina tuon seksimatkailun osanneet. Joko sosiaaliset paineet ovat estäneet elämysten hankinnan kotonurkilla, tai sitten on muuten vain käynyt tuo munakoison kokoisen lakupötkön kutsu vastuttamattomaksi.

Eivätkä Ihan kaikki naisetkaan eivät kykene ratkomaan pariutumistaan ilman rahan tuomaa apua. Onneksi naiset vähemmän tuovat noita matkamuistoja kotomaahan.

Ei oikein sovi katukuvaan pariskunnat, joiden ulkoinen olemus on kovin ristiriitainen. Olen nainen, en ole maksullinen edes siinä mielessä että rasittaisin mieheni kukkaroa. Mielestäni kukin saa tehdä mitä haluaa, mutta totuus on se että ei täällä kohta ole ns. Enpä sitten tiedä onko se hyvä vai paha asia? Minulle tuli ainakin helvetin kalliiksi aito Suomi vaimo, ei koskaan enää avioon!

Ei se vaimo ilman hyvää syytä olisi lähtenyt! Petetty vai jätetty Miesten ja naisten tasa-arvo on lähtökohta terveelle suhteelle. Jos jompikumpi päättää lähteä suhteesta, on se lähtijän valinta, ja siihen on lähtijällä omat omasta mielestään perustellut syynsä. Jätetty puoliso ei välttämättä näitä syitä hyväksy, mutta siihen asiaan hänen mielipidettään ei edes kysytä. Jos vaimo tai aviomies ei riittävästi huomioi puolisoaan, on ero väistämätön tosiasia. Kankaanpäässä tällaista pikaista helpotusta ei ainakaan julkisesti ole markkinoitu.

Siis katse joko Poriin tai Tampereelle! Porissa ja tampereella hyvää valikoimaa. Mietippä seuraavalla kerralla että AIDSin lisäksi näissä taudin levittäjissä on kuppaa, klamydiaa, tippuria, visvasyyliä ja satiaisia. Sit vielä ne kaikki alapää hiivat ja tulehdukset, hyi helvetti.

Miehet tai naiset jotka joutuvat turvautumaan prostituoitujen palveluihin ovat aina jollakin tavalla epäonnistuneet luomaan onnistunutta ihmissuhdetta vastakkaiseen sukupuoleen.

On prostituoitu sitten venäjältä, virosta, aasiasta tai vaikka samasta läänistä, niin hän käyttää hyväkseen miehen himoa naiseen. Mies taas käyttää hyväkseen naisen tilannetta, jossa hän on ajautunut myymään itseään. Prostituoitu tuskin on toiveammatti kenellekään?

On tuo sen verran marginaaliryhmän touhua, että toivon etten koskaan joutuisi kovin läheltä moista touhua katselemaan. Hyi hitto miten säälittävää!! Aina sitä toivois ettei tarvitsisi moisia aasianhuoria läheltä sietää, ja sitten joku helvetin dorka lantapaukkusukulainen ottaa taikkuhuoran. Nyt on kyläilyt kyläilty ja vain mies kutsutaan. Jos on pakkopulla sukulaisjuhlia, tämä toppiin ja minihameeseen ahtautunut taikku joutuu yksinään seisoskelemaan nurkissa.

Ei ole ainakaan tämän ketjun perusteella thai-hierojille Kankaanpäässä kovastikaan kysyntää. Marjanpoimintaa heille voisi ennemmin suositella. Rehellistä ja arvokasta työtä ja toimii erittäin hyvänä esimerkkinä ahkeruudesta meille suomalaisille. Raskaudestaan ja ansiotulojen erosta huolimatta on marjojen poiminta kuitenkin paaaaljon kunniakkaanpaa kuin ihramahaisten ja hieltä haisevien vanhojenpoikien pienten pilien "hierominen".

Mutta sitäkin enemmän pillunkipeitä juntteja. Taikkuhuorat vaan ei sovi Suomeen eikä minnekään. Taikkuhuorat hyödyntävät Suomimiesten kaipuuta naisen huomiosta ja läheisyydestä.

Mutta miten erottaa "aito" rakkaus rahalla ostetusta? No ainakin siten, että aito rakkaus kestää elämän vaikeuksia, mutta ostettu rakkaus päättyy heti kun rahat loppuvat.

Uskotko rahalla ostetun naisen olevan sairasvuoteesi vieressä kun elät viimeisiä hetkiäsi ja tarvitset henkistä tukea? Tai vaihtelevan vaippoja kasville? Nehän ottaa uuden pokan. Tai sitten niinkun yhdelle venakolle kävi, kun se oli hoitanut papparaista ikäeroa 20 v aikansa ja kiikuttanut rullatuolia pitkin Suomea, perinnönjakotilaisuudessa nähtiinkin sellainen rautarouva, että lapset ex-liitosta suomalaisrouvan kanssa sai taistelemalla taistella oikeuksistaan.

Sinä joka haukut thaikuista pitäviä miehiä "ihramahoiksi ja hieltä haiseviksi vanhoiksipojiksi " taidat olla tyypillinen, aito, läski, suomilehmä jonka perse on levinnyt tuhansien pullien syönnistä hehtaarin kokoiseksi. Minä olen ollut naimisissa Thaimaalaisen naisen kanssa kohta vuotta ja hyvin on mennyt, ei moitteen sijaa! Ennen tätä avioliittoa sain kokea paljon negatiivisia kokemuksia suomalaisista naisista!!! Suomalainen nainen on paljon katalampi ja petollisempi kuin esim Thaimaalainen!!!

No jo on suppeeta ajattelua. Rakkauskin voi alkaa rahalla ostetusta mutta muuttua kummallakin puolella todelliseksi hyvin nopealla tahdilla. Niin ja onko se suomalaisen naisen rakkauskaan mitään aitoa, itse koen olevani järkiavoliitossa suomalaisen naisen kanssa. Lastani rakastan, avovaimoa ehkä. Lapsiaankin toki rakastaa, mutta lapsien on tarkoitus elää omaa elämäänsä ja itsenäistyä pois vanhempiensa nurkista, joten rakkautta on pakostikin oltava montaa lajia.

Elämänkumppanin kanssa eletään ikään kuin samaa elämää. Suhteen toivoisi jopa lähenevän elämän edetessä. Rahallakin saa rakkautta ja kaikki rakkaus voi loppua olosuhteiden muuttuessa huonompaan suuntaan. Olosuhteiden pitämiseksi suotuisina pitää olla käytettävissä myös rahaa, joten kyllä aina on kyse myös ostetusta rakkaudesta jos sen niin haluaa ymmärtää. Ja jotta saataisiin joku liittymä alkuperäiseen aiheeseen eli thai-hierontaan, niin ainahan sitä voi hierojalta kysäistä, että muutatko meille; lupaan pitää sinusta huolta ja turvata perustoimeentulosi.

Siitä voisi hyvinkin kehittyä aito ja vilpitön tunne jota myös rakkaudeksi kutsutaan. Näissä tapauksissa taikkuhuorat on jatkaneet "työtään" heh heh koska sillä tienaa. Ja vakuutelleet juntille kotona: Suomalainen nainen kuuluu ja sopii navettaan!!! Yksinäinen epätoivoinen henkilö tai muuten vain perverssi henkilö käyttää maksullisia. Ihmeellistä yleistystä täällä Suomi, Thai tai Venäläisistä naisista, mikää noista väittämistä ei todellakaan pidä paikkaansa yleistyksinä.

Teksteistä lähinnä huomaa, että moukat maalaiset ne täällä meuhkaa. Osaa ne äijätkin hyväksi käyttää naista taloudellisesti, mieshuoria ne on jotka naisen rahoilla elävät ja käyttävät pyykkärinä ynnä kokkina hyväuskoista naista. Olisipa yhtä kiihkeää keskustelua vaikkapa aiheesta miten paljon vahinkoa alkoholi saa aikaan perheissä!

Tämän foorumin voisi pikkuhiljaa sulkea koska jokaisella on oma näkökantansa - ja hyvä niin! Kysyntä ja tarjonta kohtaavat seksipalveluissa kin , olipa sitten kyseessä thaikku tai venäläinen, virolainen tai suomalainen nainen! Jos mies tai nainen on fiksu ja hänen ulkoinen olemuksensa herättää positiivisia tuntemuksia, niin ei ole ongelmaa kumppanin löytämisessä. Jos tilanne on päinvastainen, eikä kelpuuta kumppanikseen sellaista henkilöä johon omat resurssit riittävät, niin pariutuminen tuottaa takuuvarmasti ongelmia.

Tähän ongelmaan saa helpotusta tai sen voi jopa ratkaistua rahalla. Jos käytössä ei ole rahaa, niin sitten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin oppia elämään ongelmansa kanssa. Mutta kuten edellisen viestin kirjoittaja totesi, alkaa tämä aihe olla loppuun kaluttu. Eikä ketjun aloittajakaan tainnut löytää täältä kaipaamaansa vastausta esittämäänsä kysymykseen: Helsingissä noita taikkuhuoraamoita vasta sikiääkin kuin sieniä sateella.

Täällä poliisi katsoisi niitä läpi sormien. Taitaisi itekin käydä tyhjentämässä pussinsa huoran vittuun. Eikä olekaan mitään venepakolaisia. Ja kun yks vinosilmäpiru saa jäädä Suomeen halpatyöläiseksi ja tuottaa koko perheensä veronmaksajien kustannukseen, kymmeniä tuhansia muitakin tihrusilmiä tulee perässä Suomeen.

Haluatko sinä veronmaksajana kustantaa aasialaisten halpatyöläisten elintasopakolaisuutta? Rahalla saa ja hevosella pääsee on vanha totuus joka pätee edelleenkin! Itekseni olen ihmetelly että mistä noita pieniä tummia viimesenpäälle piukeisiin puettuna naisinako katukuvaan on ilmaantunut osa lapsilla osa ilman..

Läskit ja rumat suomi naiset täällä itkee kun miehet on ulkomaalaisten kaunottarien perään!!! Se on nyt vaan fakta että slaavilainen ja thaimaalainen naisrotu on kauniimpi ja viehättävämpi kuin suomalainen!!! Hyväksykää asia ja antakaa olla!!!

Taas joku puutteessaan kihisevä ukko näkee poikamaisessa taikussa pelastajansa. No, suomalaiset miehet on hyvin pitkälle kaappihomoja. Fitnes hylkii läskiä Todellisuudessa käy sääliksi käy näitä nuoria ulkomaalaisia kaunottaria, kun joutuvat makaamaan suomalaisten michelinpappojen alla. Kuunnella heidän läähätystään ja sietää heidän kuolaamistaan.

Ja mitenkähän nuo michelinpapat pärjäävät mustasukkaisuutensa kanssa, sillä eihän ällöä miestä viitsi kauaa sietää jos eli kun alkaa ilmaantua vaihtoehtoja. Ne on makuasioita mistä kukakin tykkää ,jotku pitää thaikuista, venakoista, jotku kotimaisista Sen minä sanon teille suomalaisille tomppeleille, ettei venäläisiltä naisiltamme vaadita että he osallistuvat omine tuloineen kodin-ja taloudenpitoon.

Heidän tulonsa on heidän rahojaan, jotka he käyttää itsensä huoltamiseen. Se on mies, joka elättää koko perheen. Eikä sellainen ole mies eikä mikään, joka vaatii naiseltaan osuutta perheen elättämiseen.

Sellainen paskahousu on suomalainen mies. Suomalainen nainen JOUTUU käymään töissä, elättämään perhettään miehen rinnalla, tai yksin, kouluttamaan itseään, huoltamaan ulkonäköään OMISTA tuloistaan, hoitamaan kotia, perhettä, sukulaissuhteita, vanhenevia vanhempiaan ja appivanhempiaan, tämä viimeisenä, jos jää aikaa ja silti suomalainen ukko, se sika, juoksee vieraissa. Sen takia suomineito tähyilee horisontin taa. Mä oon naimisissa ja käytän Thai-hieronta palveluja pari kertaa kuussa, lähinnä Porissa, eikai siinä mitään pahaa ole, se on mun oma asiani, eikä vaimon tarvitse kaikkia tietää.

Oletko valmis siihen, että lennät pihalle, kun vaimos saa tietää? Kovin hepposesti otat asian. Kun olet varattu ja perheellinen, olet vastuussa kodista ja perheestä.

Olet näemmä valmis luopumaan lasten huoltajuudestakin. MIkäs siinä sitten, molemmat teistä tekee valintansa. Oletko muuten tietoinen, että Kankaanpääläiset varatut naiset ovat käyneey muutamaman vuoden ajan lähistöllä saamassa hierontaa ja rentoutusta - ettei vaan oma vaimosikin kuuluu nauttijoiden joukkoon kun ei kotona luonnistu? Ainakin Kpäästä löytyy myös naisille hieromalaitos - kysyvä löytää eikä eksy! Paikasta ei pidetä pahemmin meteliä - silti on tiedossa. Kysellä kannattaa vain oikeilta tahoilta.

Paikka on mainio, puhdas ja ystävällinen tunnelma ja asiansa osaa! Kankaanpään keskustan alueelle on tulossa Thai-hieronta paikka ensi vuoden puolella, Porilainen Thai-hieronta yrittäjä suunnittelee avaavansa liikkeen tänne Kpäähän suuren kysynnän vuoksi!

On meinaan hieno homma jos aletaan Kpäässäkin saamaan kunnon hierontapalveluja!!! Mä kuulin myös, että Kankaanpäähän avataan Thai-hieronta paikka. On komiaa, ei tarvi enää lähtee Honkajoelta ajelemaan Poriin asti: Näin pienessä mestassa taikkuhuorat pannaan kyllä lähtemään.

Tänne ne ei tule jäädäkseen. Se on varmaa se. Miksei K-pää sitten ota maahanmuuttajia vastaan? Pannaan tollaiset hottentottia hieroskelemaan rouvia.

Älä ny noin kovaa kantaa ota, me täältä Karviasta saakka ollaan käyty "Hieronnash" ja pirskatin hyvältä tuntuuki Nämä porttolat on poliisin valvovan silmän alla. Varatut pysyköhöt omissa karsinoissaan. Aukee ilmeisesti ensi keväänä thaikkula sitten kpäähänkin lopultakin!

Thai-hieronta yrittäjä etsiskelee kuulemma parhaillaan tiloja kauppatorin laidasta. Kankaanpäässähän on kyllä tyhjiä liiketiloja vaikka millä mitalla torin läheisyydessä. Sinänsä ihan hyvä liikeidea perustaa hieronta paikka tänne kankaanpäähän, asiakkaita riittää kyllä varmasti ja starttiraha juoksee Sellaiset myö ajetaan luudalla täältä helvettiin. Haluan sitten olla kärpäsenä katossa kun rouvat kyttää siellä hieromalaitoksen nurkalla keitä siellä hieronnassa käy, hihihi.

Eiköhän se ole kerrasta poikki, kun isäntä tulee taikkuhuoran luota. Ei siinä paljon muiden tartte ilakoida, kun ukko joutuu reppunsa ja ajokoiransa kanssa maantielle. Nips ja naps On se kuulkaas niinkin, että jos mies ei kykene itse edes run Isompi ongelma on sellaisista parisuhdeongelmaisista miehistä, joilla ei ole varallisuutta päästä kokemaan naisen kosketusta.

Heidän ainoa keinonsa on väijyä yksinäisiä naisia yön pimeydessä, ja siitä ei yleensä mitään hyvää seuraa. Ehkä KELAn tulisi järjestää heille jokin himoja hillitsevä leikkaus tai lääkehoito. Kela, eli me veronmaksajat ,kustannamme jo nyt teidän äijien sukupuolitaudit, joiden on laskettu yhden perushoidon osalta maksavan veronmaksajille peräti Osa miehistä ei kykene syystä tai toisesta luomaan seksisuhdetta naiseen.

Pitää heillekin suoda jokin mahdollisuus tyydyttää tarpeitaan jos pelkkä oma käsi ei riitä. On se helpompi tapa mennä kotipaikkakunnalla olevaan hieromoon kun ajalla muualle tai hankkia ulkomailta oma henkilökohtainen hieroja josta ei seuraa kuin ongelmia jo muutoinkin vaikeaan elämään.

Kankaanpään torin laitamilta löytyy vapaata liiketilaa vaikka useammallekin thaihieromolle. Tervetuloa tänne Satakunnan sydämeen thaikkuhutsut! Taikuhuorat kivitetään kohta täältä. Suurin osa huoraamojen asiakkaista ei suinkaan ole peräkammarin urpoja vaan aivan varattuja ja perheellisiä puolisoita ja isiä. Haastat siis perheet hajoamaan? Rouvat hyvät, boikotoikaa hieromoja. Mikä teidät niihin saa työntymään, eihän ne edes ole päteviä. Boikotoikaa samalla kaikkea kaupankäyntiä ko.

Ja jos taikkuhoron isäntä on yrittäjä, boikotoikaa senkin palveluja. Vasta tämmönen tepsii ja tehoaa. Näin teemme jo nyt. Taikkuhoratsu ei ole ihminen. Mä oon ukkomies kankaanpäästä ja käytän kans noita thai-hieronta palveluja melko säännöllisesti poris ja tampereella, syynä on oman vaimon rupsahtaminen ja monipuolisen seksin ankara puute! Vaimo ei tiedä asiasta mitään, eikä sen tarvi tulla koskaan tietäänkään!

Rahaa toki palaa noissa taikkuloissa paljon mutta on se sen väärti kun saa monipuolisia ja laadukkaita palveluja nuorelta thai-tytöltä!!! Etkö SINÄ itse ole rupsahtanut? Mitenkäs se vaimo vain pääsee rupsahtamaan? Saattaapa vaimosikin käydä mielellään turkinpojan käsivarsilla.

Mitäpä jos vaimosi ja etenkin lapsesi saisivat tietää, mitä heistä ja heidän äidistään ajattelet? Se on kuule aina vain ajan kysymys. Maksullinen seura ei ole pettämistä, koska rakkautta siinä ei ole. Pettämistä se on samanverran kuin masturbointi pornon parissa. Naiset eivät tahdo ymmärtää sitä, että mies voi rakastaa jotakuta ja "panna" toista. Sitä keneen olet rakastunut, rakastellaan.

On miehiä jotka käyvät vieraissa, ja miehiä jotka valehtelevat etteivät käy. Eli sinulle olisi ok jos vaimosi nussisi muita miehiä? Saisinko hänen yhteystietonsa kiitos?

Ai niin, tuskinpa olet ikinä kertaakaan edes seurustellut, kun puhut noin painavaa paskaa joten tokkopa sitä vaimoakaan olemassa on. On herrasmiehiä, jotka saavat ihmissuhteissaan sekä rakkautta että seksiä ja heille riittää oma kulta ja rakastettu, maksuhuoraa he inhoavat jo periaatteessaan, ja sitten on teitä luusereita, jotka joutuu ostamaan seksinsä.

Ei se kotona saanti ainakaan yrityksen puutteesta ole ollut kiinni. Reiden eivät vain ole auenneet. Taitaa eukko minua jo pettää. Mitenkäs erona siihen on se että minä käyn vieraissa rahasta? Jos et sitä meinaan tee, jälki onkin myöhemmin paljon siivottomampaa ja riidat käydään todella viimeistä nuppineulaa myöten. Teipataan ikkunaan kotipaikkaan viittaava nimi esim.

Hui Hai Thai Massage ja puhelinnumero. Niitä tulee, kun on uutta, hyvää palvelua luvassa. Thaihierojat pitävät kirjaa myyntituloistaan. Pienille paperilapuille merkataan päivittäin asiakkailta saadut perusmaksut.

Käsihoidosta ja muusta seksistä saatua rahaa ei ilmoiteta. Lapuista välittämättä moni täyttää paperin omasta päästään.

Laput antaisivatkin aivan liian suuret myyntitulot, lukuja olisi kuitenkin justeerattava alaspäin. Kirjanpitäjät opastavat yleensä sopivan, järkevän tulotason löytämisessä. Oman paikan omistajilla loppusumman tulee olla sen verran suuri, että siitä pystytään vähentämään vuokrat ym.

Kiertävillä hierojilla summa voi olla hyvinkin pieni, sillä kukaan ei pysy kontrolloimaan heidän työtään. Tärkeätä on, että ilmoitetut tulot eivät herätä esim. Siitä voisi aiheuta tarkastuskäyntejä tai lisäselvityksiä. Toistaiseksi niistä ei ole ollut huolta. Ei, vaikka tytön kuukauden todelliset tienestit nousisivat 10 euroon. Tippejä ja niiden määriä kun on kuulemma niin vaikea todistaa. Ei ihme, että thaihierojia naurattaa. Huhhuh mitä Tommi löysi.

Axelpass Tommi , 1. Kukaan ei tarttunut hyvään provoon vaikka kaksi päivää odotin. Axelpass Tommi , 3. Älä nyt viiti, ei suomalainen nainen tollaiseen ryhtyis, siksi suosinkin jotain ihan muuta Tiesin muuten jo paikan sijainnin ennestään, ainakin suurin piirtein, hihhii.. Poliisin selvitysten mukaan thaihierontapaikkojen toimintaan mahdollisesti liittyvät keskeisimmät rikosnimikkeet ovat paritus, veropetos, kirjanpitorikos, ihmiskauppa, laiton maahantulo sekä näiden rikosnimikkeiden törkeät tekomuodot.

Paritussyytteet näyttävän kaatuvan helposti näytön puutteeseen ks. Haluaisin käydä hieronnassa, mutta en maksaa siitä tuplahintaa. Miksi sinun on mentävä juuri Thai-paikkaan?

Oletko ollenkaan tietoinen, että noihin paikkoihin voi liittyä laitonta paritusta ja kiristettyinä ovat töissä? Älä tue sellaista ihmisten polkemista. Tämä hieronta on nimittäin todella hyvää ja tehokasta. Ja vielä jos saisi mieshierojan käsittelyn.

No hyvä että ala on nyt siivottu ylilyönneistä, voi käydä huoletta rentoutumassa. Moni perusjuntti yhdistää aina thai hieronta seksiin koska ovat nähneet sellaisia pornoelokuvia. Oikea thaihieronta ei tosiaan ole mitään seksipuuhia vaikka ne huippuihanat thainaiset tosiaan ovat niin aistikkaat että jokaisen terven miehen penis reagoi ja onhan se aina mahdollista että hierojakin kiihottuu kun hän tuntee asiakkaan reaktiot.

Itse kävin kerran thaihierojan luonna koska minulla oli kipeät hartiat ja niska niin etten pystynyt kääntää pää kunnolla kun ajelin autolla. Ei ollut helppo juttu löytää vapaan hierojan tuota pikaa mutta Matinkylässä sattui olemaan yksi tyttö joka otti vastaan kotona illalla. Se oli lempeä ja rentouttava hieronta jota sain ja jumittunut niska notkistui puolen tunnin hoidolla ja hartioitten kipu katosi. Koska olin ekan kerran asiakkaana sain häneltä lisäksi kokovartalohieronnan.

Tämä nainen oli niin ystävällinen että hän keitti jopa kahvit minulle sitten hieronnan jälkeen. Tämä thainainen oli upeasti pukeutunut ohuen läpinäkyvän mekkoon joka paljasti kaiken ja oli tosi seksikäs mutta mikään ilotyttö hän ei todellakaan ollut. Juteltiin vähän aikaa kaikenlaista koska hän puhui suhteellisen hyvin suomea.

Olen melko rohkea naisten kanssa joten esitin kysymyksiä liittyen huhut thainaisten seksistä. Hän vastasi suoraan että heidän kultturiin kuuluu sen että miehiä pitää palvella niitten pyynnöstä ja että hän suostuu myös jos minä haluan koska itse nauttii varisinkin suuseksistä mutta se ei liity mitenkään hänen hierontatyöhöön.

alaston hieronta huora netistä

: Alaston hieronta huora netistä

PIKKUSISKON PIMPPI SEKSITREFFIT OMAKUVA Monster high kuvahaku pornoon seksivideot
Alaston hieronta huora netistä Entä olisko afrikkalaisilla mitään erityistä hierontatapaa? Nämä porttolat on poliisin valvovan silmän alla. Pitää heillekin suoda jokin mahdollisuus tyydyttää tarpeitaan jos pelkkä oma käsi ei riitä. Mieri sitä Lollitar kun ens kerran kieltäydyt antamasta ukollesi. Kertoo miehen tasosta enemmän kuin mikään. Vaikka suomalaiset huomaisivat olevansa väärässä, niin millään ei voi myöntää.
Alaston hieronta huora netistä No eihän täkäläisiä edes kiinnosta, vaikka mies käväsis hierottavana itämaalaisen luona. Mieri sitä Lollitar kun ens kerran kieltäydyt antamasta ukollesi. Vaikka perhe olisikin, haluatteko naiset todella pitää näistä miehistänne kiinni. Näin teemme jo nyt. Nyt ei veljet tarvitse enään matkustaa Poriin tai Tampesteriin
ESCORT FUCK KERAVAN TARJOUSTALO Overwatch mercy porno seksiseuraa kuopio

Kertoo miehen tasosta enemmän kuin mikään. Olen sitä mieltä, että kuka tahansa on oikeutettu tekemään seksityötä jos näin haluaa, mutta kyllä prostituoidun asiakkaalla on kaikki vastuu siitä, että hän kaikin keinoin varmistaa toiminnan molemminpuolisen vapaaehtoisuuden, maksaa hyvin ja käyttää aina omaehtoisesti kondomia. Prostituoidun asemasta ei voi olla varma, mutta omasta käyttäytymisestään mies voi pitää huolen. Jännittävää, kuinka ilmeisesti esim.

Duunareita, työttömiä, vammaisia, toimistorottia, alkoholisteja, Mikkoja, Pertsoja, Topeja, Sampoja - kaikilla omat pikku genitaalinsa, joita thaihierojan pitää sitten vatkata. Kullakin omat juustonsa esinahkojensa alla, omat hienhajunsa, likaiset bokserinsa, paakkuiset mällinsä, tautinsa ja ihottumansa, ihramahansa, vaikkuiset korvansa, ilmavaivansa ja pikkkupikku mieltymyksensä peeniksen käsittelyn suhteen. Että ah ja litsläts kun se tottunut hierojan käsi taas kerran liikuttelee kurttuista esinahkaa Risto-Heikin puolikovan letkun päällä ja levittää puolillaan olevasta liukkarituubista vähän lisäliukastetta muita nesteitä hierojalta tuskin erittyy hierontaa liukastamaan, kun kiihottuminen on vain näyteltyä.

Ja aah, siinähän se mahtava seksuaalinen kokemus olikin ja hieroja on miehen poistuttua ja käsienpesun jälkeen valmis ottamaan taas uuden miekkosen hoidettavaksi. Risto-Heikin genitaalien haju leijuu vielä huoneessa, mutta seuraava asiakas kaipaa jo helpotusta. Tykkään x 1 List. Thai-hierontalaitoksissa käyminen osoittaa erityisesti varatuilla miehillä arvostelukyvyn puutetta, sivistymättömyyttä ja aika lailla totaalista luuseriutta naisten suhteen.

Uskon, että suurin osa suomalaisnaisista inhoaisi miestään enemmän silloin, jos selviäisi, että tämä käyttää prostituoitujen palveluita, kuin silloin, jos molemmat sivusuhteessa ovat olleet omasta halustaan mukana ja saaneet tyydytystä.

Tämä ei kerro sitä, miten asioiden tulisi olla vaan miten ne nykyisin ovat. Thaihierontalaitokset ovat vieläpä ns. Jos kiinnostaa mennä heti jonkun lähiokapakan Pertsan jälkeen tämän genitaalien hajuiseen loukkoon runkattavaksi tms. Kandee käyttää kortsua jos limakalvokontakti on mahdollinen, sillä monet Pertsat haluavat maksaa ekstraa saadessaan paljaalla. Tietenkään ammattimaiseen seksityöhön suojaamaton seksi ei kuulu koskaan, mutta thaihieronnoissa työskentelee naisia ja miehiä hyvin eri lähtökohdista.

Osa käsittää itsensä seksialan ammattilaiseksi, osa on aidosti heikossa asemassa ja riistettynä. Prostituoidun asiakkaalla on olemattomat mahdollisuudet tosiasiassa arvioida prostituoidun asemaa ja sitä, miten vapaaehtoista työ on ja kuinka paljon rahasta menee prostituoidulle itselleen. Riski, että ihminen toimii alistetussa asemassa on suuri.

Haluaako aloittaja ottaa riskin siitä, että hän hyötyy thainaisen huonosta asemasta ja syyllistyy mahdollisesti seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäyttörikokseen?

Jos hieroja toimii parittajan alaisuudessa mikä on todennäköistä , on seksuaalipalveluiden ostaminen tältä henkilöltä rikollista. Tieto rikossyytteestä kulkeutuu helposti puolisolle. Ýksi aspekti on tietenkin aloittajan puolison suhtautuminen prostituutioon yleisemmin. Suuri osa naisista kokee prostituution ihmisoikeuksia loukkaavaksi toiminnaksi, hyväksikäytöksi ja riistoksi.

Jos aloittajan puoliso ei ole erityisen avomielinen, miehen käynti prostituoidulla johtaisi suurella todennäköisyydellä riitoihin, luottamuksen ja arvostuksen menetykseen ja jopa eroon. Miksi palstan elleillä on näin negatiivinen suhtautuminen thai-hierontaa kohtaan? Thaikkuhieronta on palveluteollisuuden elämystuote samalla tavalla kuin kampaamokäynti tai ravintolassa syöminen.

Yksinkertaiset hyvinvointivaltion pöhöttämät ja laiskistamat suominaiset saavat elantonsa yleensä julkiselta sektorilta jonka me yksityissektorin tuottavat miehet kustannamme korkeina veroina. Naiset ostavat sitten vaatteita, kenkiä, laukkuja, hedelmämehuja ym. Mutta olisihan se mukava saada hierontaakin.

Kai taikut saa ravintoloissa hillua siinä missä muutkin? Ja kyllä ne naiset antavat taikkujen olla rauhassa, ei niitten ittensä mieli teekään.

Sehän on niiltä pois. Ne taikut jallittaa niidenkin miehii. Ja ylipäätään kaikkia miehii. No eihän täkäläisiä edes kiinnosta, vaikka mies käväsis hierottavana itämaalaisen luona. Pääsevät itse siitäkin vaivasta ja jää aikaa juoruamiseen! Pitäs meidän kaikkien varmaan näyttää omalle ämmälle ovee ja ottaa taikku sisään samalla avauksella. Ei tarttisi täälläkää katkerien jorista siittä misä niitten ukot luuhaa yöt kun ei kotona saa. Vaikka saisikin mutta niiden vellihousujenhan tekee mieli kokeilla vihreämpää ruohoa aidan takaa.

Monet kodit ja perheet hajoaa tossa pelleilyssä. Kyllä ne kodit ja perheet hajoo jo siihen, ku ei sitä seksiä enää liitossa ole. Miehen on tehtävä työnsä ja siihen päälle olis mukava saada, jos omalta eukolta ei lohkea niin pitää turvautua maksullisiin. Näin loppukaneetiksi vielä totean, että vieraissa käyminen on vain seuraus jostain vakavemmasta ongelmasta. Siitä on turha marista. Kenenkään ei ole pakko olla yhdessä tai erota pettämisen takia.

Mutta suomalaisille naisille pitää antaa tunnustus että hyviä kotiäitejä olette, mutta jätetään se seksi taikuille, eiksje? Ja marjanpoiminta, ne on kuulemma ketteriä menemään varvikossa ja noukkivat ämpäritolkulla marjoja Siis eukoksi en tahdo. Nyt et tainnut tajuta itsekään, mitä sössötät? Eihän kukaan fiksu nainen katsele huorissa juoksevaa äijää.

Se on kuules pappa ositus ja äiti vie lapset mukanaan! Mietis siis vielä kerran omia valintojas. Ei niitä rasittavia äitiinsä tulleita valittavia penskoja kukaan jaksa kaitsea.

Mutta vie myös kämppäs altas. Mee sinne taikkuvituilles asusteleen. Ei taida viirusilmät huoliakaan, vai? Eipä ne ole ainoastaan naiset jotka pihtaa, kyllä kpäässä löytyy näitä miehiäkin ja paljon, jos kylvet itsesäälissä ja pidät itseäsi rumana ja säälittävänä miehenä, niin tervemenoa sinne thaikku heirontaan mielummin poriakin pidemmälle. Ja pliis pieni palvekus: Turhaa jäädä tänne itkemään kun naiset ovat sellaisia ja sellaisia Ne päästää vaikka strap-onilla perseeseen, jos ei mies taikkua ole tavattavissa.

Ja miksi sitten Kpään junassa ei saisi taikuista tykätä, jos meitä kerran on moneen junaan? Taikut nusasee montaa mulkkua ilman kortsua.

Luulisi jo sen asian puhuttelevan äijän köriläitä vakavasti. Ja nuoremmat naiset sanoo jo ,ettei ne sellaisiin miehiinpäin vilaisekaan, jotka on olleet thaihuoraamoissa tai edes Thaimaassa poikaporukalla. Eipä ne Kpääs vahtaa muutenkaa paikallisia. Paikallisten on pakko sitte kattella ulkotuontinaisia. Ottakaa ihmeessä taikku muija, saatte elättää koko suvun buahhahhah Eipä semmosta lakia taida taikkulastakaa löytyä, että koko suku pitää elättää.

Ei siinä mikään ihme ole jos tekee mieli taikkutyttöä kun vertaa niitä meikäläisiin suomi- pullukoihin. Taikkutyttö mahtuu halutessaan vaikka pinestä ovenraosta kun suomipullukalle täytyy aukasta ovi sepposenselälleen.

Kyllä siinä seksihalut karisee kun suomipullukka riisuu vaatteensa, kun taas pikkuveijari saa lisää virtaa kun taikkutytsi riisuu hepeneensä. Muista, että tuhannet muutkin käyttää samassa pesässä kulliaan.

Taikkuhuora ei ole yhdelle uskollinen. Paikalliset ei sen enempää uskollisia ole. Ei mun ainakaa tee mieli suomalaista enää edes ajatuksen tasolla. Taikut painii ihan omassa luokassaan täällä.

Sitäpaitsi, taikun kanssa on joku tsäänssiki laueta kortsun kanssa. Täkäläisillä ei niin tiukkaa pesää olekaan että voisi edes kuvitella. Ellei 16 vuotiaita kattele. Takaan että on tiukkaa. Taikut levittää huoraamoissaan vaan tauteja.

Onneksi Suomi-mies on trimmi ja komee! Yritäpä itse laueta itsesi kanssa. Ihraa on niin että sivulle pitää vetää, toiset saattaa tykätäkin. Kun suominainen on jo poiminut parhaat päältä, jääkin ne heittopalat muttei silloinkaan ilmaiseksi. Ei Kpäässä suominaisille ole enää kysyntää, ku taikut valtaa alaa: Ja pahimmat taikkuhuorat ajetaan helvettiin. Kuka ny edes haluais Kankaanpääläistä äijää?

No tietysti huorat rahalla. Ja kyllä se kulttuuri tosiaan on sellanen että elätät koko suvun, se on fakta. Jos tuot sieltä Suomeen vaimon, niin se lähettää sun rahojas perheelleen koko lopun ikäänsä, tai tuo sen jengin sinne sun elätettäväkses. Ja siinä sivussa se pitää tyytyväisenä postinkantajan, mittarinlukijan.

Onnea vaan, ja pikkumunaselle sen suo. Mulla on ihan suomalainen mies jolla on iso, sano ettei moisilla ritsapilluilla tee mitään. Kato niin se on ettei vittu oo iso vaan mulkku on pieni. Häpi holidei for you, lav juu longtaim. Ei kaikkien tee mieli Volkswagen Polon kokoista persettä, toisten tekee mieli piukkaa.

Kuka käskee sille jalkavaimolle antamaan käyttörahaa lähetettäväksi thaimaahan? Kaupoilla käyrään yhtenä ja siinä sitten ostellaan. Sellasen näyttävän taikun kehtaa käsipuoleensa ottaakin, toisin kuin paikallisia possuja. Ja ei Thaimaan kulttuurin todellakaan kuulu mikään sukujen elättäminen, siellä vaimosta maksetaan käypä summa ja se on siinä. Kannattaisi ottaa faktat kouraan, ennen kuin avaa suunsa. Menit siinä sitten ilmoittaan samalla, että äijäs on käyny nusasemassa taikkua; tykkäskö?

Itse olen ainakin huomannut, että taikun makuun kun on päässyt, niin suominaiset ei tunnu miltään. Ja kyllä mun pieni suomipippelini hyvin minut tyydyttää, muilla ei ole väliä.

Oikein ihmetyttää miten suominaisia ottaa aivoon, jos toinen tykkää muunlaisesta. En minä ole katkeroitunut, vaikka olisin jonkun kerran pakit suomalaiselta saanut. On käyny huoris Thaimaas ja sano että huonoja olivat. Onneksi aids ym sukupuolitestit näyttivät negatiivista. Mutta se on sun oma valintas, ei sua kukaan ainakaan karehdi. Käytte yhdessä kaupassa, joo ei sitä yksin uskailtaisi sinne päästääkkään kun hoitelisi jo lihanleikkaajan, kassan, varastomiehen, hedelmätiskin tädin niille kun on ihan sama onko se pantava mies vai nainen ja vielä vartijan siinä ohimennen.

Mutta niin se on että me suominaiset osataan olla itsenäisiä, me tienataan omat rahamme ja meitä ei tollaset luuserit kiinnosta. On se hyvä kun teidänkinlaisianne joku edes huolii ettei tartte sitä pikkupippelia itekseen runkkailla. Kyllä se taikku paikkansa tietää, ja jos ei ole hyvä olla minun kanssa niin olkoon muiden kanssa. Te olette niin ollaksenne monoamorianne kanssa, vaikka pitkin ihmiskunnan historiaa polyamoria on ollut ihmisen kehityksessä mukana.

Suominaiset menee "tienaamaan" sukupuolikiintiö paikoilla firmoihin. Tehtävänä yrittää näyttää mahdollisimman hyvältä joskaan rima ei korkealla liene ja estää konttorijakkaraa valumasta käytävään istumalla sen päällä. Tätä naiset sitten kutsuvat työntekemiseksi ja itsenäiseksi, kun paikka tulee juuri sillä yhdellä ja vastuu tuloksesta on nolla. Taikku tietää että koti pidetään siistinä ja pylly on pystyssä miehen saapuessa kotiin, tämä on realismia ja toimii.

Mihis sen sitte laitat kun se tekee sulle muutaman mukulan ja perse leviää? Tai muuten vaan kyllästyt siihen tai se suhun? Meidän koti on aina siisti ja mies saa silloin ku haluaa ihan suomalaista laatu lihaa joka on edelleen tiukkaa ja kosteaa. Ei ole mikään hauenkita niin ku kuulemma niillä oli. Kyllä niitä taikkuja maailmas on useampi kuin yksi!

Puhut niinkuin suomalaiset eivät ikinä eroaisi. Mielestäni sinun on aika huono kertoa millainen se taikun liha oli jos et kerran itse ole kokeillut. Kuulopuheilla on tapana muuttua matkan aikana. Mietippä sitä että miehelles on todistettavasti kelvannut aiemmin taikun taika, muttei se sinua tunnu sen enempää häiritsevän.

Tästä keskustelusta huomaa kulttuurierot, taikut uskovat miehen puheen; suomalaiset eivät. Vaikka suomalaiset huomaisivat olevansa väärässä, niin millään ei voi myöntää. Eikä käsittää toisen tarpeita. Kuinka monta väärää olettamusta sinulla vielä onkaan esittää? Huvitun lukiessani tekstejäsi, joissa paljastat oman tietämättömyytesi. Onhan niitä, eikä mua tosiaan häiritse mieheni entinen seksielämä tippaakaan, se oli silloin se.

Hyvä kun on kokemusta niin ei ala tekemään enää mieli. Kyllä suomalaiset eroaa, mutta kuinka helppo on suomalaisen sopeutua eroon kun on tutut ympyrät ja eikä elämä muutu juurikaan, toista se tuollaisen tuontivaimon kohdalla. Heikot on eväät kun tyhjänpäälle jää, tai jos mies on sadistinen narsisti eikä kukaan ole auttamassa. Mieheni myös sanoi että tunne oli kuin pedofiililla kun niin pieniä oli naiset että tuntui kuin olisi lasta nainut.

Ei munakaan mahtunut sisään ku pikkasen kärjestä. Ei sellasesta mies nauti. Millainen on lastesi tulevaisuus sitten siellä taikkulassa kun se ihana tuontivaimos ottaa ja lähtee? Koittakaa nyt äijät ajatella muullakin kun mulkullanne. Suomalaiset ei usko puhetta? Ts ne ei oo kusetettavissa eivätkä alistu kenenkään seksiorjapiiaksi.

Meillä ainakin ollaan tasavertaisia, rakastetaan, kuunnellaan ja arvostetaan toisiamme, myös jo sitä elettyä elämää. Iselläni ei ole heitä vastaan mitään, mutta sääliksi käy jokaista pientä tyttörukkaa jota isot, rumat, läskit vanhat suomalaisäijät käsipuolessaan kiikuttaa. Vanhemmille pitäis alkaa rakentaa Thaimaahan taloa. Ja usko pois, siihen pilluun kyllästyy uskomattoman nopeasti.

Ihan ihme jengiä täällä on! Suomi Lady vm 74 Eihän äijät usko ennenku kokevat itse Thaihieroja alkoi hillittömästi nauraa Tietääkö kankoopeeläinen edes miten nainen tyydytetään? Ei ole koskaan ollut moiselle tarvetta. D ja kyllä näiden tyyppien ulkonäöstä näkee kilometrin päähän, että miksi asia näin on ;D. Mikä suomalaisessa naisessa niin kiihottaa?

Entä mikä taikussa niin vastenmielistä? Jos ei ole perusteluja, niin kannattaisi pitää suunsa supussa: On ne vinosilmät niin ajokoiran näköisiä. Ei tässä kukaan orjaksi ole ottamassa. Heillä on vaihtoehto, miksei siihen voisi tarttua? Olen kohtuullisen paljon ollut tekemisissä miesten kanssa, joilla tuontivaimo on; yhdenkään naisen vapautta ei ole riistetty. Eikä ne rahaa seksin jälkeen kotonakaan pyydä.

Se on ihan normaalia miehen ja naisen yhteiseloa. Emmepä me täällä Suomessa juuri mitään voi Pattayan elinolosuhteille, mielestäni nämäkin naiset ovat päässeet parempaan elämään muuttamalla Suomeen. Kaikki eivät silti ole täälläkään avoimia ja rehellisiä ihmisiä. Kiitos ei huoralle Onko tosiaan sellanen miehelle kivaa kun tietää että nainen on hänen kanssaan pelkästään rahasta? Ja että se sama nainen on saattanut hoidella tuhansia tautisia miehiä?. En ole koskaan pillusta maksanut, enkä maksa.

Minulle on tärkeää että naisellani on moraali kunnossa. Kaikilla meillä lähes nelikymppisillä on jo aiempaa kokemusta, mutta huoraa en puolisokseni huolisi. Meikä kun ei baarihuoraa nai. Mielummin vaikka kouraan otan. Ihmettelen vaan jottei paikalliset pane vastaan noille joka nurkkaan nouseville hieromalaitoksille. Onnea vaan sullekki Kumpikohan on parempi vaihtoehto, elää OMAN kulttiirin ja kansan keskellä lämpimässä maassa vai lähteä vieraaseen kulttuuriin keskelle kylmyyttä tyhjän päälle siivoamaan Suomipojan kämppää ja odottamaan pylly pystyssä kun ukko tulee töistä?

Ja kyllä ne naiset osaa puolensa todellaki pitää, mulla parikin tuttua jolta taikkutyttö naimalla vei omaisuudesta puolet. Ja sen maan ihmisten kans ei kannata alkaa hippasille, venäjän mafia pientä sen rinnalla mitä sieltä tulee. Suomi pojan henki ei siellä paljon paina Kaverini asui siellä vuosia ja tietää varmasti mistä puhuu. Kaikki ei ole niin yksinkertaista mitä voisi luulla.

Eikä sieltä enää niin vaan tullakkaan, rajoituksia on tiukennettu. Naiset ovat vastapainoksi alkaneet tuoda miehiä Gambiasta, seksiturismi rehottaa ja naiset on tyytyväisiä. Niillä on iso ja ne jaksaa tyydyttää vaativan suomineidon. En ole rasisti enkä Perussuomalainen, ihan Kokoomuslainen olen, mutta olen huolissani suomalaisuuden katoamisesta. Ja kuinka paljon käydään sitten niitä kalliita huoltajuuskiistoja kun toinen osapuoli lähteekin lapsineen kotimaahan ja toinen jää perään poraamaan?

Meidän naapurin muija käy alvariinsa Turkissa munaa hakemassa. Se on ekan viikon loman jälkeen niin onnellinen ja sitten iskee taas masennus. Mullapa onkin kiinalainen, sillä on pilluki poikittain, jee jeee. Ja hyvä ku mikä, vähä se kitisee, mutta niinhä ne kaikki ;D. Ei se omankaan akan pillu niin hyvä ole että suurvelalliseksi olisi aikanaan kannattanut ryhtyä, ajattelinkin lähteä omille teilleni viimeistään kun lapset on maailmalla.

Natkuttaa kotitöiden epätasa-arvoisesta jakautumisesta huomaamatta ollenkaan että minä kannan suurimman osan rahasta taloon jolla hänenkin elintasoaan ja kallista makuaan maksetaan.

Tässä on kyllä tosi asiallinen kirjoitus, olen täysin samaa mieltä. Pitkällä tähtäimellä huora on aina halvempi, kuin suomalaisnainen joka vielä jonain päivänä vie puolet.

Ja tuontivaimoko ei vie puolia? Maailmassa on naisia jotka kyllä ihan itse tienaavat omat rahansa ja hoitavat osuutensa talolainoista ym. On oma vika jos ei osaa valita oikeanlaista naista.

Vai onko niin ettei ole valinnanvaraa, pakko ottaa mitä saa? On se varmaan komiaa nussia naista jolla on ainakin kokemusta, pyykkipoika vaan nenään ja huppu päähän niin käy rumempi huora: Miten raha tähän liittyy? Empatia tekee ihmisen, ilman sitä on eläin. Ja jos mies tai nainen panee toista ihmistä rahasta, välittämättä miksi toinen sitä tekee Ymmärrän,että ihmisillä on fantasioita.

Kaikkia ei vaan saa toteuttaa. Ei jaksa ymmärtää 2. Enkä kyllä jaksa ymmärtää että ostetaan vaimo!!! Ihan ku se olis joku eläinkaupassa myytävä eläin. On niitä elättejä tää jo ihan tarpeeksi jo omastakin takaa.

Eikö jossain vaihees Kankaanpääs ollu Venäläiset kovinki suosittuja vaimoja? Taisivat putsata äijät oikein kunnolla? Muistakaa ny äijät ne avioehdot. Ja tutkituttakaa ne väitetyt raskaudet ja mukaslapset isyystutkimuksessa. Yleensä ne on muiden taikkuäijien äpäriä.

Että ette ny maksais muiden ruokkoja kumminkaan. Suomalaiset naiset ovat maatiaisrotua eli yleensä lihavia, lyhyitä ja leveä perseisiä, tämä on fakta. Jos verrataan vaikka Venäläisiin naisiin niin ero on melkoinen, Venäläiset naiset ovat kauniita, hoikkia ja pitkä säärisiä, myös pukeutuminen on aina tyylikästä.

Thaimaalainen naisrotu on myös kaunis. Minulla on ollut Venäläinen vaimo 10 vuotta enkä ole katunut. Ootsä hauskanen mies, hyvä kun oot vaimoos tyytyväinen. Omakin äitis taitaa olla leveäperseistä suomalaista maatiaisrotua?

Kauneus on katsojan silmässä ja pakko sanoa että kyllä niitä rumia ja kauniita löytyy tasapuolisesti joka rodusta.

Jotkut ovat niin rumia ettei pysty edes päin katsomaan nauramatta. Eihän se rakastuminen kansalaisuutta katso, mutta jos haetaan seksin takia vaimo jostai aasiasta tai Venäjältä niin aika riskaapeli hommaa on. Tai sen vuoksi että alistetaan kotiorjaksi ilman omia mielipiteitä. Venäläisiä ei alisteta, ne on niin ylpeetä kansaa että siellä osataan pitää puolensa.

Lahjontaa ne tarvii joka mutkas, kaikenlaista muistamista ja hyysäämistä ja kalliita tavaroita. Ei se ole ilmasta se muotipukeutuminen ja itsensä kauniina pitäminen. Rakennekynnet, parturit, hierojat sun muut. Pitää olla paksu lompsa kun sellasen hankkii. No sinulla sellainen lienee, koska harvemmin ne naiset käy maatiaisnaisten tavoin töissä.

Kaikki suomalaisnaiset eivät vaan ole yksinkertaisesti niin turhamaisia vaan ihan tavallisia naisia. Mikä mahtanee olla ongelmana kun lukee tätä ketjua - ensinnäkin se lienee jokaisen oma asia minne rahansa laittaa? Niin Kankaanpäässä kuin missä tahansa muussa kaupungissa, isossa tai pienessä - kyllä suomalaiset naiset niin halutessaan elättäisivät itsensä hieronnalla, kyllähän nuori v suomalainen nainen päihittää mennentullen thai-naisen! Nyt vaan tarjonta on painottunut thaimaalaisten naisten tarjoamiin palveluihin Joo on se jokaisen asia mitä rahoillaan tekee kunhan se ei ole esim.

Puhumattakaan että kantaa tauteja kotiin. Mutta eihän äijät ajattele ku itteänsä tai tarkemmin ajateltuna mulkkuansa. Kyllä niitä maksullisia on nykyään joka paikka täynnä. Kun on kysyntää niin on tarjontaakin. Ei voi äijää päästää enää edes rallikisoihin kun sielläkin myydään vaan pillua. Mikä voi viehättää jossain huorassa, hyi helvetti.

Vaikka olis kortsu päällä niin voi saada visvasyylän, herpeksen tai syyhyn Ei ole enää perhearvot mitään. Älkää äijät poratko että nainen tulee kalliiksi, meikäläiselle on kyllä miehet tullu kalliiksi.

Olen yhtä sun toista elättänyt ja maksanut kaiken. Kyllä äijät osaa loisia olla ihan siinä ku vosutki. Mitä maksaa muija siellä? Urho jo puuttees 6.

Mahtaako kukaan tiätää, saako siellä pelkästään persettä?? Muija kun rupes pihtaileen ja ny se sitte muutti kotoo pois. Pitäis saaha jo "emmiskellä". Ota pili käteen ja vedä sitä ees taas niin ajaa saman asian. Vaihdat välillä kättä niin se on ku vieraissa kävis. Tai hanki ittelles sellanen kunnon vanhan ajan leveeperseinen maalaisemäntä, sillä ei oo mitään "kotkotuksia", ja se lämmittää kylminä talviöinä, eikä sitä pikkutuulet riepottele, osaa laittaa ruokaa ja pitää miehestä huolta.

Olis kiva jos löytyis edes yks järkevä mies sieltä Kankoonpeestä. Nyt on tulos viikonloppu, kysyn vielä saako sieltä thai-kämpässä pelkkää pillua, sitä olen hakemassa. En ole tottunut tumputtamaan tai vastaavaqa, olen orhi joka tekee varmasti miehen työn Ne ehdottaa sitä itse. Hinnasta kannattaa kyllä höylätä. Hyi saatana, tautisia huoria nussitte, ei teilläkään oo kaikki intiaanit kanootis: Laiskimmat ja varakkaammat tilaavat oman hierojansa Thaimaasta suoraan Kankaanpäähän Vantaan kautta toki.

Meno-paluulippu tekee tonnin verran ja sillä saa hierontaa kotisohvalla jopa kolmen kuukauden ajan. Tosin huoran ylläpito maksaa helposti yhden tonnin lisää, mutta kaikki kiva maksaa aina. Suomalaisille naisille tälläinen "sankari" tuskin enää koskaan kelpaa, joten kannattaa jatkossakin varautua maksamaan tällä tavoin saamastaan hieronnasta muutama tonni per vuosi.

Ja asiakkaiden ei enää tarvitse tilata ja käyttää kaltaisesi "yrittäjän" heh heh palveluita? Löytyy paljon kunnollisempiakin yrittäjiä ihan samalta alalta. Sinuna olisin hyvin varovainen. Sisar hento valkoine Mitä maksaa sitten ne sairaala ja laboratooorio kulut vuodessa siihen päälle?

Sukupuolitaudit maksaa aina veronmaksaja. Nyt on pakko kysyä suoraan, siis saako sieltä ostaas markkinahintaan pillua? Jos saa niin hyvä, itse käytän aina näissä tapauksissa kortonkia suojana, että se siitä hygieenistä. Ei muija ainakaan ole valittanut saaneensa mitään ihmeenpää sairautta. Jotta tuota eiku työntämään Kuinka epätoivonen täytyy miehen olla kun pillusta pitää maksaa?

Mieri sitä Lollitar kun ens kerran kieltäydyt antamasta ukollesi. Mieti miltä tuntuu, kun muija heittää kamas pihalle, talo menee ositukseen ja lapset äidille, ja ainoastaan, koska jäät nalkkiin taikkuhuorista. Mieti miltä tuntuu kun kaikki on minun nimissä ja minun maksamaani. Siinäpä eukko pakkaa laukkunsa ja lähtee, ottajia on! Sulle voi muuten vaan käydä huonosti kun alat pelehtimään mafiosojen kans Luuletko tosiaan, että yksinkertaisinkaan taikku suostuu avioehtoon?

Nehän heittäytyy oudon kielitaidottomiksi tossa vaiheessa. Ei se kuules enää mene niinkuin joskus luvulla, sun nuoruudessas. Eihän naisten kannata ilmaiseksi tehdä yhtään mitään. Eivät varmaankaan ilmaiseksi odota pylly pystyssä ja siivoa? Ja sen vastapainoks miehet haukkuu suomalaiset naiset? Totta on ,että venäläiset ja taikut päihittää usein kauneudellaan. Mutta suominainen ajattelee useimmiten muutakin kuin ulkonököään.

Esim muitten naisten olojen thaimaassa. Oma ulkonäkö ei ole tärkeintä! D me naiset ei vaan huudella sitä teidän naamaa päin niinku miehet tekee naisille. Naisen tehtävä on olla kaunis ja hiljaa! Ja paikka ei oo enää keittiös, vaan sängyllä "pylly pystyssä" ps. En voi sietää aasialaispanoja enkä venakoita. Kumpikin on tullut Suomeen seksillä. Ei meidän suomalaistenkaan naisten sentään kaikkea tarvitse sietää!

Ja jos taikku rupeaa persettään jakamaan, miksi sitä pitäisi sääliä? Sehän on täysi-ikäinen, aikuinen ihminen. Kuinka monta aasialaista miestä olette nähneet suomalaisen naisen kanssa?

Yhden olen koko elämäni aikana Suomessa nähnyt, miksi näin? Mulle on ainakin ihan sama vaikka äijät nussisivat naapurin sikoja, kai niille kiimassa nekin kelpaavat. Itsellänikin aivan ihania kokemuksia eestiläisestä miehestä mmm Ihanan helliä, ihankuin ujoja rakastajia. Ja kiihkeitä ja totisia. Kyllä se taas tässä nähdään ensimmäisen viestin kirjoittaja hulluttaa taas näitä Kankaanpääläisiä yh-harakoita Piti ihan lukea koko ketju alusta loppuun ja pakko antaa oma kommenttini tuohon ulkonäköasiaa.

Mikä nyt sitten on "kaunis rotu" kenenkin mielestä, mutta itse olen sitä mieltä etten vielä koskaan ole nähnyt yhtään kaunista thainaista suomalaismiehen käsipuolessa.

Ehkä he ovat jonkun silmään kauniita mutta ei minun. Toki on sivistymätöntä haukkua ihmisen ulkonäköä, mutta pakko oli kommentti laittaa. Kyllä Suomi pullukat ovat paaaaaljon kauniimpia. Suomalainen mies "ottaa" suomalaisen naisen jos vain saa sellaisen kun haluaa.

Ongelma monellä miehellä on se, että kuvittelee oman markkina-arvonsa paremmaksi kuin se todellisuudessa onkaan. Tätä omaa kuvitelmaa ruokkivat nämä köyhistä maista bongatut nuoret naiset, jotka kehuvat seksikkäiksi TOSImiehiksi vaikka millaista kaljupäistä möhömahaa, kunhan vain saavat sillä tavoin oman taloutensa turvattua.

Jos suomalainen mies katsoisi peiliin ja osaisi vieläpä tulkita näkemäänsä kuvajaista oikein, alkaisi kupletin juoni paljastua heillekin. Rahalla saa melkein mitä vaan, mutta kestävää ihmissuhdetta sen varaan on vaikea rakentaa.

Prostituutio on muuttunut jalostetumpaan muotoon, eli tyttöystäväelämysten myynniksi. Yleensä suomi nainen on läski, lyhyt, lyhyt säärinen ja pukeutuu mauttomasti tuulipukuun tai verkkareihin!!! Ainoat kunnon gimmat tulevat Venäjältä, Virosta tai Thaikkulasta. Sunki äitis on maatiaisrotua joten olet itsekin pahasti sitä surkeeta maatiaisrotua, ja varo se periytyy sun lapsiiski Eihän nuo äijät ajattele aivoilla vaan mulkulla Just siks ne tuo noita "kauniita" vaimoja kun ei ykskään Suomi-nainen moisiin äijänkuvatuksiin koske.

Pankkilainalla raijaavat tyttöpolot tänne ja ku rahat loppuu ni sossu kustantaa vaimoille liput takas kotiin. Me tehdään töitä ja maksetaan ne matkat, on se niiiiiiin väärin. Tai sit ne jää tänne hoiteleen toisten äijiä rahasta Sehän noiden taikkuhuorien saavutus on.

Oliskos nyt kuulkaa niin, että se on kysynnän ja tarjonnan laki tässäkin tapauksessa - ei ne thaikut tulisi Suomeen mikäli ei olisi kysyntää. Tämä keskustelu tuntuu paikoitellen turhalta jeesustelulta - miehiä syyllistetään ja me naiset olemme aina puhtaita pulmusia. Jos ja kun mies on valmis maksamaan seksistä, niin tarjontaa ilmaantuu niin paljon kuin markkinat vain vetävät.

Kysyntää olisi varmasti paljon enemmänkin, mutta ainakin toistaiseksi suomalaiset käyttävät seksipalveluita hieman häpeillen. Harva rehentelee käyneensä maksullisella, ja veikkaan että varsin harva kävelee rinta kaarella hierontapaikan ovesta sisään. Mieluummin sinne mennään kaulukset pystyssä pitkin seinän vierustoja. Näin ainakin kuvittelisin asian olevan.

Seksipalveluja käyttävät miehet ovat LÄHES poikkeuksetta epäonnistuneet luomaan pysyvää suhdetta suomalaisen naisen kanssa, ja tätä tilannetta sitten käyttävät hyväkseen nämä seksipalveluja myyvät "yrittäjät" ja aasialaiset "tyttöystävät". Kyllä suomalaisenkin naisen saa enemmän tai vähemmän vakituiseksi kumppanikseen rahalla, mutta maksukykyä pitää olla paljon enemmän kuin köyhistä maista oikein tyrkyllä olevat alan ammattilaiset tarvitsevat.

Itsensä myyminen jossakin turisteja vilisevässä lomakohteessa ei varmastikaan ole pidemmän päälle kovinkaan houkutteleva ajatus, jos vaihtoehtona on länsimaalaisen miehen kustantama edes kohtuullisen siedettävä ja turvallinen elämä Suomi nimisessä maassa. Tuo lähes -sana johtuu siitä, että ainahan on poikkeuksia.

Jotkut miehet saavat kaipaamaansa nautintoa vain maksaessaan seksipalveluista, vaikka heillä olisi perinteinenkin menetelmä käytössään. Yleensä seksipalveluja vakituisesti ostavat miehet ovat kuitenkin suominaisen näkökulmasta katsottuna vähemmän houkuttelevia.

Kalliossa ei muita thaipaikkoja löydykään kuin seksinostothai-hierontaloita. Tsiisus, ja kaiken takana muutama thaimimmi jotka luvanneet nuorille tytöille hyvää työtä, lopputulos väärä.. Juu käykää vaan siellä thai hieronta paikoissa miehet niin teillä on sen jälkeen kuppa ja kymmenen muuta suosittelen jos on hiviä havittelemassa!

Mä oon thaimaassa käyny thaihieronnassa, ja eroaa kyllä suurstikin perinteisestä hieronnasta, siinä väännellään ja käännellään. Eikä ne hierojat todellakaan mitään kauniita ollu, päinvastoin!

Mutta niinhän se menee, jos thaimaassa hierontapaikassa saa seksiä, sieltä ei saa hyvää hierontaa, ja tietenkin päinvastoin! Tuntui muuten sen jälkeen että olisin metrin verran pidempi, ja ihan uudesti syntynyt. Ihanat semmoiset lököhousut ja paitakaavut sain pukea päälleni. Kyllä kaipaisin muuten uudelleen thaihierontaa, että jos osaatte sanoa HYVÄN paikan niin kertokaa ihmeessä! Thaimaassa käynyt ja ihan siistiä ja asiallista hierontaa joka voisi täällä suomessakin toimia ammattimaisesti.

Suomessa on viellä olemassa jäänteitä ajoilta jotka viittaavat kieltoaikoihin tähän ehkä liityy juuri toisen alistaminen ja oman vallankäytön halu, mitä heikoimilla oma itsetunto sitä herkemmin on valmis hallitsemaan toista vaikkakin omilla pienillä roposilla ja näin kohottaa omaa egoa, uskon tämän loppuvan kunhan nämä kieltoajan veteraanit on loppuneet.

Helsingissä Pietarinkatu 11 on muutama kuukausi sitten avattu ihana hoitola, omistaja on thaimaalainen nainen. Siellä on kauniit ja rauhalliset tilat ja tosi hyviä hoitoja. Tämä paikka tarjoaa siis kaikkia muitakin kauneushoitoja yms mutta myös sitä ihan oikeaa ja tosi tehokasta thaihierontaa.

Spa Helsinki,Kauneushoitola Suosittelen lämpimästi! Jos kaipaat ammattilaisten suorittamaa thaihierontaa, suosittelen Tehtaankadun Namina hoitolaa. Aivan mieletön paikka, ja sinut varmaan saatetaan ulos, jos pyydät happy ending. Kyse todella on ammattihierojista, jotka osaavat työnsä.

0 thoughts on “Alaston hieronta huora netistä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *