Janaina sabrina

janaina sabrina

Jos elokuva ei ole teatterilevitykseen päässyt, niin sitten on tarkasteltu tapauskohtaisesti. Yhtenä ihmisenä kaikkea ei ole ehtinyt vielä nähdä, joten siinä yksi syy miksi jokin voi puuttua.

Eritoten loppuvuoden filmeistä aina jää paljon väliin kun ne ovat vain teattereissa nähtävillä ja kaikki leffat eivät pyöri kaikissa teattereissa. Tänä vuonna katsomieni elokuvien, lyhytelokuvien, dokumenttien ja TV-sarjojen määrä on Elättelin toiveita rikkomisesta, mutta joulukuun viimeisellä kolmanneksella olen katsonut vain kuutisen elokuvaa. Eli ei kymppejä kuten ei muistaakseni viime vuonnakaan. Kaikki leffat arvostellaan samalla janalla genreen katsomatta.

Veloce come il vento The Italian Race. Stefano Accorsi, Matilda De Angelis. Giulia De Martino on nuori ja lahjakas teini-ikäinen ammattikilpa-ajaja, joka ajaa isänsä omistamassa pikkutallissa Italian GT-sarjaa. Tytön isän kuollessa äkillisesti Giulialle jää selvitettäväksi kaksi ongelmaa. Giulia ja hänen pikkuveljensä ovat molemmat alaikäisiä, joten valtio haluaa ottaa heidät huostaansa.

Tämän lisäksi myös tallin rahoitus on vaakalaudalla ja ellei kilpakautta ajeta riittävällä menestyksellä loppuun saakka, velkojat vievät perheen kotitalon. Ongelmat ovat ratkaistavissa vain perheen mustan lampaan avulla.

Ja se on Giulian huumeisiin koukussa oleva isoveli Loris, joka on entinen rallimestari. Englanninkieliseltä nimeltään The Italian Racen tarina on semmoista perushyvää Hollywoodin hengessä tehtyä mättöä, jossa autetaan, annetaan anteeksi ja täten kasvetaan ihmisinä.

Mutta listalle sen nostavat todella hienosti ja jännittävästi kuvatut kisaosuudet, sekä Giuliaa näyttelevä Matilda De Angelis, jota voisi äkkiseltään kuvata italialaiseksi Jennifer Lawrenceksi. Jos vain englannin kieli tarttuu, niin Hollywoodin ovet avautuvat takuuvarmasti. The Brand New Testament. Kulttiohjaaja Jaco Van Dormaelin käsialaa on yksi kaikkien aikojen suosikeistani, Mr. Tässä elokuvassa kuitenkin leikitellään ajatuksella, mitä jos Jumala olisi kärttyinen keski-ikäinen mies joka hallitsee maailmaa tietokoneella.

Jumala on elokuvassa itsekäs ja kiroileva öykkäri, joka terrorisoi perhettään tyrannin lailla. Vaimo on täysin alistettu ja tytärkin pidetään kurissa, sekä nuhteessa vyön voimalla. Perheessa oli myös veli "JC", mutta hän karkasi jo aikoja sitten kooten itselleen 12 seuraajaa ja kirjoituttaen Uuden Testamentin. Nyt perheen tytär päättää tehdä samoin. Elokuva on ainutlaatuinen, hauska ja kekseliäs satiiri, joka käsittelee raamatullisia teemoja surrealistisella ja absurdilla otteella.

Eye in the Sky. I don't give a fuck what the vote says. If you assume that there is an instinct for freedom, that there are opportunities to change things, then there is a possibility that you can contribute to making a better world.

Kung Fu Panda 3. Jack Black, Bryan Cranston "Panda's don't walk. I study an hour everyday, sometimes two. Anna Kendrick, Justin Timberlake "Seriously, more singing? The Conjuring 2 Kirottu 2. Patrick Wilson, Vera Farmiga "After everything we've seen, there isn't much that rattles either of us anymore.

Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz "I appreciate irony but when it is drenched in poison and the strain of it is forced, it reveals something else: Michael Fassbender, Kate Winslet "I don't want people to dislike me. I'm indifferent to whether they dislike me. Uljas suoritus mieheltä, joka tunnetaan mm. Sound of Musicin kapteeni von Trappina 53 vuoden takaa. Useimmat heistä olivat jo kuolleita, joten käytin taiteellista vapautta, Plummer on sanonut. Vuonna syntyneen Vardan ura on tarina sinänsä.

Hän jätti kirjallisuusopinnot Sorbonnessa, opiskeli valokuvaajaksi, oli viisikymmenluvun Théatre National Populairen valokuvaaja ja hengasi samalla pariisilaisen elokuvaväen kanssa. Vardan toinen elokuva Cleo viidestä seitsemään on ranskalaisen uuden aallon klassikoita, vuonna valmistunut Elämä on kaunis Les glaneurs et la glaneuse löytyy monelta parhaat dokumenttielokuvat -listalta. Faces Places kantaa mukanaan uuden aallon parhaan perinteen irtonaisuutta ja leikkisyyttä.

Vardaa runsaan viikon nuorempi James Ivory on kolmas suosikkini Oscar-voittajaksi. Kymmenen vuoden ajan hän on ollut sen käsikirjoittaja, tuottaja ja myös mahdollinen ohjaaja, joka haki avukseen toista ohjaajaa. Rahoittajien toivomuksesta Ivory vetäytyi ohjaajaroolista, mutta Call Me by Your Namen käsikirjoitus - sovitus André Aciman romaanista - on ehdotonta Ivorya. Kuten Vardalla, myös Ivorylla on takanaan muutaman messun arvoinen tuotanto. Tämä tuotantoyhtiö on vuodesta saakka lykännyt maailmalle elokuvia, joiden ytimenä on ohjaajan, tuottajan ja käsikirjoittajan muodostama ryhmä.

Yli kaksikymmentä elokuvaa mm. Kirjailijanakin tunnettu Jhabwala kuoli vuonna , Merchant vuonna Jälkimmäinen luonnehti yhteistyötä seuraavasti: Joku on kuvaillut meitä kolmipäiseksi jumalaksi.

Ehkä heidän olisi pitänyt sanoa meitä kolmipäiseksi hirviöksi. Janan toisessa päässä toivottavasti jatketaan viime vuoden sankarien Damien Chazellen s. Parhaasta alkuperäiskäsikirjoituksesta on ehdolla Emily V. Se on herkullinen Chicagoon sijoittuva draamakomedia, jossa Nanjiani ja Zoe Kazan ovat epätodennäköisen rakkaustarinan pääosissa. Holly Hunter ja Ray Romano tuovat mukaan keski-ikäistä mielipuolisuutta jälkimmäisen vanhempina.

The Big Sickissä on samaa väreilyä kuin Greta Gerwigin s. Lady Bird on perhetarina, kasvutarina, tarina joka näyttää näennäisen pieneltä, mutta kasvaa isoja teemoja syleileväksi kasvutarinaksi.

Se on epäsentimentaalinen ja kliseitä väistävä, sen kaikki hahmot ja keskeiset ihmissuhteet on hahmotettu ällistyttävän tuoreesti. Omaelämäkerralliset asetelmat molemmissa elokuvissa ovat saattaneet tuoda mukaan erityistä koskettavuutta, vaikea sanoa. Tulee kuitenkin tunne että tarinat on kerrottu rakkaudella. Joukkoon täytyy vielä lisätä parhaan elokuvan ehdokkaana oleva Jordan Peelen s. Keski-ikäisen passiivis-aggressiivisuuden ilmentyminä loistavat tässä Catherine Keener ja Bradley Whitford.

Niin kuin parhaat genre-elokuvat, Get Out on holtittoman viihdyttävä. Se hyödyntää kauhugenren piirteitä oivaltavasti ja pystyy sen kautta käsittelemään rodun ja rasismin kysymyksiä sekä kieli poskessa että hätkähdyttävästi. Ja rohkeasti, voisin lisätä, siis ilman keski-iän antamaa turvaverkkoa. Oscar-gaalan loppuhetket nousivat tapahtuman suurimmaksi puheenaiheeksi: Warren Beatty julisti parhaaksi elokuvaksi väärän elokuvan. Yllätyksiä koettiin Dolby-teatterissa jo aiemmin, kun Hollywoodiin tutustumassa ollut turistiryhmä pelmahti filmitähtien keskelle.

Kerromme tässä artikkelissa kohdat, joissa ovat gaalan huippuhetket. Parhaan elokuvan voitti La la land Käsikirjoitus-Oscarien ehdokkaina on kymmenen elokuvaa. Yksi tapa lähestyä Oscar-palkintoja on lukea ehdokaselokuvista käsikirjoituksia. Se on helppoa, sillä studiot ja tuotantoyhtiöt panevat käsikirjoitukset nettiin luettaviksi.

JP Pulkkinen luki yhdeksän Oscar-ehdokkaan käsikirjoitukset. Oscar-gaalasta odotetaan poliittisesti kiihkeää. Tämän vuoden Oscar-gaalasta odotetaan poliittisesti kiihkeintä vuosiin. Polttavin syy on Yhdysvaltojen yhteiskunnallisen kahtiajaon kärjistyminen viime syksyn raastavissa presidentinvaaleissa ja Donald Trumpin öykkärimäinen linja, joka pääosin liberaalissa Hollywoodissa nostattaa vastalauseita, kirjoittaa Teeman Oscar-kommentaattori Anna Möttölä.

Romeon ja Julian tarina New Yorkin kaduille siirrettynä. Peräti kymmenen Oscaria voittanut svengaava musikaaliklassikko siirtää Romeon ja Julian traagisen rakkaustarinan New Yorkin nuorisojengien maailmaan. Asif Kapadian ohjaama dokumenttielokuva laulaja Amy Winehousesta on liikuttavaa, koskettavaa, sydäntäsärkevää ja raivostuttavaakin katsottavaa. Se on paitsi erinomainen musiikkielokuva ja taitavasti koottu henkilökuva myös järkyttävä tarina hukatusta lahjakkuudesta.

Amy palkittiin parhaan dokumentin Oscarilla Tällä hetkellä Hollywoodissa ei paljon muusta puhutakaan, kuin seksuaalisesta häirinnästä. Vasta tuottaja moguli Harvey Weinsteinia koskevat paljastukset ovat saaneet alan edes puhumaan muutoksesta.

Halu muutokseen on kova, ja se näkyy ja kuuluu kaikkialla. Palkittu dokumentti mustien historiasta Amerikassa. Kirjailija James Baldwinin kesken jääneestä romaanista syntyi vahva dokumenttielokuva rasismista ja mustien historiasta Amerikassa. Tarinanmetsästäjät on uudenlainen ohjelma, jossa ympäri Suomea toteutetaan 10 lyhytelokuvaa — yksi viikossa. Realityä ja draamaa yhdistävä ohjelma näyttää sekä elokuvan tekoprosessin että kuhunkin kaupunkiin sijoittuvan valmiin elokuvan, jonka keskeiset elementit on poimittu paikallisista aiheista.

Katsoja saa nähdä joka viikko pienen ihmeen, kun työryhmä taikoo tyhjästä elokuvan lähes mahdottomassa aikataulussa! Mitkä elokuvat ovat vahvoilla Oscar-pystien saajiksi?

Kun näin La La Landin elokuussa sen maailmanensi-illassa Venetsian elokuvajuhlilla, tiesin sen heti. Tämän elokuvan tekijät tulevat juhlimaan helmikuussa Oscar-gaalassa. Dokumentär med tidigare opublicerade intervjuer med Bergman. Nu har Donner gjort en resa till Fårö och grävt i sina arkiv och resultatet har blivit Minnet av Ingmar Bergman.

Båda har dömts eller anklagats för sexuella övergrepp. Den Oscarsbelönade regissören Roman Polański och tv-stjärnan Bill Cosby tvingas lämna sina platser i den amerikanska filmakademin. Orsaken är de fall av sexuella övergrepp som profilerna varit inblandade i.

Nattens Oscarsgala, den Det är snart dags igen. Oscarsgalan ordnas för Vem tror du vinner? Kun Anne Matoniemi meni reilu kaksi vuotta sitten nukkumaan, ei hän tiennyt heräävänsä veitseniskuihin.

Anne selvisi ex-puolisonsa öisestä puukotuksesta hengissä, mutta henkiset traumat ja aivovamma jäivät. Nyt Anne haluaa puhua kokemuksistaan, jotta jokainen lähisuhdeväkivallan uhri uskaltaisi hakea apua ajoissa.

Suomen eka tubettaja Olivia on jälleen pulassa. Sisututkija Emilia Lahti lähti testaamaan suomalaista sisua käytännössä juoksemalla yksin kilometriä Uuden-Seelannin halki. Ampiainen ja mehiläinen menevät helposti sekaisin. Karvaisen kimalaisen tunnistaa helpommin. Mutta tunnistatko sen pelkän äänen perusteella?

Romeon ja Julian rakkauden kuuluukin päättyä kuolemaan. Muuten se ei säilyisi täydellisen puhtaana ja ehjänä. Arjen tahraama ja ajan kuluttama rakkaus onkin sitten jotain ihan muuta.

Tämä on epätäydellisen rakkauden puolustuspuhe. Hedelmällisyyteen liittyvä syyllistäminen on ahdistavaa. Mitä yhteistä on itsekkyydellä, kansantaloudella sekä biologisella kellolla? Yli vuotias lapseton nainen. Media ja yhteiskunta kääntävät osoittelevan sormensa hedelmällisen ikäisiin naisiin, kun syyllisiä etsitään. On aika havahtua siihen, että syitä lapsettomuuteen on lukemattomia. Oscar-viikonloppuna elokuvia ja juhlavuoden gaala.

Oscar-gaala juhlallisuuksineen nähdään maaliskuussa Teemalla suorana lähetyksenä. Viikkojen odotus huipentuu sunnuntaiyönä, kun Yhdysvaltain elokuva-akatemia jakaa Oscar-palkinnot Ketkä etenevät iltaan ennakkosuosikkeina ja kuka voi yllättää? Elokuva-asiantuntija Anna Möttölä kommentoi yhdessä toimittaja J.

Janaina sabrina -

Kirjailija James Baldwinin kesken jääneestä romaanista syntyi Oscar-ehdokkaana ollut dokumenttielokuva rasismista ja mustien historiasta Amerikassa. Norja miesten EM-viestin ykkönen - Suomi

Amy palkittiin parhaan dokumentin Oscarilla Tällä hetkellä Hollywoodissa ei paljon muusta puhutakaan, kuin seksuaalisesta häirinnästä. Vasta tuottaja moguli Harvey Weinsteinia koskevat paljastukset ovat saaneet alan edes puhumaan muutoksesta. Halu muutokseen on kova, ja se näkyy ja kuuluu kaikkialla. Palkittu dokumentti mustien historiasta Amerikassa. Kirjailija James Baldwinin kesken jääneestä romaanista syntyi vahva dokumenttielokuva rasismista ja mustien historiasta Amerikassa.

Tarinanmetsästäjät on uudenlainen ohjelma, jossa ympäri Suomea toteutetaan 10 lyhytelokuvaa — yksi viikossa. Realityä ja draamaa yhdistävä ohjelma näyttää sekä elokuvan tekoprosessin että kuhunkin kaupunkiin sijoittuvan valmiin elokuvan, jonka keskeiset elementit on poimittu paikallisista aiheista.

Katsoja saa nähdä joka viikko pienen ihmeen, kun työryhmä taikoo tyhjästä elokuvan lähes mahdottomassa aikataulussa! Mitkä elokuvat ovat vahvoilla Oscar-pystien saajiksi? Kun näin La La Landin elokuussa sen maailmanensi-illassa Venetsian elokuvajuhlilla, tiesin sen heti.

Tämän elokuvan tekijät tulevat juhlimaan helmikuussa Oscar-gaalassa. Dokumentär med tidigare opublicerade intervjuer med Bergman. Nu har Donner gjort en resa till Fårö och grävt i sina arkiv och resultatet har blivit Minnet av Ingmar Bergman.

Båda har dömts eller anklagats för sexuella övergrepp. Den Oscarsbelönade regissören Roman Polański och tv-stjärnan Bill Cosby tvingas lämna sina platser i den amerikanska filmakademin. Orsaken är de fall av sexuella övergrepp som profilerna varit inblandade i. Nattens Oscarsgala, den Det är snart dags igen. Oscarsgalan ordnas för Vem tror du vinner? Kun Anne Matoniemi meni reilu kaksi vuotta sitten nukkumaan, ei hän tiennyt heräävänsä veitseniskuihin.

Anne selvisi ex-puolisonsa öisestä puukotuksesta hengissä, mutta henkiset traumat ja aivovamma jäivät. Nyt Anne haluaa puhua kokemuksistaan, jotta jokainen lähisuhdeväkivallan uhri uskaltaisi hakea apua ajoissa. Suomen eka tubettaja Olivia on jälleen pulassa. Sisututkija Emilia Lahti lähti testaamaan suomalaista sisua käytännössä juoksemalla yksin kilometriä Uuden-Seelannin halki. Ampiainen ja mehiläinen menevät helposti sekaisin.

Karvaisen kimalaisen tunnistaa helpommin. Mutta tunnistatko sen pelkän äänen perusteella? Romeon ja Julian rakkauden kuuluukin päättyä kuolemaan. Muuten se ei säilyisi täydellisen puhtaana ja ehjänä. Arjen tahraama ja ajan kuluttama rakkaus onkin sitten jotain ihan muuta. Tämä on epätäydellisen rakkauden puolustuspuhe.

Hedelmällisyyteen liittyvä syyllistäminen on ahdistavaa. Mitä yhteistä on itsekkyydellä, kansantaloudella sekä biologisella kellolla? Yli vuotias lapseton nainen. Media ja yhteiskunta kääntävät osoittelevan sormensa hedelmällisen ikäisiin naisiin, kun syyllisiä etsitään.

On aika havahtua siihen, että syitä lapsettomuuteen on lukemattomia. Oscar-viikonloppuna elokuvia ja juhlavuoden gaala. Oscar-gaala juhlallisuuksineen nähdään maaliskuussa Teemalla suorana lähetyksenä. Viikkojen odotus huipentuu sunnuntaiyönä, kun Yhdysvaltain elokuva-akatemia jakaa Oscar-palkinnot Ketkä etenevät iltaan ennakkosuosikkeina ja kuka voi yllättää?

Elokuva-asiantuntija Anna Möttölä kommentoi yhdessä toimittaja J. Ihme-teos maailmanlaajuisesti katsottavissa Areenassa. Ihme-festivaalin vuoden teos The Beetle antaa äänen uhanalaiselle halavasepikälle, jota esiintyy ainoastaan Vantaan Mätäojan alueella. Henrik Håkanssonin ohjaama taide-elokuva on katsottavissa maailmanlaajuisesti Areenassa vuoden ajan.

Dunkirkin eli Dunkerquen evakuointioperaatio Dynamo on Britannialle samaa kuin meille talvisota, häviön partaalta koko valtakunnan pelastanut onnistunut myyttinen sotaoperaatio, josta tehdään yhä uudestaan elokuva. Juuri nyt Brexitin ollessa kuuma neuvottelukysymys yleisöjä lämmittelee Synkin hetki Darkest Hour , jossa Winston Churchill pelastaa Britannian. Mutta antaako elokuva Churchillista oikean kuvan?

Cannes-voittaja Juho Kuosmasta kosiskellaan Hollywoodiin. Cannes-voiton jälkeen amerikkalaiset agentit alkoivat pommittaa Juho Kuosmasta huonoilla käsikirjoituksilla. Hänen ohjaamastaan Hymyilevästä miehestä odotettiin myös Oscar-ehdokasta, mutta niin ei käynyt ja kampanjointikin paljastui inhottavaksi. Seuraavaksi Kuosmanen aikoo tehdä neuvostotyylisen scifielokuvan, jossa yhdistyvät Päivänsäde ja menninkäinen sekä Ziggy Stardust. Ylen Oscar-lähetyksen juontajat J-P Pulkkinen ja Anna Möttölä laativat kinkkisen tietovisan edistyneemmille elokuvaharrastajille.

Neljän Oscarin menestyselokuva änkyttävästä kuninkaasta. Neljä Oscaria vuonna voittanut elokuva Britannian kuningashuoneesta. Colin Firth palkittiin Oscarilla roolistaan änkyttävänä prinssinä, josta vasten tahtoaan tulee kuningas Yrjö VI.

Oscar-palkittu dokumentti laulajan lyhyestä elämästä. Paolo Sorrentinon Oscar-voittaja rakastaa Roomaa. Euroopan parhaana elokuvana palkittu ja parhaan ulkomaisen elokuvan Oscarin voittanut Suuri kauneus on pökerryttävän kaunis mutta kriittinen rakkauselokuva Roomalle. Ohjaaja Paolo Sorrentino vie katsojat päättymättömiin bileisiin ihanan elämän, taiteen, juhlinnan ja rappion keskelle. Kirjailija James Baldwinin kesken jääneestä romaanista syntyi Oscar-ehdokkaana ollut dokumenttielokuva rasismista ja mustien historiasta Amerikassa.

Kääntäjätiimi suomentaa päivässä tuntien lähetyksen. Oscar-gaalan tekstittäminen suomeksi yhdessä päivässä on viiden ihmisen intensiivinen urakka. Kääntäjät joutuvat pohtimaan muun muassa elokuvien nimiä, joille ei vielä ole olemassa virallisia käännöksiä.

Yksi tapa lähestyä Oscar-palkintoja on lukea ehdokaselokuvien käsikirjoitukset. Suomalainen elokuva voittaa lähivuosina Oscarin tai Kultaisen maapallon. Näin arvioi elokuvatuottaja Kai Nordberg. Hän tuntee Hollywoodin lainalaisuudet, koska on kampanjoinut siellä viime vuosina kahden elokuvansa kanssa. KulttuuriCocktail kokosi vinkit menestystä janoaville. Parhaan elokuvan, ohjaajan ja muiden virallisten Oscar-kategorioiden taakse kätkeytyy kilpasarjoja, joita ei gaalaillassa mainita.

Niihin perehtyminen auttaa kuitenkin ymmärtämään, miksi Oscareissa käy kuten käy, kirjoittaa Teeman Oscar-kommentaattori Anna Möttölä. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Juha Pekka   J. Lisää ohjelmasta Oscar-gaala Oscar-gaala suora tv-lähetys - 5. Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää.

Oscareita vanhoille ja nuorille Eläköön vanhat ja nuoret! Kun väärä elokuva julistettiin parhaaksi ja turistiryhmä pelmahti keskelle gaalaa — katso Oscar-gaalan kohokohdat Areenasta Katso Oscar-gaalan kohokohdat Oscar-gaalan loppuhetket nousivat tapahtuman suurimmaksi puheenaiheeksi: Miten Oscar kirjoitetaan Käsikirjoitus-Oscarien ehdokkaina on kymmenen elokuvaa.

Oscar-gaalan kiitospuheet ovat hetki tehdä politiikkaa Oscar-gaalasta odotetaan poliittisesti kiihkeää. West Side Story on kymmenellä Oscarilla palkittu menestysmusikaali rytmikkäästä jengisodasta ja traagisesta rakkaudesta Romeon ja Julian tarina New Yorkin kaduille siirrettynä.

Amy on sydäntäsärkevä elokuva hukatusta lahjakkuudesta Oscar-dokumentti laulajan lyhyestä elämästä Asif Kapadian ohjaama dokumenttielokuva laulaja Amy Winehousesta on liikuttavaa, koskettavaa, sydäntäsärkevää ja raivostuttavaakin katsottavaa. Seksuaalisella häirinnällä on Hollywoodissa melkein sadan vuoden historia Sata vuotta seksuaalista häirintää.

Amerikan tarina ei ole kaunis tarina — James Baldwin ja I Am Not Your Negro Palkittu dokumentti mustien historiasta Amerikassa Kirjailija James Baldwinin kesken jääneestä romaanista syntyi vahva dokumenttielokuva rasismista ja mustien historiasta Amerikassa.

Tarinanmetsästäjät — 10 kaupungista 10 erilaista elokuvaa Millainen elokuva kaupungistasi syntyy? Kuka voittaa Oscarin ja kenen pitäisi? Kalle Kinnunen ennakoi Oscar-palkintoja. Minnet av Ingmar Bergman — Jörn Donners minnesfilm om sin över 50 år långa bekantskap och vänskap med Bergman Dokumentär med tidigare opublicerade intervjuer med Bergman.

Oscarsakademin utesluter Roman Polański och Bill Cosby Båda har dömts eller anklagats för sexuella övergrepp. Helsingin Kisa-Veikkojen vuotias Ilari Ahokas paransi Berliinissä ennätystään yli kaksi minuuttia.

Hän sijoittui yli juoksijan joukossa Kenialaiset hurjastelivat peräti 12 ensimmäistä sijaa. Leonard Komon ja Abraham Cheroben juoksivat kumpikin loistavan ajan Ajalla olisi voitettu hopeaa edellisenä päivänä Kööpenhaminassa juostussa puolimaratonin MM-kilpailussa. Turun Urheiluliiton Jukka Kero oli nopein mies Toiseksi nopein nainen oli Jukka Keron vaimo Andreina Kero. Miesten sarjassa toiseksi tuli Porin kaupunginorkesterissa bassoa soittava saksalainen Ludwig Schwark. Nurmossa kesäaikaan siirtymistä juhlittiin juoksemalla.

Mukana olivat myös maratonin Suomen ennätysnainen Ritva Melender sekä ratajuoksun ja maastojuoksun moninkertainen Suomen mestari Marko Kotila.

Chris Froomen ihmetemppu Alpeilla - Skyn mies matkalla ympäriajon voittajaksi! Dumoulin ei uhannut viimeisellä vuorietapilla — Chris Froome voittaa Italian ympäriajon Valkovenäläisvoitto Tour of Estonian avausetapilla — Pyykönen paras suomalainen Maantiepyöräilyn Tour of Estonia alkaa tänään — Taaramäe ennakkosuosikki, suomalaisia mukana Richardsson ja Kuivisto metrin ennätyksiin Helsingissä Lepistön tiimille jälleen voitto Lepistön tallilla täydellinen tiimityön päivä perjantaina Uusimmat Richardsson ja Kuivisto metrin ennätyksiin Helsingissä Lepistön tiimille jälleen voitto Anna Närhi ja Olav Lundanes suunnistuksen SM-keskimatkan mestarit Suunnistuksen SM-keskimatka GIRO Dumoulin ei uhannut viimeisellä vuorietapilla — Chris Froome voittaa Italian ympäriajon Lepistön tallilla täydellinen tiimityön päivä perjantaina Valkovenäläisvoitto Tour of Estonian avausetapilla — Pyykönen paras suomalainen Tour of Estonia GIRO

janaina sabrina

0 thoughts on “Janaina sabrina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *