Sexi ass prostituutio kokemuksia

Kuten tuossa toisessa ketjussa mainittiin http: Jos sinulla on uutta tietoa asiasta niin laita linkki näkyviin, jotta osaan jatkossa viitata siihen. Kuulopuheet ja anonyymiväitteet ei kiinnosta. Kaikki mitä noissa linkeissä puhutaan ovat ns. Mutta se että saisit suoran yhteyden johonkin yksittäiseen tapaukseen, on miltei mahdotonta, kuten kuuluukin olla.

Ei kukaan juuri koskaan keskustele naapurinsa kanssa hänen intiimielämästään, saatikka hänen intiimeistä sairauksistaan.

Voi olla joillekin vaikeaa käsittää, tänä facebook aikana, että on ihmisten oma, yksityinen maailma, joka ei koskaan aukene ulkopuolisille. Ja mitä tuohon kohonneeseen syöpäriskiin tulee, niin ehkä olet lukenut, muttet usko kuitenkaan.

Eiväthän tupakoitsijatkaan usko syöpäriskiin, vaikka kuinka lukisivat, sillä eihän se heitä koske. Ja kuinka moni syöpään sairastunut tupakoitsija tulee julkisuuteen? Melko harva enää siinä vaiheessa haluaa muuta, kuin olla läheistensä seurassa loppuun asti. Onneksi syöpäriskin saa halutessaan minimoitua ottamalla rokotteen. Tämän vuoden syksystä alkaen HPV - rokote kuuluu koulujen rokotusohjelmaan kuudennella luokalla. Kirjoitin siitä sukupuolitaudit - palstalla.

Löysäksi se perärööri menee ja alkaa ikävästi röpöttää ja suoltaa sattumia. Katkeaa se kuminauhakin kun sitä tarpeeksi kauan singuttelee. Ei sontaluukku ole panohommia varten. Täällä röpöttele mikää muu ku asiasta mitää tietämätön ja koskaan kyseistä asiaa edes kokeillut rullaturpa: Tapaan uudelleen ensiviikolla miehen, joka nai minua pyllyyn eka kertaa.

Olin silloin humalassa, en liikaa. Asiasta sovittiin jo baarissa, olin vähän kiinnostunut anaaliseksistä jo ennestään. Hän vei minut kotiinsa taxilla, jossa suudeltiin. Paloin halusta nähdä hänen kalunsa. Eteisessä kaivoin sen esiin, se oli hurjan iso, vaikka ei seissyt vielä. Pelästyin, mihin olin ryhtymässä. Otin sen suuhuni ja se kasvoi ja alkoi seistä kovana. Pelästyin lisää, se ei mahtunut kunnolla suuhuni. Mielessäni kävi, että jos pimppaan vain kuitenkin, joka oli ihan litimärkä.

En ehkä koskaan ollut niin märkänä, että pikkarit ja sukkikset oli ihan mehuissani, häpyhuulet paksuina. Sanoin että kulli oli liian iso pyllyyni. Hän rauhoitteli että rentoudutaan ja kokeillaan ja hän lopettaa heti jos sattuu liikaa. Makkarissa riisuttiin, hän toi vaseliinia ja talouspaperirullan. Menin kontilleni sängylle pylly paljaana. Minulla on kaunis pylly, edelleenkin myös. Tästä on siis kymmenisen vuotta aikaa. Hän silitteli pakaroitani ja jutteli rauhallisella äänellä ja rauhotteli koska olin alkanut jännittämään, mutta samalla olin hurjan kiimainen.

Pyysin viiniä, jota hän oli taikonut jostain. Yhtäkkiä säpsähdin, hän oli painanut kasvonsa pakaroiden väliin ja tunsin kielen pyllynreijälläni. En tiennyt mitä tehdä. Kieli lipoi koko pyllyn vakoa ja lipaisi välillä pimpasta mehuja mukaan. Tunne oli ihmeellinen, hän jatkoi pitkään, minä huokailin, pyllynreikä suipisteli kun hän työnsi kielensä pyllyyn sisälle. Halusin sittenkin hurjan ison kullin sisälleni, vaikka pelkäsin että mitä jos pyllynreikä repeää.

Tiesin että mies oli varattu, tyttöystävä oli jossain matkoilla ja sillä suostuin ilman kortsua. Sanoin että haluan jo kullia. Ei vielä, hän vastasi ja otti vaseliinituubin ja alkoi hieroa sitä pyllyyni, sormi meni välillä sisälle ja pysähtyi. Lisää vaseliinia ja kun hän yritti kahta sormea sisälle niin kiljahdin. Hän pyysi yrittämään rentoutua ja yritin vaikka pyllynreikä suipisteli. Muistiin on syöpynyt tuo ekakerta, vaikka olin humalassa. Hän lisäsi taas vaseliinia ja sai kaksi sormea sisälle.

Hän piti niitä paikoillaan niinkauan kunnes aloin rentoutua. Nyt voidaan kokeilla, hän sanoi rauhallisesti. Hän rasvasi tuon paksun jättikullinsa. Sitten tunsin terskan pyllynreikää vasten. Olin malttamaton kokemaan sen. Mutta kun hän työnsi ja painoi, tunsin viiltävää kipua.

Uudestaan, olin päättänyt saada sen sisälle. Meni kauan ja huudahtelin ja purin tyynyä. Tunsin kun vihdoin terska meni sisälle vaikka sattui ja voin sanoa että paljon. Hän pysähtyi ja silitteli selkää ja pakaroita, pyysi että leikkisin pillullani samalla. Kun vein sormet pimpalle, sävähdin, klitoris oli suurempi kuin ennen ja koko pimppa ihan mehuissaan ja häpyhuulet paksuina.

Se ei tuntunut mihin olin tottunut, vaan kiimasen nartun tavaralta. En huomannut kun hän oli alkanut ahtaa kulliaan lisää sisälleni. Huomasin kun se alkoi paksuuntua ja käteni nopeasti menivät hänen reisiään vasten ja huudahdin jotain. Hän vetäytyi hieman ja oli taas liikkumatta. Huudahtelin ja olin urhea, hän lisäili vaseliinia, joka auttoi.

Ei ollut ajantajua, mutta hän jo rauhallisesti nussi pyllyäni pitkillä vedoilla. Halusin sen kokonaan sisälleni, mutta syvällä sattui liikaa. Hän alkoi naida pyllyäni kovempaa, käteni estivät häntä tulemasta liian syvälle, hän murahteli, minä ulisin. Hän alkoi tulla, kouristeli ja huusi, tunsin monta nytkäystä, kun kassit tyhjensivät lastinsa pyllyyni.

Minä en saanut orgasmia, oli sattunut liikaa. Mutta olin silti täynnä jotain ihme tunnetta. Pyllyn hurja pinkeys helpotti, kun hän vetäytyi, minä rojahdin mahalleni. Kakkaa oli vähän tullut ulos koska hän pyyhki talouspaperilla pyllyäni, minä en jaksanut välittää. Hän kävi viereeni silittelemään, kunnes yhtäkkiä ponkaisin ylös etsimään vessaa. Pytyllä alkoi sperma valumaan, pieru paukkumaan ja vähän kakkaa, spermaa tuli taas, istuin kauan kun valuin hänen siemenlastiaan.

Onneksi oli bidee suihku. Pesin kuumottavaa peppuani joka oli ihan vaseliinissa. Lopulta uskalsin nousta, tunnustelin kummalta tuntuvaa pyllyäni. Se kuumotti, oli vähän kuin auki ja turvoksissa. Ehjä, mutta ei entisensä. Seuraavana päivänä reikää kutitti ja halusin jo kiimasena lisää. Hän nussi pyllyäni ainakin kymmenenä kertana. Täytyy sanoa että viides kerta oli ensimmäinen kun sain hurjan orgasmin, eikä sattunut enää. Pyllynreikä onnekseni vetäytyi aina parissa päivässä, ainoastaan pieru ei kuulostanut pinkeältä niinkuin pepaneitsyenä.

Olin toinen nainen ja hän nussi aina vain pyllyyn, niin tämä "suhde" kariutui. Kiimaseksi kyllä tulen kun muistelen häntä. Nyt hän otti minuun yhteyttä, enkä tiedä kuinka olisin, ensviikolla.. Poikaystäväni on ihana, mutta vaikka nussii myös pyllyyni mielellään, aion mennä tapaamaan tuota miestä ja saada jättikullia pyllyyni Missäs päin kuningatar pyllistelee?

Mulla on paksu kulli, seisokissa noin 6,5 cm. Pitkä tosin vaan 17 cm. Oon 18v, jossei se haittaa. Mä saan likkaa ihan kivasti mut ne kaikki huutaa kun niitä panee.

Kukaan mun ikänen ei o antanu mulle persettä, vaikka niillä on isot puheet kännissä. Mä haluisin just persepanoo, mulla seisoo heti kovana ku mä kuvittelen nussivani seksikästä likkaa perseeseen, joka haluu sitä, vaikka vähän sattuis.

Mä oon kerran saanu, mut se on lähibaarin kiertopalkinto joka on varmaan joka päivä siä tyrkyllä. Mä otin siltä persettä koko yön, varmaan viis kertaa. Tarvi nussia tosi kovaa että sai lastit lopuks lähteen. Sillä on iso perse, mutta yllättävän kiree persereikä, ku sitä on kuulemma nussittu paljon. Onneks mulla oli kortsuja paketti, vaikka en mä aina käytä. Mut en sen kans olis uskaltanu paljaalla.

Mun kulli on niin paksu että tavalliset kortsut ei käy. Tää hutsu ulisi alkuun, sit se huusi että nussi kunnolla, jossain kohtaa se sammu, mikä lehmä. Oli kiihottavaa ottaa kulli välillä ulos kun se oli mahallaan ja levittää persettä ja kattoo ku sen perse oli ihan auki ja taas runnoin sisään kun reikä rupes meneen takas kii.

Kyl se sit heräs ja valitti jotain. Mut siitä jäi kumminkin paska maku ku se on ihan hönö. Mä haluisin laittaa yhtä meitsin luokan tyttöö, se on hoikka ja sillä on pieni pyöree kireennäkönen perse. Se on jotenkin ylimielinen ja luulee itestään jotain. Olis upeeta katella kun mun kulli väkisin hitaasti uppois sen kireeseen perssilmään. Se näyttää ihan mahdottomalta että se vois mahtua. Se ylimielisyys viä kiihottaa ku se huutais että sattuu sattuu ja meitsi vaan rauhassa ahtais.

En mä tyhmä oo, ei sitä vois rankoo, se kyllä repeis. Mutta ihan hellästi vaan ja niinkauan että se alkais tykkään siitä ja se ylimielisyys sais pienen kolauksen.

Oikeesti mä oon pari kertaa tanssinu hitaita sen kanssa. Sen pakara mahtu niinku melkein kokonaan mun kouraan ja tuntu piukeelta, no se voimistelee tai jotain.

Kun mä vein kättä pyllynvakoon en mä saanu sormee paljookaan sinne väliin, no se nykäs sit mun käden pois. Kyllä mä siltä viä saan, mutta cockteaseri se on. Hei jos sä haluut tosi paksua perseeseen ja sulla on kaunis perse sit oikeesti ja jos ei haittaa että oon nuori. Saisit multa koska vaan. Laita jotain mesee oikeesti. Olen harrastanut peppuseksiä noin vuoden ajan enemmän tai vähemmän säännöllisesti.

Itselleni se oli epämukavaa aluksi, sekä peniksen vieminen sisään kesti usein pitkään. Tein sitä silloin ainoastaan miesten pyynnöstä. Myöhemmin aloin pitämään siitä hyvin paljon, vaikka silti yleensä peppuseksin alussa peräaukossa tuntuu painetta, kun penis on työntynyt sisään.

Itselläni noin vajaan kymmenen kerran jälkeen se onnistui jo helposti ja hieroessani itseäni sain voimakkaita orgasmeja, sekä näihin aikoihin peppuseksin lopuksi peräaukkoni alkoi usein jäämään hetkeksi aivan avonaiseksi mikä tuntui aika erikoiselta. Yhden illan jutuissa olen yleensä ottanut kalua myös kakkoseen mikä on useimmiten ollut ihan mukavaa, vaikkakin hyvin usein miehiltä on tullut nopeasti, kun he ovat laittaneet sen pyllyyni. Eräällä kerralla se ei ollut niin mukavaa, kun ensin mies työntyi liian nopeasti sisääni ja takaapäin asennossa hän otti jatkuvasti kaluaan pois pyllystäni ja työnsi sitä takaisin välittämättä siitä, että sanoin sen sattuvan.

Yhdellä kerralla otin kakkoseen vähän keskivertoa isompaa kalua mikä tuntui ensin epämukavalta, kun peräaukkoni tuntui venyvän enemmän kuin aikaisemmin ja hänen kalunsa tuntui vain paisuvan lisää, kun se oli työntynyt sisääni.

Vähän ajan kuluttua voihkin kovasti, kun penis alkoi liukumaan pyllyssäni helpommin ja penis tuntui menevän hyvin syvälle pyllyyni hänen oltuaan sisälläni melkein puolen tunnin ajan.

Hänen lauettuaan peräsuoleeni tunsin miten spermaa valui ulos ja peräaukkoni tuntui jäävän enemmän avonaiseksi kuin koskaan aikaisemmin. Yhteen aikaan tapailin yhtä vakipanoani pari kertaa viikossa jonkun puolen vuoden ajan, jolloin hän nai minua myös kakkoseen lähes jokaisella kerralla ja tästä huolimatta peräaukkoni pysyi ihan timminä.

Juttelin tästä kerran parin ystäväni kanssa, jotka myös antavat kakkoseen aina silloin tällöin ja he olivat samaa mieltä kuin itsekin, että normaalista peppuseksistä ei ole mitään haittaa ainakaan, kun kukaan meistä ei ollut tehnyt sitä aivan päivittäin.

Sama mies kirjoittaa näitä juttuja, tyyli helposti tunnistettavissa. Sanopa tyylitajuinen, mitkä on saman miehen kirjoittamia? Onko jäänyt omaa elämää elämättä, jossei sinulla ole yhtään tarinaa..

On täysin selvää, että aloittaja kulkee pian vaipoissa. Sulkijalihas antaa lopulta periksi eikä se siitä enää parane edes leikkauksella! Anonyymipalstalla kuka tahansa voi väittää olevansa lääkäri. Tällä palstalla tuolle on perinteitä eli säännöllisesti tulee joku hoitajaksi tai lääkäriksi itseään tituleeraava valehtelemaan anaaliseksin riskeistä. Kun sitten kysellään niin koskaan ei löydy mitään linkkejä tukemaan niitä väitteitä. Ylempänä jo vastasin tähän samaan.

Jos asiasta on tullut uusia tutkimustuloksia niin kertokaa toki. Linkit tietenkin näkyviin ettei mene valehtelun puolelle. Vastaukseni vuodelta http: Sulkijalihas repee väkivaltaisesti esim raiskauksen yhteydessä!

Hellästi oman luotettavan partnerin kanssa pikkuhiljaa edeten rasvasen tai siliconi-pohjaisen liukkarin kanssa, vesipohjasia saa lisätä kokoajan. Ei haittaa vaikka meisseli olis kuinka iso. Suosittelen erikokoisilla anustapeilla leikkimistä ja jos miehen luonto kestää niin hänen on huippuhyvä tietää kuinka tosi hellä alkuun ja niinkauan kuin pepaa antavasta tuntuu on oltava.

Eli mies vaikka ominpäin kokeilemaan, lyökää miehenne käteen eri kokoisia tappeja liukkaria ja lupaus että avaat peppusi hänelle, kun oman juniorin paksunen asettuu hänelle, opittuaan rentoutumaan. Se kumminkin on miehen tärkein juttu, saada toinen rentoutuun alkuun ja aina kun on tarve, siksi naisen on parempi itse hoitaa pimppapuolta.

Kummankin on hyvä tietää että pieni perähuuhtelu on turva ettei leikki "kärähdä". Yks vinkki yli-ison vehkeen kanssa on joissakin maissa laillinen "vihreä yrtti", mutta VAIN luotettavan partnerin kanssa. Tuo Nuori lääkäri ei tiedä, mitä vanha lääkäri tietää sekä osaa!!!! Tykkää nyt hyvä ihminen itse itsestäs sen verran; ettet älyttömyyksiin mene vain mielyyttääkses jotain sikmaista urosta!

Arvaappa paljonko nauravat sulle selän takana. Olet vain hetken hupi ja kiertopalkinto, näille "sankareilles"! Veljesi tytär siis imi perseessä uitettua munaa? Kolibakteerit eivät kysele sitä kenen suolesta ovat peräisin.

Ne aiheuttavat ripulia myös henkilölle itselleen. Kyllä kyselevät, teillä on vaan huono kuulo. Rip rip ripulille taitaa tulla ripuli ihan jostain muusta.

Voin kuvitella minkälainen tiukkis oot. Vedessä on sitten koliformisia ulosteperäisiä bakteereita ja uimista ei suositella. Syynä se, että veden ja ulostenperäisten bakteerien saaminen suuhun aiheuttaa vatsavaivoja. Just joo, noinhan se varmaan meneekin Jos ass-to-mouth on harrastuksena niin suositellaan useita peräkkäisiä suolenhuuhteluita ennen hommaan ryhtymistä.

Näin pornotähdetkin tekevät niissä pätkissä, joista mallia otetaan. Muussa tapauksessa vatsavaivoja voi tulla. Yksi kundi haluis kokeilla miestä ja haluaa alistettavaksi Ensin laukean ryppyeikään ja sit kundille suuhun putsattavaksi. Ei tietenkään mitään paskajuttuja. Suutelimme toisiamme perinteisesti seksisession jälkeen kiihkoilumme lopuksi joten sexstailumme oli onnistunut, pussailussamme sit maistui omat eritteemme, milloin mitenkin päin Miettikääs nyt jätkät tosissaan, ootteks te sit valmiit suutelemaan puolisoanne jos se on just uittanu suussaan kalua, joka on takapuoelesta sinne siirretty.

Jos ette oo siihen valmis, ni älkäähän ainaskaa tuputtako vehjettänne naisenne suuhun ja teille naiset - - - suudelkaa miestänne sit vaikka puolväkisten niin selviää miten estoinen ukko teillä on.

Miehenne vaatinee ehkä omat nautintonsa vältämättöminä suorituksina täytäntöön, mut sit kun pitäs toista huomioida niin mennee pupu pöksyyn, joten ei pussaileen rupee. Näillä palstoilla ja elokuvisssa on helppo ylistää kaikkea perverssioo mikä ei oo laissa kiellettyä, tuskinpa totta kirjottelevat , mutta ilmeisesti tuollaisten tyylisuuntien julkituonti ruokkii, kaikenlaisiin alistamisiin ja perversioiden harrasteluun, älkää vaan uskoko että moinen touhu ois normaalia, vaikka voihan se jollein latvasta lahonneelle jotain kiksejä antaa.

Luontainen paikka melalle samanaikaisen orgasmin jälkeen on naisen suu. Oikein hoidettuna tuntuu kummastakin tosi kiihottavan hyvältä. Ja tietenkin - tietenkin, tiedoksi teille estoisille ipittäjille - peffa pestään huolella ennen sexiä. Hygienia on peppuseksin aa ja oo. Pese miten peset,mut ei ne bakteerit kaikki sieltä suolesta kuole, vaikka sitä ihan itseään ei sieltä enää irtoiskaan! Niin hyvin et pesulla hygieniaa saa hoidettua, et kaikki vaaralliset bakteerit on eliminoitu.

Kyllä terveen ihmisen elimistö hoitaa paljon infektioita, mut ei kaikkia aina. Eikä suussa tarvitse olla kuin pien nirhauma,niin siinähän on jo portti avoinna, bakteerien rynnäkölle. Harkitkaa nyt pariin otteeseen, kannattaako ottaa älytön riski ja menettää oma terveytensä.

Tarkoitan nyt näitä anuksessa käytettyjä, tekomulkkujen tai aitojen mulkkujen nuoleskelua ja imemistä; mitä muutamat todelliset MULKUT vaativat! Naisten kertomuksista,hoidossa ollessaan en voi kirjoittaa. Silloin tulis rasismi syytöksiä mua kohtaan! Anaali seksi on tätä päivää, mut valitettavasti jotkut lisäävät siihen vielä lisämausteita. Mut jostain toisesta kulttuurista nämä tavat ovat tänne levinneet.

Ovat jossain päin maailmaa ns. Jospa hoitaja pieni menisit takaisin kouluun opiskelemaan hygieniaa niin sitten tiedät kumpi on puhtaampi, suu vai anaali. Hoitaja pieni on 31 v ja erikoissairaanhoidon piirissä työskentelevä. Lisätään tähän nyt sitten että, jos suussa on esim kurkkumätä, sukupuolitauti, tai paha hammasmätä, niin se voi olla vakavampi juttu kuin nämä bakteerit PESTYSTÄ suolesta!

Mutta noin yleisesti otettuna olen hygieeniaa, antiseptisyyttä ym. Vaikka pitää myöntää, et mielikuvitukseton et väitteines ole!

Nytkin pari tiputuksessa,kaupungin sairaalassa, kolibakteereiden vuoksi! Ja hirvee pohdinta; mistä ovat saaneet bakteerit! Veriripulia sairastavat ja eristyksessä ovat. Toinen on veljeni tytär ja samassa huoneessa on myös toinen samanlainen tauti tapaus. Siksi tiedän myös sairauden. Suoraan sanoen kanamaista; kun miehet tykkää! Tykkää nyt hyvä ihminen itse itsestäs sen verran; ettet älyttömyyksiin mene vain mielyyttääkses jotain sikmaista urosta!

Arvaappa paljonko nauravat sulle selän takana. Olet vain hetken hupi ja kiertopalkinto, näille "sankareilles"! Veljesi tytär siis imi perseessä uitettua munaa? Kolibakteerit eivät kysele sitä kenen suolesta ovat peräisin. Ne aiheuttavat ripulia myös henkilölle itselleen.

Kyllä kyselevät, teillä on vaan huono kuulo. Rip rip ripulille taitaa tulla ripuli ihan jostain muusta. Voin kuvitella minkälainen tiukkis oot. Vedessä on sitten koliformisia ulosteperäisiä bakteereita ja uimista ei suositella. Syynä se, että veden ja ulostenperäisten bakteerien saaminen suuhun aiheuttaa vatsavaivoja. Just joo, noinhan se varmaan meneekin Jos ass-to-mouth on harrastuksena niin suositellaan useita peräkkäisiä suolenhuuhteluita ennen hommaan ryhtymistä.

Näin pornotähdetkin tekevät niissä pätkissä, joista mallia otetaan. Muussa tapauksessa vatsavaivoja voi tulla. Yksi kundi haluis kokeilla miestä ja haluaa alistettavaksi Ensin laukean ryppyeikään ja sit kundille suuhun putsattavaksi. Ei tietenkään mitään paskajuttuja. Suutelimme toisiamme perinteisesti seksisession jälkeen kiihkoilumme lopuksi joten sexstailumme oli onnistunut, pussailussamme sit maistui omat eritteemme, milloin mitenkin päin Miettikääs nyt jätkät tosissaan, ootteks te sit valmiit suutelemaan puolisoanne jos se on just uittanu suussaan kalua, joka on takapuoelesta sinne siirretty.

Jos ette oo siihen valmis, ni älkäähän ainaskaa tuputtako vehjettänne naisenne suuhun ja teille naiset - - - suudelkaa miestänne sit vaikka puolväkisten niin selviää miten estoinen ukko teillä on.

Miehenne vaatinee ehkä omat nautintonsa vältämättöminä suorituksina täytäntöön, mut sit kun pitäs toista huomioida niin mennee pupu pöksyyn, joten ei pussaileen rupee. Näillä palstoilla ja elokuvisssa on helppo ylistää kaikkea perverssioo mikä ei oo laissa kiellettyä, tuskinpa totta kirjottelevat , mutta ilmeisesti tuollaisten tyylisuuntien julkituonti ruokkii, kaikenlaisiin alistamisiin ja perversioiden harrasteluun, älkää vaan uskoko että moinen touhu ois normaalia, vaikka voihan se jollein latvasta lahonneelle jotain kiksejä antaa.

Luontainen paikka melalle samanaikaisen orgasmin jälkeen on naisen suu. Oikein hoidettuna tuntuu kummastakin tosi kiihottavan hyvältä. Ja tietenkin - tietenkin, tiedoksi teille estoisille ipittäjille - peffa pestään huolella ennen sexiä. Hygienia on peppuseksin aa ja oo. Pese miten peset,mut ei ne bakteerit kaikki sieltä suolesta kuole, vaikka sitä ihan itseään ei sieltä enää irtoiskaan!

Niin hyvin et pesulla hygieniaa saa hoidettua, et kaikki vaaralliset bakteerit on eliminoitu. Kyllä terveen ihmisen elimistö hoitaa paljon infektioita, mut ei kaikkia aina. Eikä suussa tarvitse olla kuin pien nirhauma,niin siinähän on jo portti avoinna, bakteerien rynnäkölle. Harkitkaa nyt pariin otteeseen, kannattaako ottaa älytön riski ja menettää oma terveytensä. Tarkoitan nyt näitä anuksessa käytettyjä, tekomulkkujen tai aitojen mulkkujen nuoleskelua ja imemistä; mitä muutamat todelliset MULKUT vaativat!

Naisten kertomuksista,hoidossa ollessaan en voi kirjoittaa. Silloin tulis rasismi syytöksiä mua kohtaan! Anaali seksi on tätä päivää, mut valitettavasti jotkut lisäävät siihen vielä lisämausteita. Mut jostain toisesta kulttuurista nämä tavat ovat tänne levinneet.

Ja kun laukesi hänen sisäänsä ni tuntui että kynnet irtoo varpaista. Ne on asioita joita ei oikein voi kokea muutoin kun et saa allensa nuoren ja kauniin, naisellisen kurvikkaan lähihoitajan.

Jolla on lämmin ja herkkä sydän. Ja panee häntä perseeseen. Koska hän itse sitä tahtoo ja suorastaa innostuu asiasta, siksi että mies sais kokea "kaiken" mitä nainen suinkin pystyy tarjoamaan. Tuo neito antoi kaikkensa. Veikkaan et yhdyntä sattui häntä, eikä hän fyysisesti siitä nauttinut, mutta henkisesti hän sai siitä niin paljon, että tuo mikään ei häntä haitannut tai laimentanut sitä fiilistä, minkä hän sai siitä et panin häntä perseeseen.

Se kasvatti häntä naisena ja hän poistui hyvin ryhdikkäänä ja täynnä kätkettyä ylpeyttä. Hän tykkää miehisistä miehistä ja kokee et "jokaisen" miehen fantasia on panna muijaa perseeseen. Hänen mielestään jotkuu muijat ei siihen pysty, toiset taas pystyy. Ja jos mies tekee valinnan naisesta sen perusteella et saako naiselta kakkosta, ni tälle naiselle se sopii.

Hän antaa, vaikka se kirpasis hieman, ei haittaa, kunhan mies saa ja nauttii naisesta ni se tärkeintä, eikä oo tilaa jossitteluille. Ku antaa persettä, ni mies on saanut "kaiken". Kun olemme myöhemmin tavanneet ja jutelleet, ni hänestä huokuu tuo ylpeys.

Hän kasvatti minusta miehen. Ja luulee et persettä haluan salaa koko ajan. No oikeassahan hän siinä on et tuon naisen persettä panis mieluusti toistekkin Veikkaan et perseseksi on suht normaalia ja yleistä. Harvemmat naiset siitä tykkää, mut monet sitä antaa ja alistuu miehen toiveisiin. Kun on pannu omaa tyttöystäväänsä perseeseen, ni uskoisin et ei oo oikein epäselvää et onko tasa-arvo toteutunut ja kumpi on perheen pää. Kiintoisaa on kuitenkin se että mies saattaa luulla olevansa perheen pää, mut todellisuudessa nainen ohjaileekin miestä.

Ehkä naisen arvokkuus on aidoimmillaan kun hänellä on mies joka on oikea mies, eikä mikään marjanpoimija. Nainen haluu ja arvostaa enemmän miestä joka mieluummin panee perseeseen kuin on joku vässykkä tai mamero? Jos kaksi ihmistä jotka on potenttiaalisia kumppaneita toisilleen tapaa niin kuinka moni keskustelee seksistä tasapuolisen vuorovaikutteisesti samanaikaisesti. Itse olen yhdenkerran aikuisena ollut kutsuttuna tilanteeseen jossa vastapuoli itse oli aloitteellinen keskusteluun.

Kyllä elekieltä olen kohdannut useammin. Kuinka suurella osalla seksinharrastuskerroista harrastitte myös anaaliseksi? Jokakertainen juttu vai harvemmin. Kolme kertaa viikossa on toki jo yli keskivertomäärän seksiä yleisesti. Olen pannut elämässäni noin kymmentä naista pyllyyn. Heistä ehkä noin puolet tekivät sitä selvästi vain minun mieliksi tai siksi että se oli ylipätään muodikasta tms.

Sen sijaan ainakin ovat todella nauttineet siitä ja himoinneet sitä. Yksi halusi sitä joka ikinen kerta ja piti sitä edeltävää toimintaa esileikkinä. Sen näkee naisesta milloin hän todella nauttii jostain ja milloin on vain perusmessissä seksissä. Välillä sitä on toki vaikea erottaa tuleeko nautinto enemmän henkiseltä puolelta kuin fyysiseltä, mutta kyllä ne orgasmit on toki fyysisiä mitä siitä seuraa. Ehkä ne henkistä nautintoa saavat erottautuu siitä, että ne ovat myös hanakampi olemaan niitä rääväsuita ja irstaan puhujia siinä tilanteessa.

On kuultu niitä "Nussi mua perseeseen - kovaa", "Laukea syvälle mun perseeseen" ja "Eikö tunnu hyvältä nussia mun tiukkaa persettä". Varsinainen perseeseen laukeaminen on vielä kokematta, sillä olen aina käyttänyt panoissa kortsua.

Samainen käytäntö on tosin mahdollistanut niin ikään ass to mouth meiningin, eli heti persepanon jälkeen rojut suuhun ilman paskakokkareita. Omaa henkilökohtaista kokemusta ei pitäisi yleistää yleiseksi totuudeksi. On vain valitettavasti niin että esim. On varmaan niin, et nuo löystymisjutut jne. On myös niin, etteivät sellaisista ja muista mahdollisista repeämistä kärsivät juurikaan huutele vaivoistaan julkisuuteen.

Lääkäreitä taas sitoo vaitiolovelvollisuus, joten ne todelliset ongelmat jäävät melko piiloon "suurelta yleisöltä". Riskiä aiheuttavista seksitavoista on tiedotettu ennenkin, esimerkiksi HIV - tartuntojen välttämiseksi.

Kun ei ole tarvetta niin asiasta ei ole sen kummemmin varoiteltu. Kuten tuossa toisessa ketjussa mainittiin http: Jos sinulla on uutta tietoa asiasta niin laita linkki näkyviin, jotta osaan jatkossa viitata siihen.

Kuulopuheet ja anonyymiväitteet ei kiinnosta. Kaikki mitä noissa linkeissä puhutaan ovat ns. Mutta se että saisit suoran yhteyden johonkin yksittäiseen tapaukseen, on miltei mahdotonta, kuten kuuluukin olla.

Ei kukaan juuri koskaan keskustele naapurinsa kanssa hänen intiimielämästään, saatikka hänen intiimeistä sairauksistaan. Voi olla joillekin vaikeaa käsittää, tänä facebook aikana, että on ihmisten oma, yksityinen maailma, joka ei koskaan aukene ulkopuolisille.

Ja mitä tuohon kohonneeseen syöpäriskiin tulee, niin ehkä olet lukenut, muttet usko kuitenkaan. Eiväthän tupakoitsijatkaan usko syöpäriskiin, vaikka kuinka lukisivat, sillä eihän se heitä koske.

Ja kuinka moni syöpään sairastunut tupakoitsija tulee julkisuuteen? Melko harva enää siinä vaiheessa haluaa muuta, kuin olla läheistensä seurassa loppuun asti.

Onneksi syöpäriskin saa halutessaan minimoitua ottamalla rokotteen. Tämän vuoden syksystä alkaen HPV - rokote kuuluu koulujen rokotusohjelmaan kuudennella luokalla. Kirjoitin siitä sukupuolitaudit - palstalla. Löysäksi se perärööri menee ja alkaa ikävästi röpöttää ja suoltaa sattumia. Katkeaa se kuminauhakin kun sitä tarpeeksi kauan singuttelee. Ei sontaluukku ole panohommia varten. Täällä röpöttele mikää muu ku asiasta mitää tietämätön ja koskaan kyseistä asiaa edes kokeillut rullaturpa: Tapaan uudelleen ensiviikolla miehen, joka nai minua pyllyyn eka kertaa.

Olin silloin humalassa, en liikaa. Asiasta sovittiin jo baarissa, olin vähän kiinnostunut anaaliseksistä jo ennestään. Hän vei minut kotiinsa taxilla, jossa suudeltiin. Paloin halusta nähdä hänen kalunsa. Eteisessä kaivoin sen esiin, se oli hurjan iso, vaikka ei seissyt vielä. Pelästyin, mihin olin ryhtymässä. Otin sen suuhuni ja se kasvoi ja alkoi seistä kovana. Pelästyin lisää, se ei mahtunut kunnolla suuhuni.

Mielessäni kävi, että jos pimppaan vain kuitenkin, joka oli ihan litimärkä. En ehkä koskaan ollut niin märkänä, että pikkarit ja sukkikset oli ihan mehuissani, häpyhuulet paksuina. Sanoin että kulli oli liian iso pyllyyni.

Hän rauhoitteli että rentoudutaan ja kokeillaan ja hän lopettaa heti jos sattuu liikaa. Makkarissa riisuttiin, hän toi vaseliinia ja talouspaperirullan. Menin kontilleni sängylle pylly paljaana.

Minulla on kaunis pylly, edelleenkin myös. Tästä on siis kymmenisen vuotta aikaa. Hän silitteli pakaroitani ja jutteli rauhallisella äänellä ja rauhotteli koska olin alkanut jännittämään, mutta samalla olin hurjan kiimainen. Pyysin viiniä, jota hän oli taikonut jostain.

Yhtäkkiä säpsähdin, hän oli painanut kasvonsa pakaroiden väliin ja tunsin kielen pyllynreijälläni. En tiennyt mitä tehdä. Kieli lipoi koko pyllyn vakoa ja lipaisi välillä pimpasta mehuja mukaan. Tunne oli ihmeellinen, hän jatkoi pitkään, minä huokailin, pyllynreikä suipisteli kun hän työnsi kielensä pyllyyn sisälle. Halusin sittenkin hurjan ison kullin sisälleni, vaikka pelkäsin että mitä jos pyllynreikä repeää.

Tiesin että mies oli varattu, tyttöystävä oli jossain matkoilla ja sillä suostuin ilman kortsua. Sanoin että haluan jo kullia. Ei vielä, hän vastasi ja otti vaseliinituubin ja alkoi hieroa sitä pyllyyni, sormi meni välillä sisälle ja pysähtyi.

Lisää vaseliinia ja kun hän yritti kahta sormea sisälle niin kiljahdin. Hän pyysi yrittämään rentoutua ja yritin vaikka pyllynreikä suipisteli. Muistiin on syöpynyt tuo ekakerta, vaikka olin humalassa. Hän lisäsi taas vaseliinia ja sai kaksi sormea sisälle. Hän piti niitä paikoillaan niinkauan kunnes aloin rentoutua. Nyt voidaan kokeilla, hän sanoi rauhallisesti. Hän rasvasi tuon paksun jättikullinsa. Sitten tunsin terskan pyllynreikää vasten. Olin malttamaton kokemaan sen.

Mutta kun hän työnsi ja painoi, tunsin viiltävää kipua. Uudestaan, olin päättänyt saada sen sisälle. Meni kauan ja huudahtelin ja purin tyynyä. Tunsin kun vihdoin terska meni sisälle vaikka sattui ja voin sanoa että paljon. Hän pysähtyi ja silitteli selkää ja pakaroita, pyysi että leikkisin pillullani samalla. Kun vein sormet pimpalle, sävähdin, klitoris oli suurempi kuin ennen ja koko pimppa ihan mehuissaan ja häpyhuulet paksuina.

Se ei tuntunut mihin olin tottunut, vaan kiimasen nartun tavaralta. En huomannut kun hän oli alkanut ahtaa kulliaan lisää sisälleni. Huomasin kun se alkoi paksuuntua ja käteni nopeasti menivät hänen reisiään vasten ja huudahdin jotain. Hän vetäytyi hieman ja oli taas liikkumatta. Huudahtelin ja olin urhea, hän lisäili vaseliinia, joka auttoi.

Ei ollut ajantajua, mutta hän jo rauhallisesti nussi pyllyäni pitkillä vedoilla. Halusin sen kokonaan sisälleni, mutta syvällä sattui liikaa. Hän alkoi naida pyllyäni kovempaa, käteni estivät häntä tulemasta liian syvälle, hän murahteli, minä ulisin. Hän alkoi tulla, kouristeli ja huusi, tunsin monta nytkäystä, kun kassit tyhjensivät lastinsa pyllyyni. Minä en saanut orgasmia, oli sattunut liikaa. Mutta olin silti täynnä jotain ihme tunnetta.

Pyllyn hurja pinkeys helpotti, kun hän vetäytyi, minä rojahdin mahalleni. Kakkaa oli vähän tullut ulos koska hän pyyhki talouspaperilla pyllyäni, minä en jaksanut välittää. Hän kävi viereeni silittelemään, kunnes yhtäkkiä ponkaisin ylös etsimään vessaa. Pytyllä alkoi sperma valumaan, pieru paukkumaan ja vähän kakkaa, spermaa tuli taas, istuin kauan kun valuin hänen siemenlastiaan.

Onneksi oli bidee suihku. Pesin kuumottavaa peppuani joka oli ihan vaseliinissa. Lopulta uskalsin nousta, tunnustelin kummalta tuntuvaa pyllyäni. Se kuumotti, oli vähän kuin auki ja turvoksissa.

Ehjä, mutta ei entisensä. Seuraavana päivänä reikää kutitti ja halusin jo kiimasena lisää. Hän nussi pyllyäni ainakin kymmenenä kertana. Täytyy sanoa että viides kerta oli ensimmäinen kun sain hurjan orgasmin, eikä sattunut enää.

Pyllynreikä onnekseni vetäytyi aina parissa päivässä, ainoastaan pieru ei kuulostanut pinkeältä niinkuin pepaneitsyenä. Olin toinen nainen ja hän nussi aina vain pyllyyn, niin tämä "suhde" kariutui. Kiimaseksi kyllä tulen kun muistelen häntä. Nyt hän otti minuun yhteyttä, enkä tiedä kuinka olisin, ensviikolla.. Poikaystäväni on ihana, mutta vaikka nussii myös pyllyyni mielellään, aion mennä tapaamaan tuota miestä ja saada jättikullia pyllyyni Missäs päin kuningatar pyllistelee? Mulla on paksu kulli, seisokissa noin 6,5 cm.

Pitkä tosin vaan 17 cm. Oon 18v, jossei se haittaa. Mä saan likkaa ihan kivasti mut ne kaikki huutaa kun niitä panee. Kukaan mun ikänen ei o antanu mulle persettä, vaikka niillä on isot puheet kännissä. Mä haluisin just persepanoo, mulla seisoo heti kovana ku mä kuvittelen nussivani seksikästä likkaa perseeseen, joka haluu sitä, vaikka vähän sattuis. Mä oon kerran saanu, mut se on lähibaarin kiertopalkinto joka on varmaan joka päivä siä tyrkyllä.

Mä otin siltä persettä koko yön, varmaan viis kertaa. Tarvi nussia tosi kovaa että sai lastit lopuks lähteen. Sillä on iso perse, mutta yllättävän kiree persereikä, ku sitä on kuulemma nussittu paljon. Onneks mulla oli kortsuja paketti, vaikka en mä aina käytä. Mut en sen kans olis uskaltanu paljaalla.

Mun kulli on niin paksu että tavalliset kortsut ei käy. Tää hutsu ulisi alkuun, sit se huusi että nussi kunnolla, jossain kohtaa se sammu, mikä lehmä.

Oli kiihottavaa ottaa kulli välillä ulos kun se oli mahallaan ja levittää persettä ja kattoo ku sen perse oli ihan auki ja taas runnoin sisään kun reikä rupes meneen takas kii. Kyl se sit heräs ja valitti jotain. Mut siitä jäi kumminkin paska maku ku se on ihan hönö. Mä haluisin laittaa yhtä meitsin luokan tyttöö, se on hoikka ja sillä on pieni pyöree kireennäkönen perse.

Sexi ass prostituutio kokemuksia -

Suosittelen erikokoisilla anustapeilla leikkimistä ja jos miehen luonto kestää niin hänen on huippuhyvä tietää kuinka tosi hellä alkuun ja niinkauan kuin pepaa antavasta tuntuu on oltava. Nytkin pari tiputuksessa,kaupungin sairaalassa, kolibakteereiden vuoksi! Kyllä tuo oli aika suomih keskustelu milf massage asian paikka, useampia kerroksia, lounge, sauna- ja allasosasto, ravintola, terassi jne Näillä palstoilla ja elokuvisssa on helppo ylistää kaikkea perverssioo mikä ei oo laissa kiellettyä, tuskinpa totta kirjottelevatmutta ilmeisesti tuollaisten tyylisuuntien julkituonti ruokkii, kaikenlaisiin sexi ass prostituutio kokemuksia ja perversioiden harrasteluun, älkää vaan uskoko että moinen touhu ois normaalia, vaikka voihan se jollein latvasta lahonneelle jotain kiksejä antaa. Harvemmat naiset siitä tykkää, mut monet sitä antaa ja alistuu miehen toiveisiin.

Sexi ass prostituutio kokemuksia -

Seuraavana päivänä reikää kutitti ja halusin jo kiimasena lisää. Jokerit saa riveihinsä kolme uutta pelaajaa, kun Viktor Lööv, Lisätietoja merkkiä jäljellä. Harvemmat naiset siitä tykkää, mut monet sitä antaa ja alistuu miehen toiveisiin. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Olemme vaimoni kanssa harrastaneet anaali seksiä vuoden ajan. Tämän kerran jälkeen paikkani olivat kipeänä ja peräaukkoni tuntui hieman löysältä seuraavan päivän ajan. Oon 18v, jossei se haittaa. Mä saan likkaa ihan kivasti mut ne kaikki huutaa kun niitä panee.

0 thoughts on “Sexi ass prostituutio kokemuksia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *