Online chat etsitään ystävää

online chat etsitään ystävää

Saatat esimerkiksi ajatella, että sinusta ei tule esiintyjää, koska olet ujo ja hiljainen. Et tunnista realistisesti omia vahvuuksiasi ja kehittämiskohteitasi tai pidät puheviestintäosaamista itsestäänselvyytenä.

Puheviestinnän opintojaksoilla käsityksesi vuorovaikutusosaamisen merkityksestä tarkentuu ja syvenee. Saat palautteen ja itsearvioinnin avulla todellista tietoa omasta osaamisestasi. Puheviestinnän opintojaksojen oppimistulokset ovat lähes poikkeuksetta hyviä. Kielikeskuksen opiskeljapalautteen mukaan opiskelijoiden asenteet vuorovaikutustaitojen merkityksen ja oman viestintäosaamisen suhteen muuttuvat myönteiseen suuntaan puheviestinnän opintojaksojen jälkeen. On siis hyvin todennäköistä, että asenteesi puheviestintäosaamista kohtaan muuttuu puheviestinnän opintojen myötä aikaisempaa myönteisemmäksi.

On tärkeää, että hahmotat puheviestintäosaamisen keskeisenä asiantuntijuutesi osana ja ymmärrät, mitä merkitsee kartuttaa osaamistaan. Myönteinen asennoituminen puheviestintätaitojen kehittämiseen ja itseen viestijänä on tärkeä osa puheviestintäosaamista tietojen ja taitojen rinnalla. Asenteesi vaikuttaa paljon tietojen ja taitojen karttumiseen.

Kielikeskuksen neljästä puheviestinnän opintopolusta mikä tahansa saattaa olla sinulle sopiva. Laitoin tosiaan pari päivää sitten ilmoituksen, missä etsin kavereita joiden kanssa perustaisimme wa-ryhmän. Tällä hetkellä meitä olisi 6 kasassa, ja vielä mahtuisi mukaan! Tarkoituksena on tutustua uusiin ja erilaisiin ihmisiin, jutella mistä vain ja olla tukena toisille. Tällä hetkellä viestiä on laittanut sakkia vuotiaasta vuotiaaseen, mutta jos ikäsi heittää vielä vuodella tai parilla tuosta niin ei haittaa.

Itse tosiaan olen vuotias tyttö ja käyn lukion ekaa vuotta. Jos kiinnostuit, älä epäröi laittaa viestiä. Olen 32 v mies Vantaalta, joka etsii uusia kavereita.

Olen Vaasasta kotoisin, ja muuttanut tänne etelään noin 2 vuotta sitten töiden perässä. Olen rauhallinen, mukava,rehellinen ja luotettava.

Tykkään kuunnella musaa, hengailla kaupungissa sun muuta. Harrastukset on, lenkkeily, kuntosali. Otahan yhteyttä jos kiinnosti. Rohkenen jälleen aloittamaan tän mun oman pienen yksinäisyystarinani, sitä pitkään miettineenä ja palstaa seuranneena, kerran myös eri elämäntilanteessa kirjoittaneena. Olen siis ihan hitupienesti reilu vuotias, ja sijaitsen Turun ja Uudenkaupungin välimaastossa, Vehmaalla. No, tutustuin nykysellään avomiehen paikkaa pitävään körvikkääseen, muutoin tuo tutustumisleikki taisi jäädä välistä.

Nyt nelisen vuotta myöhemmin yksinäisyys alkaa raastamaan mieltä niin reippaasti, että pakko on tehdä jotakin ja edes yrittää! Tässä me sitten pari kuukautta sitten muutettiin nykyisille sijoille, eikä tuo kanssaeläjiin lähestyminen ole täällä Varsinais-Suomessakaan helppoa! Mun elämä nivoutuu tällä hetkellä paljolti koiramme kanssa touhuiluun ja siitä höpöttämiseen. En ole hullu koiratäti, mutta koska tällä hetkellä mun arjessa ei oo paljoa muutakaan, saatan vaikuttaa hyvin paljon siltä.

En oikein viihdy isoissa porukoissa, tai viihdyn ehkä, mutta tuolloin vetäydyn mieluummin sivualalle seuraamaan ihmisten käyttäytymistä. Oon mielestäni hirmusen herkkä ja vähän ailahtelevainen, koitan kuitenkin pysyä hymyssä suin. Innostun nopeesti asioista mutta realiteettien paiskiessa naamalle taannun myös nopeaan, tarviisin ehkä pientä spontaanista potkua sillon, kun on menomieli.

Miellän itteni vielä ihan lapseksi, enkä oo oikein saanu elämänreunasta kunnolla kiinni. Opiskeluni päätin viime vuonna, ja sen jälkeen oon tehnyt satunnaisia etätyöhommia, mutta varsinaisesti töissä en ole. Haaveilen pääseväni vielä opiskelemaan, mutta tällä hetkellä meidän kodissa vallitsee taloustilanne makaroni, joten me jätetään haaveilut sikseen vielä hetkeksi. Yhestä haaveesta koitan pitään kumminkin kaikin keinoin kiinni — haluan aina pysyä vähän niinkun lapsena henkisesti, mä haluan ihmetellä ja oivaltaa aina!

Tän yllämainitun taloustilanteen vuoksi mä en oo aikoihin kierrellyt kaupoissa, vaikka shoppailusta oon aiemmin tykännykin. Vaikken olekaan kieli poskella ja sydän korkeella otassa pomppimassa joka liikuntatunnilla, mä haluaisin joskus testailla joogaa, ja käydä myös uimassa. Ratsastuskin on ollut joskus mukavaa, mutta niin helkkarin hintavaa! Harrastan myös valokuvausta silleen on-off -tyylillä, yhdessä kuvailemaankin lähteminen ois ihan kivaa.

Ennenkaikkea mä etsisin kavereita jakamaan elämää, vetämään päättömiä ideariihiä tulevaisuudesta ja herkuttelureissuille kiinalais- ravintoloihin.

Haluaisin maailmaani semmosen ihmisen, yhden edes, kenenkä kanssa vois touhuta ja äpertää mitä millonkin mieli tekee, keksiä keinot ja mennä. Tiiättehän, semmosen kaverin, kenenlaisen kanssa joskus nuorena nukuttiin aina samassa huoneessa ja jaettiin kaikki, höpöteltiin aamumyöhään ja syötiin suklaalevitettä hiljaa keskellä lattiaa, suoraan purkista.

Kenen kanssa tehtäisiin muistoja! Etsin suurinpiirtein samoja ikiä hipovaa naispuolista avomielistä ja ihmisten erilaisuutta arvostavaa tyyppiä! Jos sinä luulet olevas tähän tekstiin jollain lailla täsmäävä tai muuten vaan kiinnostunut, niin pistäpä viestiä tulemaan! Sähköpostista on varmaan helppo arvata myös facebook-tunnukseni, joten sielläkin voi jutella jos haluaa ja sähköpostailu tuntuu liian köykäseltä! Oon 19 vuotias nainen ja kaipaisin uusia kavereita pk-seudulta. Ammatiltani olen vartija, olen opiskellut myös kuvataidetta.

Harrastan monia eri liikuntalajeja, kuten tanssia, lenkkeilyä, kuntosali, pilates, bodyattack ja nyrkkeily. Pidän musiikista, kahvista, eläimistä ja tykkään käydä elokuvissa pistä toki viestiä jos haluat tutustua lisää!

Olen iloinen,mukava,kiva,hauska,fiksu ja vaikka mitä muutakin lista on loputtoman pitkä. Innostun helposti asioista ja tykkään tehä yleensä koko ajan jotaki. Tykkään lukia kirjoja,käydä lenkillä,katsoa paljon leffoja. Uudet kaverit ja ystävät olisi mukava juttu!

Mitään et menetä jos tuut juttelemaan mulle,että jos kiinnostuit nii sähköpostia vaa tulemaan ja sovitaan aika että mennää vaikka kaffelle tai jotain! Morientes Etsin kavereita miehistä ja naisista kaikenlaisen vapaa-ajan vietttoon.

Itse käyn höntsäämässä säbää, futista ja frisbeegolfia. Voit olla työtön, opiskelija tai vaikka työelämässä. Ei sillä niin väliä. Ikä sais olla jossain 15 ja 40 välillä. Itse olen vuotias työtön työnhakija ja kyllästynyt liialliseen kotona olemiseen.

Ota yhteyttä heti tai nyt. Täällä Lahtelainen vuotias mies etsii ystäviä, sukupuolella ei väliä. Etsin kavereita elokuviin, pelailuun ja kahville sekä muuten oleskelemaan. Olen rauhallinen, hyvä käytöksinen ja asiallinen ammattikorkeakoulu opiskelija. Musiikki makuna minulla on laidasta laitaan, elokuvia ja sarjoja katselen netflixsistä. Harrastan pelaamista ja matkailua ajan ja rahan salliessa. Olisi kiva löytää vaikka uusi reissukaveri euroopan kaupunkilomille.

Etsin ystäviä samasta ikäluokasta Odotan yhteydenottoja ihmisiltä, jotka voisivat ajatella pitävänsä suurinpiirtein samoista asioista kuin minä, mutta olen innokas kuulemaan uusiakin ideoita. Olen iloinen ja huumorintajunen, rauhallinen ja alkuun ujohko, mutta kunhan tutustuu paremmin ja löytyy samanhenkistä seuraa olen puhelias ja nolottavankin äänekäs tapaus.

Olen luotettava, ystävällinen, avarakatseinen ja muut huomioon ottava, elämäniloinen tapaus. Luen paljon kirjoja, musiikkimaku menee klassisesta heviin, rakastan historiaa, kirppareita, hyvin amatöörimäistä valokuvausta, ruoanlaittoa..

Olisi siis ihana löytää samanhenkisiä ihmisiä joista saisi seuraa kaikennäköiseen ajanviettoon, puhua kaikesta maan ja taivaan välillä ja olla tukena elämän ylä- ja alamäissä. Korjaus edelliseen, sähköpostiosoite on siis blowfish95 luukku. Hei, olen 22v mies jyväskylästä. Olen asunut jyväskylässä vasta vähän aikaa, muutin opiskelemaan rakennusalaa raumalta. Kavereita täällä jyväskylässä on muutama, muttei todellakaan liikaa, siksi tänne kirjoitankin. Olen hieman ujohko, mutta kyllä sitä juttuakin alkaa löytymään pikkuhiljaa, tosin olen paljon puheliaampi pienessä porukassa kuin kaksin.

Olen rauhallinen, mutta joskus porukassa saattaa mennä hieman pelleilyksi eikä millään huonolla tapaa, koska ei mitään pidä ottaa niin vakavasti, ei ainakaan huumoria sillä sitä pitää voida heittää melkein kaikesta. Olen myös erittäin kilpailuhenkinen ja tykkään kisata kaikesta joten mua ei kannata haastaa mihinkää, jos ei halua kuulla häviölleni mitä ihmeellisempiä perusteluita, toki lopulta myönnän tappioni.

Olen ollut joskus erittän ujo ja hiljainen, näistä saattaakin joskus näkyä minussa pieniä välähdyksiä, nyt olen alkanut tekemään muutosta siihen ja hyvin on edennyt. Tekemistä löytyisi omasta puolestani vaikka näistä frisbeegolf, kirpparit, keilaus, retkeily, shoppailu, lenkkeily, biljardi, juttelu, laskettelu ja rantalenttis.

Juokseminen ja skeittaus olis tarkotus alottaa, baariinkin saa kaveriksi tosin en ole kauhea juomaan. Haluaisin joskus päästä kokeilemaan jotain jännää, kuten alamäkiluistelua, kuumailmapallossa seisoskelua, lumilautakrossia ja vaikkapa benjinhyppyä, nämä ovatkin oikestaan jonkinlaisia haaveita.

Olis erittäin kiva löytää täältä samanhenkisiä ihmisiä, eikä välttämättä vain yhtä vaan koota joku pieni porukka jossa vois tehdä asioita, ihmetellä, nauraa, jutella aivan kaikesta ja vaikka hämmentyä.

Yhteyttä saa ottaa niin miehet, kuin naisetkin iällä ei suurta merkitystä, kunhan ei koe itseään mummoksi, paappaksi tai muuten tiukkapipoksi. Pistäkää vain viestiä jos kiinnostaa ja otetaan selvää olisko meistä kavereiksi. Haluan nähdä ihan livenä, enkä ottaa toisesta selvää pelkkien viestien perusteella. Täällä kaveria etsii 17 kesällä 18 vuotias tyttö turun läheltä. Olen asunut täällä pian 3 vuotta mut silti tuntuu etten oo vieläkää kunnolla kotiutunut tänne.

Kitaraa tullu soiteltua kanssa. Olen sosiaalinen, rehellinen, luotettava, huumorintajuinen. Elokuvia tykkään katsoa, lukea kirjoja,. Käyn mielenosoituksissa, livenä bändejä katsomassa. Luonnossa kaikki liikkuminen kiinnostaa ja eri terveyskasvitkin jotka luonnosta tulee.

Kirjoittamisessa olen aina myös ollut tunteellinen, ja asioista olen kirjoittanut paljon joita on mielessä ja ajatusmaailmassa ja mielipiteissä. Olemme täysin riippuvaisia luonnosta. Luonnonmukaisia juttuja kannatan Olen sosiaalinen, viihdyn uusissa paikoissa, minä en halua olla samoissa nurkissa, olen kulkuriluonteinen myös, haluan uusia kokemuksia, tapahtumarikasaika on parasta!

En ole rasisti missään muodossa, iästä ja taustoista huolimatta, tuu piristää päivääs munkaa! En ole oman-navan ympärillä pyörijä. Minua kiinnostaa mitä toiselle kuuluu. Uusia ystäviä siis hakusessa! Nainen ja Jyväskylässä asun ja siis alunperin Tampereelta kotosin niin nyt uusia ystäviä vailla olisin kun ei vuodessa oo oikein tutustunu ihmisiin, kun ihan muutaman kaverin saanut ja työn ja muun oleilun lisäks ois kiva istua iltaa ystävän kanssa ja muuten löytää ystäviä.

Olen luonteeltani iloinen, sosiaalinen ja mukava tyyppi. Myös luotettava ja rehellinen. En harrasta oikein muuta kun salilla käyn ja opiskelen oppisopimus-koulutuksella merkonomiks siis. Laita viestiä jos kiinnostaa tutustua.

Kerron itsestäni hieman asioita tähän alkuun. Olen 20 vuotias nuorimies joensuusta ja käyn tällä hetkellä armeijaa. Olen melko tyytyväinen omaan elämäntilanteeseeni, sekä nään tulevaisuuden vielä valoisempana. Luonteeltani olen suhteellisen rauhallinen,kaikkien kanssa toimeen tuleva, mutta samalla saatan olla alussa myös hieman ujo.

Tiedän myös mitä haluan elämältäni. Mutta yksi asia mieltäni painaa aina välillä. Haluaisin lisää hyviä ja läheisiä ystäviä, joiden kanssa tallustaa tätä elämää eteenpäin. Suurinosa kouluaikaisista kavereista on jääneet taakse ja tämänhetkiset parhaat kaverit on eri ikäluokkaa, joilla on omat tekemiset ja kiireet elämässään. Sukupuolella ei ole niinkään väliä. Varsinaisia harrastuksia ei ole,mutta tykkään vapaa- ajalla tehdä töitä ja urheilla. Kun taas toisinaan leffojen katselu ja musiikin kuuntelu on myös mukavaa.

Välillä tekee myös mieli lähteä kaupungille tuulettumaan tai festareilla käymään. Mutta sitä tulee tehtyä harvemmin. Yksin ollessa tykkään eniten koti illoista. Toivottavasti mielenkiinto heräsi ja otat yhteyttä.

Moikka oon 33 vuotias nainen ja haluaisin löytää uusia ystäviä.. Vanhoista ystävistä osa vaan ei ole moni enään yhteyksissä Yms. Myös jos et ole pääkaupunkiseudulta ei haittaa juna ja bussit kulkee. Lappeenrannasta olisi myös mukava löytää sillä ajatuksena muuttaa täältä sinne jossain kohtaa. Olen toisen vuoden insinööriopiskelija ja käyn töissä opiskelujen ohella. Elämäni on tällä hetkellä kiireellistä, joten pitkälti etsin Whatsapp-kavereita, joiden kanssa pystyy rupattelemaan ja ehkä näkemään muutaman kerran kuussa.

Sukupuolella ei ole niin väliä vain, että meillä on jotain yheteistä puhuttavaa. Olen kiinnostunut tällä hetkellä sijoittamisesta, säästämisestä ja Saksan kielen opiskelusta. Tarkoitukseni olisi lähteä vaihtoon seuraavan muutaman vuoden sisällä. Olen entinen mangan ja animen suurkuluttaja, mutta en ole aktiivinen nykyään, mutta voin puhua aihesta.

Rakastan eläimiä ja kaikki muu huumori menee paitsi eläinrääkkäys vitsit. En juo alkoholia ja olen tehnyt uudenvuoden lupauksen, että käyn viikkossa 2 kertaa salilla.

Arvoni tärkeä kohta jos uusi ystäviä on etsimässä, jos arvot eroavat hirveästi juttu ei varmaan tule toimimaan — En osta jos ei ole varaa luottokortti tai pikavippi ei ole varaa — Omasta teoista ja valinnoista on kannettava vastuu — Töitä on tehtävä hyvän elämän eteen — Ainoa varma asia on, että maailma muuttuu kokoajan ja minunkin on parempi muttua pysyäkseni mukana — Ei saa valittaa jos ei ole valmis tekemään asian eteen jotain sydäntä saa purkaa, mutta ainainen valitus samasta asiasta kyllä ärsyttää.

Jos tulee paljon vastauksia voin tehdä meille yhteisen Whatsapp-ryhmän jossa voi tutustua muihinkin vastanneisiin. Varmasti kaikille löytyy näin ainakin yksi uusi kaveri. Olen 22v nuori nainen Espoosta. Olen huomannut viime aikoina, että minulla ei ole sellaisia kavereita joiden kanssa jakaisin ilot ja surut.

Etsin uusia ystäviä pääkaupunkiseudulta, joiden kanssa voisi viettää aikaa, käydä ulkona, kahhvittella, käydä shoppailemassa, viestittää, soitella,käydä toisen luona, järjestää tyttöjeniltaa jne. Iällä ei oo väliä. Kohta se vuosi taas vaihtuu ja on tullu huomattua että pysyviä ystäviä tämä vuosi ei tuonut.

Mites, voisko ens vuosi olla parempi siinä saralla? Asun pkseudulla, autolla pääsee kulkemaan joten ei väliä missä päin pkseutua olet, oon 29v ja ens vuonna on sitte pyöreitä tiedossa, asun avoliitossa, lemmikkejä ei ole ja koirakuume on aina! Oon persoonallinen, tunteikas, nauravainen ja huumorintajuinen.

Tuun kaikkien kanssa toimeen ja oon hyvä kuuntelija. Ystävänä oon lojaali ja luotettava, auttavainen ja se joka saa kaikki aina nauramaan. Mikäli uskot et meillä olis yhteistä ja elämässäs ois ystävän puutosta ni laita mulle mailia, jään innolla odottamaan!

Olen 24v nainen pk-seudulta, ja etsin pidempiaikaisia ystävyyssuhteita naispuolisista ihmisistä. Asun avopuolisoni kanssa Länsi-Vantaalla. Olen iloinen ja nauravainen pohdiskelijatyyppi, joka arvostaa rauhallisuutta sekä avoimuutta.

Baariin minua ei saa kuin harvakseltaan, mutta hyvän ruoan ja parin juoman ääreen kyllä useimminkin. Nautin matkustelusta ja uusien kokemusten kerryttämisestä. Olen asustellut ulkomailla muutaman vuoden, enkä näe paluuta ulkomaille mahdottomana joskus tulevaisuudessa opiskeluiden jälkeen. Tykkään seurata fudista, koripalloa ja kiekkoa, mutta fanaattinen fanityyppi en ole minkään suhteen.

Myös moottorivehkeet lämmittävät mieltäni. Lähdenkin mielelläni pelejä ja tapahtumia seurailemaan paikanpäälle. Voisin kuvailla itseäni introvertiksi. En viihdy hulinassa ja tarvitsen omaa rauhaa. Toisaalta minusta saa hyvinkin sosiaalisen kuvan ulkopuolisen silmin.

Olen lojaali ja aito ystävä, enkä tykkää draamasta. Omaan myös melko ronskin huumorintajun sekä kyvyn nauraa itselleni. Nuttura on toisin sanoen vain harvoin tiukalla. Ja eläimet, niitä rakastan! Olen höpsö koirille höpöttelevä tapaus. Tässä muutama tärkeä asia itselleni: Täytyy vielä mainita, etten jaksa jutella meikkaamisesta tai ulkokuoreen liittyvistä asioista juurikaan, vaikka huolta ulkonäöstäni pidänkin.

Yleensä viihdyn itseäni vanhempien ihmisten seurassa, mutta iällä ei juuri ole hirveän suurta merkitystä. Puheviestinnän opintojaksojen oppimistulokset ovat lähes poikkeuksetta hyviä. Kielikeskuksen opiskeljapalautteen mukaan opiskelijoiden asenteet vuorovaikutustaitojen merkityksen ja oman viestintäosaamisen suhteen muuttuvat myönteiseen suuntaan puheviestinnän opintojaksojen jälkeen.

On siis hyvin todennäköistä, että asenteesi puheviestintäosaamista kohtaan muuttuu puheviestinnän opintojen myötä aikaisempaa myönteisemmäksi. On tärkeää, että hahmotat puheviestintäosaamisen keskeisenä asiantuntijuutesi osana ja ymmärrät, mitä merkitsee kartuttaa osaamistaan.

Myönteinen asennoituminen puheviestintätaitojen kehittämiseen ja itseen viestijänä on tärkeä osa puheviestintäosaamista tietojen ja taitojen rinnalla. Asenteesi vaikuttaa paljon tietojen ja taitojen karttumiseen. Kielikeskuksen neljästä puheviestinnän opintopolusta mikä tahansa saattaa olla sinulle sopiva. Suosittelemme, että tutustut kaikkiin polkuihin ja valitset oman polkusi sen perusteella, mikä vaihtoehto parhaiten tukisi myönteisen viestintäasennoitumisen kehittymistä.

Omat tutkintovaatimukseni Oma opintopolkuni Kirjoitusviestinnän opintopolut Puheviestinnän opintopolut Opiskelijalle HOPS-ohjaajalle Opiskelijatuutorille Puheviestintäosaaminen itsearviointi Onko sinulla puheviestinnän opintoja lukion jälkeen?

Onko sinulla puheviestinnän osaamista? Miten asennoidut itseesi viestijänä?

online chat etsitään ystävää

Online chat etsitään ystävää -

Jos kiinnostuit, älä epäröi laittaa viestiä infrapunainen hotmail. Kommentit pois päältä artikkelissa Kavereita Helsingistä!: Jos samaistuit, lähetä viestiä mystiseen anonyymiin sähköpostiosoitteeseeni: Mites, voisko ens vuosi olla parempi siinä saralla? Tahtoisin löytää ajattelevia, omia teitään tallovia ihmisiä, joiden kanssa käydä keskusteluja kahvikupposen äärellä tai vaikka tehdä pienimuotoisia vaellusretkiä lähimaastoon. Pirtee, hölömö ja hyvällä tavalla huonolla huumorintajulla höystetty kaveri, jolta ei juttu lopu kunha tutuksi tulee Jos haluat tutustua nii laitappa viihdenumerot prostituutio fi snäppiä tulemaa: Innostun helposti asioista ja tykkään tehä yleensä koko ajan jotaki. Toisaalta minusta saa hyvinkin sosiaalisen kuvan ulkopuolisen silmin. Vanhoista ystävistä online chat etsitään ystävää vaan ei ole moni enään yhteyksissä Yms. Kun lähetät merkintä tai pieni essee kirjoitettu kieltä on opiskellut, äidinkielenään auttaa sinua parantamaan niiden korjauksia ja kommentteja. Teen työkseni väitöstutkimusta itseäni kiehtovasta aiheesta ja illat menevät pienen poikani hurmaavassa seurassa.

0 thoughts on “Online chat etsitään ystävää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *