Suomih keskustelu naisten fantasiat

suomih keskustelu naisten fantasiat

Mun fantasiana on ns. Joku mahtavan komea mies tulee väkisin sisään, eikä anna mulle armoa Minä kaksi miestä Tämä siis vain haave. Nämä kesto fantasioita ja niitä toteutetaan myös; pidän siitä kun mieheni nuolee peppuani ja kun hän ottaa minut ns. Lilith Le Mort Aktiivinen jäsen.

Lilith Le Mort , Mullakin on mielessä yksi nainen täältä mitäs nytiltä. Pari kuumaa viestiä eikä muuta herunut. Tukka Tötteröllä Aktiivinen jäsen. Myös kaksi ihmistä on sellaista joita joskus tahtoisin. Tukka Tötteröllä , Siis se on totta, että iso osa naisista fantasioi raiskauksesta. Pakko kai se on uskoa. Kai se on sitä biologiaa sitten. Itse miehenä tykkään hellistä jutuista ja söpöilystä. Nooh kai mullekin joku nainen vielä löytyy. Raiskausjuttuihin en kyllä lähe.

Mulla on yksi kirjoitettuna tuolla eroottisissa tarinoissa. Mieluiten toteuttaisin sitä käytännössä, mutta mieheni on niin kiltyi ja herkkä, ettei tykkää rajummasta seksistä. Olen siitä puhunut, mutta koska asia ei hänelle luonnistu, en viitsi painostaa vaan ns.

En missään tapauksessa kertoisi niistä kenellekään. Ne ovat minun vain. Minulla on fantasioita, tottakai. Kuitenkaan fantasioissani ei esiinny toinen mies, kuten saattaisi kuvitella. Minun fantasioissani minä ja poikaystäväni temmellämme mitä ihmeellisimmissä paikoissa ja se arkinen seksi parisängyllä saunan jälkeen saa kummaa hohtoa: Mä uneksin ja haaveilen aina, varsinkin silloin seksin aikana jos orgasmi ei meinaa tulla ja mieheni kyllä tietää siitä.

Hän on itsekin sitä kokeillut kun kerroin! Orkku tulee paljon räjähtävämmin kun kuvittelee et joku pornotähti nai takaapäin ja toinen nuolee alla, kuvittele nyt itekkin! Ottakaa vaan asia puheeksi niin seksi on entistä parempaa!!!!!!!!!!!!!

En edes muista olenko koskaan saanut orgasmia ilman että olisin aktin tai onanoinnin aikana ajatellut jotakin fantasiatoimintaa. Voi siis tehdä johtopäätöksen että naimisessa sinänsä EI OLE tarpeeksi kiksiä sinänsä, ei ainakaan minulla.

Miehen ulkonäöllä tai toiminnalla ei ole mitään merkitystä tämän asian kanssa. En vain ollenkaan laukea, jos en keskity sisäisiin kuviin samalla. Fantasiani ovat rajua raiskaus-kamaa, joten en ala niitä mieheni kanssa jakamaan. Lisäksi voi käydä niin, että jos kertoo jonkin tarinan toiselle, se ei enää kiihotakaan itseään sen koommin! Minun fantasioissani on aina vähintään 2 tuntematonta ihmistä joiden toimintaa seuraan kuin elokuvaa, itse en kuvitelmiini osallistu jonkinlainen tabu minulle, ja enhän MINÄ haluaisikaan olla raiskattavana Sanoisin, että AINA miehiä joku vaivaa.

Yhtä vaivaa ettei nainen laukea, ja jos nainen laukeaa, niin sitten vaivaa se keino millä nainen laukeaa. Antakaa naisen olla edes jossakin asiassa rauhassa, kaikki ei kuulu teille eikä naisen kuulu kaikkea teille raportoida! Parisuhde ei ole sitä että muututaan siamilaisiksi kaksosiksi! Osa niistä on vain omiani, jotkut kiihottavat sekä miestäni että minua.

Ne eivät missään tapauksessa alenna miehisyyttä! On aika harvassa kerrat että olisin saanut orgasmin ilman minkäänlaista "ajatustyötä". Yleisinoma fantasiani, jota seksin aikana ajattelen, ovat sellainen, että katselisin oman mieheni itsetyydytystä salaa. Toisissa fantasioissa hän tyydyttää itseään esmerkiksi minun kuvilleni, toisissa fantasioissa katsellen jonkun tuntemattoman naisen kuvia Miehen itsetyydytyksen katselu salaa on se jonka ajattelemisesta itse fantasioin.

D Joskus ajattelen myös muita tuntemattomia ja "kasvottomia" miehiä itsetyydytyttämässä minulle. Miehelläni myös seksifantasioita, otan jaannut minun kanssani. Tykkää ajatella minua alusvaatteissa takaapäin ja fantasioida siittä että piskaan häntä.

Joitakin fantasioita ollaan kokeiltu käytännössä esim nuo piskaamisleikit. Oletteko miettineet mistä nämä mielikuvat ovat saaneet alkunsa. Teitä on aivopesty eri tavoin, ennen oli naillla Nyyrikki, miehillä Jallut. Niistä näitä mielikuvia rakenntteiin eli eiväthän ne ole omianne, vaan jonkun toisen kirjoittamia. Meihin on kaikkiin syntymässä jo luotu tuo vietti, ilman että tarvitsee etsiä mitään noista lehdistä ja videoista, ne vääristävtä koko seksielämän ja saavat iihmiset juuri tähän valtavaan epätasapainoon kun se seksi parisuhteessa ei oelkaan noiden median antamien mielikuvien kaltaista.

Siitä vihoitellaan puoliso, moitiaan lehmiksi, lahnoiksi ja sun miksi. Olen muutaman kerran lukenut, kun vaimo ei huuda ja kilju nyt rakastellessa, eihän se hitto vie kuulu mitenkään mukaan asiaan, sekin on pelkkä median antama mielikuva.

Jos pidättäydytte kaikista näistä kaikista tuuteista ja rakennatte oman seksielämänne ihan yhteisesti ja omalla tavallenne, uskon sen olevan se voima joka pitää teidät yhdessä ja osaatte myös silloin nauttia ja elämää perhe-elämää, lapset ovat silloin todella niitä rakkauden hedelmiä.

Tämä nykymaailman meno on tuhon tie koko ihmiskunnalle, kun lapset on tarpeeksi paljon unohdettu, kuolee sen mukana koko elämä ja kaikki muukin. Eihän nykylapset enää oikein ymmärrä mihin kuuluvat, heiltä katoaa kaikki yrittämisen halu, silloin ei myöskään taloudellinen yhteiskunta voi elää.

Fantasiat ovat jokaisen OMAA yksityisaluetta. Ei kenenkään toisen kirjoittamia. Toki olen joskus vaatekomerossa lukenut ystäväni isän Jalluja, nuorena katsonut Emmanuelle leffoja ym. Fantasiani ovat huomattavasti parempia, kiihkeämpiä, rikkaampia kuin kenenkään toisen käsikirjoitukset tai kuvaukset. Joskus fantasioin, joskus en. Häiriötekijät saa orgasmin katoamaan jonnekin kilometrien päähän. Älä ole mustis fantasioille, ne on vain mielikuvitusta ei muuta. Mä fantasioin että juuri silläkerralla tulen raskaaksi miehelleni.

En tiedä miksi on pitänyt toistakymmentä vuotta vanha ketju nostaa ylös sen sijaan, että olisi avannut uuden, jos aihe kiinnostaa, mutta samoin kuin 'fantsuuoooo' minunkin pitää voida uppoutua täysin voidakseni laueta.

En todellakaan voihki tai kilju tai puhu rivoja vaan rentoudun ja nautin. Sitten kun itse olen saanut niin miehen mieliksi voin voihkiakin, jos se on hänelle tärkeää.

Joku seksuaalineuvoja puhui aiheesta aikoinaan televisiossa ohjelmaa en todellakaan enää muista ja sanoi, että "kiljuminen" ohjaa seksuaalienergiaa yleensä pois itsestä, ulospäin, ja nautinnon kannalta tärkeää olisi ohjata sitä 'sisäänpäin'. Mistä tuli mieleen, että voi kun joskus vielä löytäisi miehen, joka haluaisi yhdessä perehtyä tantraseksin saloihin Erään ranskalaisen naisen kommentti suukapulasta.

Eipä tuo ole niistä kertonut vaikka olen joskus kysäissyt. Metsäluterilainen kasvatus istuu sitkeässä. Minun fantasioimia mielitekojani olemme tyydytyksellä toteuttaneet. Ei sitä vanha mies muuten vedossa pysyisikään.

Oon just miettinyt onko oikein etten oo "paikalla" seksin aikana. Miestäni se ei kuulemma haittaa. Nuorempana kesti iäisyyden saada orkku, nykyään se on mukavan nopeaa, ei tarvi tuntia hinkata klittaa.. Ehkäpä se on sitten pelkästään hyvä juttu että uskaltaa heittäytyä unelmiinsa ja pystyn saamaan joka kerta, kun 10 vuotta sutten en saanut koskaan seksin aikana. Kyllä fantasioin usein,koskaan en niitä oikeasti toteuttaisi kuitenkaan,yleensä haaveilen omasta miehestäni,kuinka hän ottaisi minut väkisin,oikeasti tätä en tahdo kokea kuitenkaan.

Mikäköhän tuossa naisia kiehtoo, muija joskus päästi suustaan pikku hiprakassa samaa

Suomih keskustelu naisten fantasiat -

Tarvitsetteko niitä korvaamaan miehenne fyysistä vetovoimaa, vai muuten vaan? Mistä tuli mieleen, että voi kun joskus vielä löytäisi miehen, joka haluaisi yhdessä perehtyä tantraseksin saloihin Fantasioissani meno on rajua. Kukaan tuskin haaveilee oikeasti raiskauksesta,mutta minä haaveilen sen kaltaisesta tilanteesta,jossa joku haluttava mies ottaa minut väkisin,ja mielessäni minäkin haluan,en vain tuo julki. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Silmät kiinni, aistit herkiksi ja fantasia mieleen Miehet muuten fantasioivat tutkimusten mukaan 11 kertaa enemmän vieraasta kumppanista kuin naiset. En ole koskaan naisia ennen halunnut. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia.

En ole koskaan oikein viitsinyt puuttua vaimokkeen pukeutumiseen kun on ollut lähdössä naisporukassa illan viettoon mutta nyt vikko sitten paloi hiukan hihat ja tunteet kävi kuumina. Vaimoke tietty laittautui miten nyt kuvailisi seksikkäästi, pukeutui aika niukkoihin vaatteisiin jotka paljasti pintaa. Jaloissa oli mustat stay up sukat, lyhyt hame mutta ei minari.

Tissivako olis myös selvästiu näkyvillä ja vaimokkeen tissit ovat sopivan isot, eivät roiku vaan ovat kyllä varmaan monen muunkin miehen silmille ilo, peppu pyörii vielä mukavasti joten seuran saanti ei loe naiselle ongelma, on osannut aina flirtata.

Kommentoin sitten ennen naisen lähtöä ja siitähän vaimoke hermostui, sanoi että vittuakos se mulle kuuluu miten pukeutuu, en ole sun omaisuuttas ja pukeuden niin paljastavasti kun haluan. Sanoin että olis kiva että kotona ollessakin joskus pukeutuisit vastaaviin alusvaatteisiin, kun käydään esim, ulkona muija vetää vaan farkut ja on muuten ihan arkisen näköinen, ei juuri edes meikkiä mutta kun kaverit kyseessä on kuin sotamaalaus kasvoilla, oikein vahvat punat huulissa ja kaiken maailman muutkin pakkelit mitä niitä nyt on.

Olihan se pieni riita ja kuin muistutukseksi nainen tuli vasta aamuntunteina kotiin, taisi olla kello jo seitsemän jos oikein muistan, missäköhän kävi, pahat pyöri jo mielessä. Ahdistaa vaan kun ei nainen viitsi kotona koskaan pukeutua mielikseni, pyytänyt olen vaan ei mitään vastakaikua.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Parisuhde Naisten seksifantasiat rakastelun aikana? Naisten seksifantasiat rakastelun aikana? Vaimoni on usein hieman poissaoleva rakastelun aikana.

Hän saa orkunkin parhaiten siten että hyväilen häntä käsin tekemättä mitään erikoisempaa. Kiihkeällä suutelemisella tai muuten kiihkeällä käytökselläni saattaa jopa olla päinvastainen vaikutus.

Hän ei mielellään puhu rakasteluun liityvistä asioista, mutta sain puolivahingossa selville, että hänellä on seksifantasioita. Olen jonkun kerran yrittänyt udella niistä rakastelun aikana, mutta hän ei suostu kertomaan mitään. Ei vaikka olen kertonut hänelle omiani silloin harvoin kun sellainen on mieleeni tullut. Asia hiukan vaivaa minua. Naiset, onko teillä seksifantasioita rakastellessanne? Tarvitsetteko niitä korvaamaan miehenne fyysistä vetovoimaa, vai muuten vaan?

Miten pitäis suhtautua Meillä kuten muillakin pariskunnilla omat murheet, riidat ja hyvät hetket. Ihastunut toiseen mieheen Oih ja voi..

Sopeutuminen ahdistaa En ole koskaan oikein viitsinyt puuttua vaimokkeen pukeutumiseen kun on ollut lähdössä naisporukassa illan viettoon mutta nyt vikko sitten paloi hiukan hihat ja tunteet kävi kuumina. Fantasia ei millään tavalla korvaa miehen vetovoimaa, tai "korvaa" yleensä mitään muutakaan Paha sanoa, mikä miestä kiihottaa, riittääkö pelkkä visuaalinen kiihoke naisen katseleminen rakastelun aikana, lehdet, videot laukeamiseen, vai "ajatteletteko" samalla?

Valtaosalla naisista fantasiat ovat iso kiihoke rakastelunkin aikana. Silmät kiinni, aistit herkiksi ja fantasia mieleen Niin huvittavaa kuin onkin, saatan rakastelun aikana fantasioida siitä, mitä mieheni teki jollakin toisella kerralla rakastellessamme, vaikka itse tilanteessa tekisi jotakin ihan muuta, enkä edes haluaisi hänen toimivan kuten fantasiassani.

No, tämä nyt oli "nätti" esimerkki. Kyllä tietysti on fantasioita. Se ny vain on minun seksuaalinen suuntautumiseni. Mieluiten toteuttaisin sitä käytännössä, mutta mieheni on niin kiltyi ja herkkä, ettei tykkää rajummasta seksistä. Olen siitä puhunut, mutta koska asia ei hänelle luonnistu, en viitsi painostaa vaan ns. En missään tapauksessa kertoisi niistä kenellekään. Ne ovat minun vain. Minulla on fantasioita, tottakai. Kuitenkaan fantasioissani ei esiinny toinen mies, kuten saattaisi kuvitella.

Minun fantasioissani minä ja poikaystäväni temmellämme mitä ihmeellisimmissä paikoissa ja se arkinen seksi parisängyllä saunan jälkeen saa kummaa hohtoa: Mä uneksin ja haaveilen aina, varsinkin silloin seksin aikana jos orgasmi ei meinaa tulla ja mieheni kyllä tietää siitä. Hän on itsekin sitä kokeillut kun kerroin! Orkku tulee paljon räjähtävämmin kun kuvittelee et joku pornotähti nai takaapäin ja toinen nuolee alla, kuvittele nyt itekkin! Ottakaa vaan asia puheeksi niin seksi on entistä parempaa!!!!!!!!!!!!!

En edes muista olenko koskaan saanut orgasmia ilman että olisin aktin tai onanoinnin aikana ajatellut jotakin fantasiatoimintaa. Voi siis tehdä johtopäätöksen että naimisessa sinänsä EI OLE tarpeeksi kiksiä sinänsä, ei ainakaan minulla. Miehen ulkonäöllä tai toiminnalla ei ole mitään merkitystä tämän asian kanssa. En vain ollenkaan laukea, jos en keskity sisäisiin kuviin samalla. Fantasiani ovat rajua raiskaus-kamaa, joten en ala niitä mieheni kanssa jakamaan. Lisäksi voi käydä niin, että jos kertoo jonkin tarinan toiselle, se ei enää kiihotakaan itseään sen koommin!

Minun fantasioissani on aina vähintään 2 tuntematonta ihmistä joiden toimintaa seuraan kuin elokuvaa, itse en kuvitelmiini osallistu jonkinlainen tabu minulle, ja enhän MINÄ haluaisikaan olla raiskattavana Sanoisin, että AINA miehiä joku vaivaa.

Yhtä vaivaa ettei nainen laukea, ja jos nainen laukeaa, niin sitten vaivaa se keino millä nainen laukeaa. Antakaa naisen olla edes jossakin asiassa rauhassa, kaikki ei kuulu teille eikä naisen kuulu kaikkea teille raportoida!

Parisuhde ei ole sitä että muututaan siamilaisiksi kaksosiksi! Osa niistä on vain omiani, jotkut kiihottavat sekä miestäni että minua.

Ne eivät missään tapauksessa alenna miehisyyttä! On aika harvassa kerrat että olisin saanut orgasmin ilman minkäänlaista "ajatustyötä". Yleisinoma fantasiani, jota seksin aikana ajattelen, ovat sellainen, että katselisin oman mieheni itsetyydytystä salaa. Toisissa fantasioissa hän tyydyttää itseään esmerkiksi minun kuvilleni, toisissa fantasioissa katsellen jonkun tuntemattoman naisen kuvia Miehen itsetyydytyksen katselu salaa on se jonka ajattelemisesta itse fantasioin.

D Joskus ajattelen myös muita tuntemattomia ja "kasvottomia" miehiä itsetyydytyttämässä minulle. Miehelläni myös seksifantasioita, otan jaannut minun kanssani.

Tykkää ajatella minua alusvaatteissa takaapäin ja fantasioida siittä että piskaan häntä. Joitakin fantasioita ollaan kokeiltu käytännössä esim nuo piskaamisleikit. Oletteko miettineet mistä nämä mielikuvat ovat saaneet alkunsa. Teitä on aivopesty eri tavoin, ennen oli naillla Nyyrikki, miehillä Jallut. Kovat otteet in jees. Haaveilen raiskauksesta mutta toki vain hyvän näköisten pitkätukkien toimesta; Vampyyritouhuista,piiskatuksi tulemisesta,kuristamisesta ym..

Mutta noita voinkin harrastaa oman aviomieheni kanssa. Täytyy sanoa että ainakin teidän kolmen fantasiat on aika rajua luokkaa heh heh, mutta minkäpäs niille mahtaa. Terve tuloa todellisuuteen, musta nuo kuulostaa lähinnä ihan normaaleilta fantasioilta. No minä kyllä vahän epäilen. En kyllä usko että kovinkaan moni halua raiskatuksi tulla ja varsinkaan kuvottavien miesten kanssa vankilassa.

Kyllä se vaan niin on että yllättävän useat naiset fantasioivat juuri näin,ja luulen syyn olevan siinä mitä ei saa Itselläni on myös samat fantasiat,ja asiaa mietittyäni olen älynnyt ettei oma mieheni osaa käsitellä minua kuten nämä fantasia miehet osaavat.

Siinä mies ottaa ohjat käsiinsä,minua viedään. Kukaan tuskin haaveilee oikeasti raiskauksesta,mutta minä haaveilen sen kaltaisesta tilanteesta,jossa joku haluttava mies ottaa minut väkisin,ja mielessäni minäkin haluan,en vain tuo julki. Raiskaushan on väkivaltainen, ja todella vastenmielinen tilanne,siis oikeassa elämässä,mutta fantasioissa se poikkeaa aidosta tilanteesta. Huomaa että fantasioiden kuvottavat miehet ovat ainakin minun mielessäni komeita,rotevia ja vahvoja hyviä piirtietä mutta likaisia,itsekkäitä,hikisiä ja pelottavia vastenmielisiä piirteitä Fantasioissa on siis mukava yhdistelmä vastenmielisyyttä ja ihanuutta,se kai tekee niistä niin kiehtovia.

Yksi fantasiani on se että olen ilkeä opettaja,joka rankaisee juuri seksuaalisen iän saavuttanutta tuhmaa ja rehvastelevaa poikaa jättämällä hänet jälki-istuntoon ja näyttämällä mistä seksissä on oikein kyse Kuvittelen mieheni sinä kokemattomana poikana,ja otan ohjat käsiini En kuitenkaan haluaisi kokea näitä tilanteita oikeasti Mutta onpahan kerrottu miehillekin että kyllä naisetkin osaavat olla hyvinkin tuhmia,eikä aina tee mieli mitään hempeilyjä Kieltämättä kuulostaa tutulle tollaset rajut otteet ja alistaminen..

Joskus kuitenkin fantasioin todella siitä, että minut otetaan rajusti ja kunnolla, useamman miehen voimin.. Miehet muuten fantasioivat tutkimusten mukaan 11 kertaa enemmän vieraasta kumppanista kuin naiset. Mistäköhän se vois johtua? Vai että 11kertaa enemmän. No ei siltä tunnu ku juttujanne lukee heh heh. Aika kätevää kun suurin osa fantasioi jostain ainakin lievästi väkivaltaisesta seksistä.

Liekö jäänyt kivikauden geenejä missä mies otti naisen kun mieli teki, eikä välttämättä kovinkaan hellästi. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

suomih keskustelu naisten fantasiat

0 thoughts on “Suomih keskustelu naisten fantasiat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *