Oili virta wilma espoo login

oili virta wilma espoo login

Uusi Lastensairaala -hanke tukee tätä perustehtäväämme ja arvojamme. Olemme ilolla mukana rakennustalkoissa ja kannustamme muitakin osallistumaan. Rettig Group on suomalainen perheyritys, joka luo arvoa sukupolville kestävän ja pitkäjänteisen kasvun kautta.

Rettig Groupin omistukseen kuuluvat Rettig ICC — Euroopan johtava lämpöpattereiden ja sisäilman säätölaitteiden valmistaja; Nordkalk — Pohjois-Euroopan johtava kalkkikivipohjaisten tuotteiden toimittaja teollisuuteen, maanviljelykseen ja ympäristönhoitoon; sekä Bore — teollisten merikuljetuspalveluiden tarjoaja.

Olemme iloisia, että voimme omilla lämpöteknisillä tuotteillamme olla mukana tukemassa tätä tärkeää yhteiskunnallista projektia ja sitä kautta tulevia sukupolvia. Supercellin työntekijät ovat mukana tukemassa valtakunnallisesti tärkeää Uusi Lastensairaala -hanketta.

Sen vuoksi kannustamme kaikkia suomalaisia yhdistämään voimansa tämän tärkeän hankkeen puolesta. Me teemme yhdessä tulevaisuutta lapsillemme. Tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä, pitkäikäisiä ja parantavat rakennuksen toimivuutta.

Kaikki tämä huomioiden uusi lastensairaala on yrityksellemme mitä luontevin lahjoituskohde. Olemme nähneet lääketieteen ja lääkehoitojen huiman kehityksen. Tänään yhä useampaa lasta ja aikuista voidaan ja osataan auttaa. Yhä useampi paranee ja moni voi elää tavallista elämää sairaudestaan huolimatta.

Me Suomen Apteekkariliiton jäsenapteekkarit haluamme tukea tätä kehitystä ja olla  mukana rakentamassa Uutta Lastensairaalaa. Eileen Starckjohann ja Thelma Starckjohann-Bruun säätiö on perustettu Helsingissä vuonna tarkoituksenaan tukea avun tarpeessa olevia ihmisryhmiä, erityisesti sodista kärsimään joutuneita.

Säätiö kuuluu suomalaisen veteraanityön suurimpiin yksittäisiin tukijoihin. Veteraanityön ohella säätiö tukee myös mm. Liittymällä omalla panoksellaan Uuden Lastensairaalan valtakunnallisiin talkoisiin säätiö haluaa olla mukana kantamassa vastuuta lasten ja nuorten tulevaisuudesta Suomessa. August Ludvig Hartwallin säätiö on perustettu keväällä tarkoituksenaan tukea perheitä ja yksilöitä, jotka sosiaalisista, terveydellisistä, ikääntymiseen tai muusta odottamattomista syistä ovat avun tarpeessa.

Säätiön päämääränä on myös puhtaan ympäristön edistäminen. Pyrimme osallistumaan eri projekteihin pitkäjänteisinä tukijoina, tavalla joka mahdollistaa työn hyvän tuloksen ja hyödyn myös tulevaisuudessa. Tähän tavoitteeseen Uusi Lastensairaala-hanke sopii erinomaisesti. Helmi Holmgrens Stiftelse understöder välgörenhetsorganisationer i Finland. Stiftelsen ger betydande understöd åt de evangelisk-lutherska församlingars diakoniverksamhet samt åt privata svenskspråkiga åldringshem i huvudstadsregionen.

Därtill understöder stiftelsen ett antal frivilliga välgörenhetsorganisationer. Vi är glada att kunna bidraga för Nya barnsjukhuset —projektets medelanskaffning, säger styrelsens ordförande Henrik von Fieandt. Humanitas-Seura - Humanitas-Sällskapet ry on vuonna perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka jäsenistö koostuu noin neljästä tuhannesta vapaamuurarista eri puolilta Suomea.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja toteuttaa lähimmäisenrakkautta ja avuntarpeessa olevien tukemista humanitaarisella ja sosiaalisella alalla. Vuosittaisten suoraan  hädänalaisille perheille kohdistuvien avustusten lisäksi haluamme olla tukemassa lasten vuoksi toteutettavaa Uusi Lastensairaala-hanketta, toteaa seuran puheenjohtaja Seppo Sainio. Intrum Justitia tarjoaa luotonhallintapalveluita, joiden avulla yritykset ja yhteisöt voivat tehostaa myyntiä, kannattavuutta ja kassavirtaa, ja yhteiskuntavastuu on oleellinen osa vastuullista luotonhallintaa.

Yksi Intrum Justitian arvoista on Autamme ihmisiä — mikä voisi olla meille Lastensairaalahanketta luontevampi yhteistyökohde? Liiga Music haluaa kantaa kortensa kekoon nyt kun siihen on mahdollisuus," Jare Tiihonen kertoo.

Lions-klubeilla on aina ollut suuri sydän lapsille ja Lions-klubit ympäri Suomea ovat sitoutuneet tukemaan uuden lastensairaalan rakentamista. Lions-järjestön jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä yhtä hyvin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Palvelu tapahtuu paikallisten Lions-klubien kautta. Jäseniä järjestössä on lähes 1,4 miljoonaa maassa. Suomessa jäseniä on yli Naisia heistä on runsaat 4. LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä. Se palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita.

LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut.

Yhteiskunnallinen vastuu konkretisoituu käytännön tekoina valtakunnallisesti ja paikallisesti. LähiTapiola tukee lahjoituksin erilaisia yleishyödyllisiä kohteita: Niemi Palvelut Oy on vuonna perustettu perheyritys.

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma-, logistiikka- ja messupalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 20 muuttoa ja noin 30 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin palvelutehtävien erikoisosaajaa Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Uusi Lastensairaala-hanke istuu hienosti Niemen yritys- ja yhteiskuntavastuu-ohjelmaan ja koko henkilöstömme onkin ilolla mukana rakentamassa tulevaisuutta", toteaa toimitusjohtaja Esa Niemi.

Yhteiskunnan hyvinvointi lähtee lapsista ja perheistä - myös sairaat lapset tarvitsevat parhaan mahdollisen hoidon. Yhtiömme panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionilaiset ovat hyvin ylpeitä siitä, että saamme olla mukana tukemassa Uusi Lastensairaala -hanketta", toteaa lääketieteellinen johtaja Paula Rytilä.

Tämä ei ole mahdollista ilman taloudellista menestystä. Laadukas sisällöntuotanto on kaiken toiminnan lähtökohta. Yli vuosisadan ajan olemme työskennelleet yhdessä sen eteen, että laadukas terveydenhuolto olisi kaikkien saatavilla eri puolilla maailmaa. Haluamme tukea Uusi Lastensairaala -hanketta, joka yhteisvoimin edistää meidän kaikkien kannalta tärkeää asiaa.

Sinituote on kotimainen perheyritys, jolle lapset, koti ja perhe ovat tärkeitä arvoja. Halusimme olla mukana koko Suomen yhteisessä hankkeessa, jonka tavoitteena on luoda koko maata palveleva maailman paras lastensairaala. Sairaalan rahoituksessa on mittava lainaosuus, jota jokainen lahjoitettu euro lyhentää.

Sinituotteen yhdessä suomalaisten kuluttajien kanssa keräämä lahjoitus on siemenraha, joka vastaa tähän tavoitteeseen. Stiftelsen vill genom sitt bigrag delta i kampanjen för det nya barnsjukhusets tillkomst.

Näyttämällä esimerkkiä aidosta välittämisestä ja viemällä viestiä niin suuriin kaupunkeihin että pieniin pitäjiin sekä tekemällä itse konkreettisia tekoja, voimme muuttaa unelmat todeksi. Taksiyrittäjät, kuljettajat, taksiyhdistykset ja tilausvälitysyhtiöt ovat täydellä sydämellään mukana tukemassa Uusi Lastensairaala hanketta ja mahdollistamassa parempaa hoitoa pienille potilaille.

Tallink Silja Oy on osa Tallink-konsernia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Suomalaisten terveys ja hyvinvointi on meille kunnia-asia. Vastaamme siitä, että lääkkeet ja muut terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan suomalaisiin sairaaloihin ja apteekkeihin ja lopulta potilaiden käyttöön oikein säilytettynä ja kuljetettuna luotettavasti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Olemme innolla mukana rakentamassa uutta lastensairaalaa! Juhlavuoden kunniaksi lanseerasimme sosiaalisen vastuun ohjelman Kestävää kauneutta, jonka kautta olemme auttaneet useita kohteita toimintamaissamme. Lastensairaala on jokaista suomalaista koskettava talkoohanke, jossa sosiaalinen vastuu ilmenee hienolla tavalla", sanoo Tikkurila Oyj: Vastuullisuus lähtee jäsenistöstä ja painopisteinä ovat taloudellinen ja sosiaalinen vastuullisuus sekä vastuu ympäristöstämme.

Toiminta-ajatuksemme mukaan palauttamme merkittävän osan liiketoimintamme tuloksesta takaisin suomalaiseen yhteiskuntaan tukemalla jäsenistömme arvojen mukaista yleishyödyllistä toimintaa. UPM uudistaa bio- ja metsäteollisuutta ja rakennamme kestävää tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella.

Tässä kestävän tulevaisuuden hengessä tuemme myös arvokasta Uusi Lastensairaala —hanketta. Näemme hankkeen tärkeänä, ja haluamme omalla panoksellamme kantaa vastuuta lasten ja nuorten tulevaisuudesta Suomessa. Vaisala on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuja tarjoava yritys. Olemme iloisia, että saamme olla mukana tässä Suomen tulevaisuuden kannalta tärkeässä hankkeessa ja rakentamassa maailman parasta lastensairaalaa.

Haluamme olla mukana tukemassa lastensairaalaa, jossa hoidetaan kaikkialta Suomesta tulevia pieniä potilaita. Asukasyhteistyö on meille hyvin tärkeää ja mielestäni on hienoa, että voimme olla yhdessä näin joulun alla tukemassa kaikille tärkeää asiaa, toimitusjohtaja Jani Nieminen kertoo. Tästä listasta näet kaikki kumppanimme, jotka auttavat meitä osaamisellaan. Suomalainen yhteiskunta on tottunut liiaksi odottamaan, että jostain tulee joku ja ratkaisee ongelmat.

Useimmiten tämä joku tuntuu olevan julkinen valta. Minä eikä Bob the Robot halua uskoa tähän. Uskon, että asiat ratkeavat kun aletaan hommiin odottelun sijaan. Tämä hanke on historiallinen. Hankkeen ytimessä on kansalaisaktiivisuus ja aito talkoohenki.

Seuraamme jokaisen pelaajan henkilökohtaista kehitystä. Harjoittelun pääpaino oli pallonkäsittelyssä henkilökohtaisen taidon kehittäminen, keskivartalon hallinnan ja kunnon parantamisessa. Ikäjakauma joukkueessa oli seuraava: Lisäksi joukkue pelasi D-tyttöjen 7v7 piirisarjaa sijoittuen keväällä neljänneksi ja syksyllä seitsemänneksi.

Mukana on ollut yli kaksikymmentä tyttöä. Taitokilpailut Taitokisasuoritukset kuuluivat pelaajien ohjelmaan niin joukkueen sisäisissä tapahtumissa kuin piirin alku- ja loppukilpailuissa; osa pelaajista pääsi menestyksensä myötä edustamaan Turun piiriä valtakunnalliseen tapahtumaan Pietarsaaressa. Alina Marttinen puolestaan voitti Dsarjan piirimestaruuden tehden piirin ennätyksen kuljetuslaukaus osiossa. Valtakunnallisiin SM-taitokilpailuihin osallistuimme viiden pelaajan voimin: Pietarsaaressa taitokisasuorituksissa parhaiten onnistui Heidi Einsbor viides sija D13 sarjassa.

Pyrkivä valittiin Turun piirin vuoden tyttötaituriseuraksi sekä Heidi Einsbor vuoden tyttötaituriksi. Edustukset piiri- ja aluejoukkueissa SPL: Naisvoimistelujaoston joukkueille palkattiin päävalmentaja. Vuoden alussa panostettiin edelleen jaoston kehittämiseen ja päivitettiin toimintaperiaatteet sekä valmentajainfo.

Päävalmentaja Susanna Luukkala, valmennusvastaava Päivi Wermanen ja ikäkausi valmentajat jatkoivat jo aloitettua kehitystyötä Sanix-linjan luomiseksi naisvoimistelujaoston joukkueille. Joukkueiden yhteinen leiri järjestettiin Kisakeskuksessa, jossa voimistelijat viettivät aikaa yhdessä treenaten. Joukkueiden kevätkauden uudet ohjelmat arvioitiin tuomarikatselmuksessa Aurajoen koululla. Kevään kilpailukausi aloitettiin kansainvälisellä Miss Valentine kilpailulla, jonne voimisteluliitto oli valinnut seurastamme useita joukkueita edustamaan Suomea.

Joukkueemme saavuttivat erittäin hyvää menestystä kovatasoisessa kilpailussa. Sanix Jr voitti junioreiden avoimen sarjan ja Sanix sijoittui World Cupin kisassa sijalle 4. Yhteistyöjoukkue Säihke sijoittui lastensarjassa upeasti sijalle 6. Maaliskuussa alkoi kisakausi toden teolla. Sanix Junior lähti toiseen v sarjan kisaansa tavoitteenaan kisapaikka Junioreiden Challenge Cupissa. Joukkue saavutti kovatasoisessa kisassa jaetun neljännen sijan ja nappasi suorituspisteiden turvin neljännen paikan kisakoneessa.

Kevätkauden kisoissa joukkueemme menestyivät loistavasti. Mustan kissan cupissa vuotiaiden sarjassa kaikki kolme joukkuettamme sijoittuivat neljän parhaan joukkoon ja Split sekä Säihke mitaleille asti vuotiaiden sarjassa debytoinut SikSak toi kotiin hopeaa. SikSak jatkoi kilpailukauttaan Caribia Cupissa Turussa. Joukkue sijoittui vuotiaiden SM-sarjassa upeasti kolmannelle sijalle. Kevään Länsi-Suomen aluemestaruudet ratkottiin 5. Naisvoimistelujaoston joukkueet olivat ylivoimaisia lähes kaikissa sarjoissa jokainen joukkue sijoittui neljän parhaan joukkoon omissa sarjoissaan.

Joukkuevoimistelun Suomen mestaruudet kevään osalta ratkottiin Jyväskylässä. Upea Sanix teki alkukilpailun tapaan myös finaalissa henkeäsalpaavan upean suorituksen loistavan kannustuksen siivittämänä. Suorituksella joukkue ansaitsi huippupisteet 18,60 bonuksineen, mitkä riittivät naisten SMhopeaan. SikSak ja Sanix Junior voimistelivat junioreiden sarjassa upeasti finaaliin.

Äitienpäiväviikonloppuna riitti voimistelun iloa, mitaleja sekä onnistumisia roppakaupalla, kun joukkueemme edustivat niin Forssassa, Vantaalla kuin Vaajakoskellakin. Viikonvaihdetta edeltävänä torstaina molemmat Sade- sekä Säihke- joukkueet esiintyivät Forssassa pidetyssä kevätnäytöksessä ja keräsivät kehuja niin paikan päällä kuin paikallisessa sanomalehdessäkin. Lauantaina Sade-joukkueet päättivät kisakautensa Vantaalla Vivin Tähtiasemalla ja asemapalautteissa tyttöjä luonnehdittiin todellisiksi tulevaisuuden lupauksiksi.

Samaan aikaan Vaajakoskella taisteltiin TUL: Smindi ja Team Split sädehtivät vuotiaiden sarjan palkinnoille ja suloinen Split sijoittui kategoriaan 2. Toukokuussa järjestettiin joukkuevoimistelun maailmanmestaruus kilpailut Moskovassa. Sanix voimisteli MMalkukilpailusta varmasti finaaliin. Sanix sijoittui upeasti MM-kuudenneksi. Kotiintuomisina joukkue sai myös mitalit Suomi nimittäin saavutti maakilpailussa hopeaa. Aiempina vuosina aloitettu Tok yhteistyö sujui mallikkaasti, tuoden taloudellista tukea joukkueille.

Kevään aikana naisvoimistelujaosto tutustui telinevoimistelujaoston toimintaan. Ideariihi toimi aktiivisesti jaoston ohella suunnitellen kauden mittaan erilaisia tapahtumia. Tilaisuudessa kiitettiin kuluneesta kaudesta ja vietettiin yhdessä aikaa. Tilaisuus oli erittäin liikuttava kun Sanix joukkue päätti upean kilpailu-uransa tähän kevätkauteen. Otettiin yhteiskuva muistoksi mukavasta tilaisuudesta. Ennen varsinaista juhlaviikonloppua järjestetylle lasten ja nuorten leirille Pyrkivästä oli upea edustus.

Jaostostamme 24 voimistelijaa ja 2 ohjaajaa viettivät ikimuistoisen leiriviikon. Pääjuhlaa vietettiin Seinäjoki Areenassa lauantai-iltana. Areenan yhteisvoimisteluesityksissä meiltä oli yhteensä 29 voimistelijaa. Lisäksi Sanix esiintyi myös pääjuhlassa saaden paljon hienoa palautetta. Areena näytöksen nuorten ohjelman osallistujat Leiriläiset PowerParkissa Ikäkausivalmennusjärjestelmä laajeni ja valittiin lisää ikäkausivalmentajia vastaamaan valmennuksen yleisistä linjoista.

Elokuun alussa oli jaoston perinteinen kesäteatterinäytös Vartiovuoren kesäteatterissa. Päävalmentaja Susanna Luukkala irtisanoutui tehtävästään. Osa jaoston valmentajista osallistui Kisakallion avoimien ovien päivään jossa oli mahdollisuus tutustua maailman huippuvalmentajien metodeihin. SANIX-linjalle luotiin uusi logo. Ikäkausivalmentajat kehittivät valmennusjärjestelmää ja loivat yhtenäisen valmentajan muistilistan noudatettavaksi kaikkien joukkueiden valmentajille.

Elokuussa jaosto järjesti ideointipäivän jossa suunniteltiin tulevaa sekä luotiin uusi visio ja missio. Jaosto päätti jatkaa eteenpäin menevää kehitystä ja loi myös seuraavan vuoden toimintasuunnitelman ja toimintakalenterin. Jaosto osallistui aktiivisemmin sosiaalisen median näkyvyyteen ja liittyi Instagramiin. Joukkueet esiintyivät syksyn välinekauden ohjelmillaan tuomarikatselmuksessa, jossa myös Liedon Lujan Pixie joukkue vieraili. Ohjelmat keräsivät kiitosta näyttävyydestään ja joukkueet korkeasta taitotasostaan.

Vanhemmat pääsivät myös katsomaan katselmusta sekä nauttimaan buffetista. Naisvoimistelujaoston asemaikäiset erottuivat Cailap Cupin asemasarjassa edukseen poikkeuksellisen korkealla taitotasollaan. Saga onnistui ensimmäistä kertaa nappaamaan finaalipaikan vuotiaiden kilpasarjassa. Finaalissa nähtiin kauden paras ilmeikäs ja tarkka suoritus, jolla joukkue oli lopulta sijalla 8. Naisvoimistelujaoston kaikki kolme vuotiaiden joukkuetta kisasivat kauden pääkilpailunsa marraskuussa Valkeakoskella.

Joukkueet onnistuvat kilpailusuorituksissaan erittäin hyvin siis myös syyskaudella. Tästä kiitos kuuluu aktiivisille talkoolaisille sekä jaoston vastuuhenkilöille. Lauantaina kilpailu suorituksia nähtiin 48 ja sunnuntaina Lauantaina Sanix kids Sade ja Sade 06 esiintyivät yleisölle syksyn merenneito-aiheisilla pallo-ohjelmillaan sekä kukittivat Voimisteluliiton pyynnöstä kevätkauden MM-mitalistit. Kisajärjestelyt keräsivät kehuja katsojilta, osallistujilta ja Voimisteluliitolta. Erityisesti online-tulospalvelua kiiteltiin runsaasti.

Osa jaoston pitkäaikaisista toimijoista ilmoitti lopettavansa toimikautensa tähän vuoteen, joten syyskokouksessa valittiin uusia jäseniä tulevan vuoden jäsenistöön. Joulukuussa jaosto järjesti ensimmäisen kerran joulumyyjäiset. Tapahtuma onnistui tavoitteiden mukaisesti.

Jaoston perinteinen liikuntanäytös oli upea elämys, jossa nähtiin kuluneen vuoden ohjelmia, jo ennakkoon tulevan kevätkauden ohjelmia sekä myös tanssiesityksiä. Liikuntanäytöksen teemana oli Matka maailman ympäri. Teeman ja näytöksen kulun ideoi Pauliina Flemming. Saga joukkueen tytöt lopettivat liikuntanäytöksen jälkeen pitkään jatkuneen voimistelu-uransa. Erityiskiitos jaostossa vuosia töitä tehneille. Turun Pyrkivä, Sanix Kurssit ja koulutukset: Säihke X kat 1 sijat 1.

Team Split jaettu 3. Sanix Kids Split kat. Sanix Kids Split kat ,1 1. Jäsenten määrä on ollut suurimmillaan Kilpailulisenssien lukumäärän perusteella Turun Pyrkivä on Turun suurin ja Suomen kuudenneksi suurin pöytätennisseura vuonna seitsemänneksi suurin.

Pöytätennisjaoston puheenjohtajana on toiminut Pauli Haverinen, sihteerinä Juha Kangas ja rahastonhoitajana Pekka Arvonen. Kirjanpidon ja tilit on tehnyt Aatos Vihersalo. Toiminnantarkastuksen ovat suorittaneet Esko Tiainen ja Timo Moberg. Jaoston puheenjohtaja Pauli Haverinen on toiminut pääseuran johtokunnan jäsenenä vuonna Pekka Arvonen on toiminut Liikuntakeskus Alfan pöytätenniksen hallikomiteassa. Ohjattuja pöytätennisharjoituksia on pidetty pääasiassa kahdesti viikossa: Omaehtoinen ja vapaamuotoisempi pelaaminen on ollut mahdollista lisäksi tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Pelipaikkana on ollut Turun kaupungin pöytätennishalli liikuntakeskus Alfassa Raunistulantie 15, Turku. Maanantaisin ja keskiviikkoisin halli on ollut enimmäkseen mutta ei riittävästi seuramme pelaajien käytössä. Harjoittelupaikkana pöytätennishalli on hyvä silläkin rajoituksella että erilaisten pöytätennistä tukevien liikuntamuotojen harrastaminen osana ohjattua valmennusta on hyvin rajoitettua esim.

Kevätkaudella toimi kaksi harjoitusryhmää. Syyskaudella ryhmät yhdistettiin ja sen valmentajiksi tulivat Johanna Schüpbach ja Juha Kangas, ja myöhemmin syksyllä Janne Tiuraniemi. Ryhmä harjoitteli maanantaisin 1½ tuntia, ja osa pelaajista harjoitteli Turun Kaiun torstain harjoitusryhmän mukana. Ykkösryhmässä oli mukana myös kaksi Paraisten Pingiksen ja kaksi Turun Kaiun junioripelaajaa. Pingiskoulu aloitettiin uudestaan syyskuussa Suomen Pöytätennisliiton järjestämien pingiskouluesittelyiden jälkeen.

Syksyn aikana pingiskoulussa kävi 20 aloittelevaa pelaajaa. Perhepingistä ei vuoden aikana järjestetty. Paavo oli pronssilla myös luokkalaisten Koulu-SM-kilpailuissa. Veteraanien SM-kisoista ei vuonna tullut mitaleita. Miesjuniorit 13 vuotta syntynyt tai myöhemmin: Nettisivut toimivat erinomaisena tiedotuskanavana pingiskoululaisille, seuran jäsenistölle sekä erityisesti pöytätenniksestä kiinnostuneille ihmisille. Hyvin toimivat ja ajankohtaiset nettisivut tuovat lajin pariin ja seuramme jäseniksi useita uusia pelaajia vuosittain.

Vuoden päätapahtuma oli helmikuussa järjestetyt Turun Tähtikisat. Kaksipäiväisiin kilpailuihin saapui runsaasti osanottajia ympäri Suomea sekä Virosta. Tällä kertaa ei kuitenkaan tarvittu nyrkkeily- tai painisalia lisäpöydille.

Kisat vietiin jälleen hienosti läpi perinteiseen tapaan ja seuramme pelaajat sijoittuivat palkinnoille useissa eri luokissa. Kilpailujen järjestämiseen ei riitä enää vain se, että järjestäjät ovat paikalla itse pelipäivinä vaan sujuva läpivienti vaatii huolellista etukäteissuunnittelua ja aikatauluttamista.

Tämä takaa onnistuneen kilpailuviikonlopun sekä järjestäjille että osallistujille. Syyskuussa järjestettiin Turun Poolikisat jo viidennen kerran. Tällä kertaa poolikisoissa pelattiin neljä ratingluokkaa ja yksi pingiskoululuokka. Ratingluokissa osallistujat jaettiin neljään eri ryhmään ratingpisteiden mukaan.

Kilpailujen pelitapa on perinteisesti määritelty siten, että kaikki osallistujat saavat pelata mahdollisimman paljon pelejä kohtuuhintaan unohtamatta sitä että kilpailujen läpivienti olisi mahdollisimman helppoa järjestäjille. Tavoitteissa onnistuttiin ja kilpailuihin osallistui 54 pelaajaa 51 vuonna Voimistelujaoston toimintakertomus vuodelta 1. Yleistä Turun Pyrkivän voimistelijaoston toiminta vuonna oli haasteellinen taloudellisesti, mutta toiminnan taso pysyi korkeana ja monipuolisena.

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa s. Maria kisasi vanhempien sarjassa T15 kuulassa. Kisauutisia vuodelta Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa.

SC Vantaan valmennustiimi vahvistuu Sijoitus oli hienosti neljäs, tosin harmittavasti 0. Kaupunginhallitus päätti valita vuonna toimitettavia kuntavaaleja varten 1.

oili virta wilma espoo login Naisvoimistelujaoston kaikki kolme vuotiaiden joukkuetta kisasivat kauden pääkilpailunsa marraskuussa Valkeakoskella. Orionilaiset ovat hyvin ylpeitä siitä, että saamme olla mukana tukemassa Uusi Lastensairaala -hanketta", toteaa lääketieteellinen johtaja Paula Rytilä. Your consent to our cookies if you continue to use this website. Miesjuniorit 13 vuotta syntynyt tai myöhemmin: Paloturva-alan talkootiimi Presto Paloturvallisuus, Sammu-Kaluste, Tamrex ja Sammutinhuolto Redi lahjoittavat porukalla uuden lastensairaalan käsisammuttimet. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on edistää vertaistukitoimintaa erityislasten vanhempien kesken sekä vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä. Pelipaikkana on ollut Turun kaupungin pöytätennishalli liikuntakeskus Alfassa Raunistulantie 15, Turku.

Oili virta wilma espoo login -

Vuoden päätapahtuma oli helmikuussa järjestetyt Turun Tähtikisat. SC Vantaan uusin laji: Petteri Monni JyvKU 10,92 2. Palveluksessamme on noin palvelutehtävien erikoisosaajaa Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Syyskaudella ryhmät yhdistettiin ja sen valmentajiksi tulivat Johanna Schüpbach ja Juha Kangas, ja myöhemmin syksyllä Janne Tiuraniemi. Ryhmän toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen:

Tallink Silja Oy on osa Tallink-konsernia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Suomalaisten terveys ja hyvinvointi on meille kunnia-asia. Vastaamme siitä, että lääkkeet ja muut terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan suomalaisiin sairaaloihin ja apteekkeihin ja lopulta potilaiden käyttöön oikein säilytettynä ja kuljetettuna luotettavasti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Olemme innolla mukana rakentamassa uutta lastensairaalaa! Juhlavuoden kunniaksi lanseerasimme sosiaalisen vastuun ohjelman Kestävää kauneutta, jonka kautta olemme auttaneet useita kohteita toimintamaissamme. Lastensairaala on jokaista suomalaista koskettava talkoohanke, jossa sosiaalinen vastuu ilmenee hienolla tavalla", sanoo Tikkurila Oyj: Vastuullisuus lähtee jäsenistöstä ja painopisteinä ovat taloudellinen ja sosiaalinen vastuullisuus sekä vastuu ympäristöstämme.

Toiminta-ajatuksemme mukaan palauttamme merkittävän osan liiketoimintamme tuloksesta takaisin suomalaiseen yhteiskuntaan tukemalla jäsenistömme arvojen mukaista yleishyödyllistä toimintaa. UPM uudistaa bio- ja metsäteollisuutta ja rakennamme kestävää tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella. Tässä kestävän tulevaisuuden hengessä tuemme myös arvokasta Uusi Lastensairaala —hanketta. Näemme hankkeen tärkeänä, ja haluamme omalla panoksellamme kantaa vastuuta lasten ja nuorten tulevaisuudesta Suomessa.

Vaisala on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuja tarjoava yritys. Olemme iloisia, että saamme olla mukana tässä Suomen tulevaisuuden kannalta tärkeässä hankkeessa ja rakentamassa maailman parasta lastensairaalaa.

Haluamme olla mukana tukemassa lastensairaalaa, jossa hoidetaan kaikkialta Suomesta tulevia pieniä potilaita. Asukasyhteistyö on meille hyvin tärkeää ja mielestäni on hienoa, että voimme olla yhdessä näin joulun alla tukemassa kaikille tärkeää asiaa, toimitusjohtaja Jani Nieminen kertoo.

Tästä listasta näet kaikki kumppanimme, jotka auttavat meitä osaamisellaan. Suomalainen yhteiskunta on tottunut liiaksi odottamaan, että jostain tulee joku ja ratkaisee ongelmat. Useimmiten tämä joku tuntuu olevan julkinen valta.

Minä eikä Bob the Robot halua uskoa tähän. Uskon, että asiat ratkeavat kun aletaan hommiin odottelun sijaan. Tämä hanke on historiallinen. Hankkeen ytimessä on kansalaisaktiivisuus ja aito talkoohenki. Tälläistä hanketta ei Suomen lähihistoriassa ole tehty, jossa kansalaiset auttavat itse omalla toiminnallaan ja anteliaisuudellaan ratkaisemaan yhteiseen hyvään liittyviä asioita.

On hienoa olla rakentamassa yhdessä suomalaisten kanssa uutta lastensairaalaa Suomeen. Lapset ansaitsevat parasta hoitoa ja huolenpitoa parhaissa mahdollisissa tiloissa. Olemme mukana tukemassa Uusi Lastensairaala projektia lahjoittamalla kaikki projektiin tarvittavat kasvualustat, jotta pihamaasta voidaan rakentaa viihtyisä ja kaunis pikkupotilaiden iloksi. Lapsista huolehtiminen on panostamista tulevaisuuteen ja sillä on suuri merkitys meille dekoolaisille. Mahtavaa olla töissä yrityksessä, joka on tällaisessa projektissa mukana medianäkyvyyskumppanina", markkinointisuunnittelija Krista Kivikoski.

Suomalaiselle erikoissairaanhoidolle ja lapsille on luotava puitteet, jotka ne ansaitsevat: Viestintätoimisto Myy on mukana talkoissa, koska haluamme viestinnän voimalla saada aikaan tuloksiin johtavaa toimintaa: Keskeistä viestinnässä on etsiä ja toteuttaa luovia kytkentöjä, tehdä monipuolista vaikuttamista sekä luoda yhteiskunnassamme asennemuutosta. Tavoitteena on, että tarvittavat päätökset tehdään nopeasti ja rahoitus saadaan kasaan tiukassa aikataulussa.

Terveiden nuorten miesten kiitollisena isänä ja Viestintätoimisto Myy Oy: L2 Paloturvallisuus Oy näkee lasten turvallisuudesta huolehtimisen erityisen arvokkaana. L2 tekee pro bono -työnä uuden lastensairaalan paloturvallisuussuunnittelun ilman korvausta. Tavoitteenamme on tehdä sairaalasta turvallinen erityisesti lapsien, vanhempien sekä henkilökunnan kannalta. Koko henkilöstömme toivottaa hankkeelle onnea ja menestystä! Leijonaemot ry on valtakunnallisesti toimiva erityislasten vanhempien yhdistys.

Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on edistää vertaistukitoimintaa erityislasten vanhempien kesken sekä vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä.

Lisäksi yhdistys tukee jäsentensä jaksamista ja hyvinvointia. Olemme toimineet aktiivisesti uusi lastensairaala -hankkeen käynnistämiseksi ja pidämme osallistumistamme tärkeänä myös hankkeen edetessä. Uusi ajanmukainen lastensairaala tulee auttamaan ja palvelemaan jäsenperheitämme suuresti verrattuna siihen, mitä nykyinen Lastenklinikka ja Lastenlinna pystyvät tarjoamaan.

Meidän aikuisten tulee huolehtia siitä, että lapset saavat kaiken sen avun, huolenpidon ja hoidon, mikä suinkin voidaan järjestää. Rahasta se ei voi olla kiinni. Lastensairaalan tarve on tiedetty pitkään. Nyt on korkea aika laittaa hanke käyntiin ja varmistaa se, että Suomen Itsenäisyyden vuotis juhlavuonna myös uusi Lastensairaala aloittaa toimintansa. Uuden lastensairaalan rakentamisessa ei ole varaa haaskata aikaa tai resursseja.

Anima Boutique is a creative production house with a passionate team of directors, producers, designers, animators, illustrators and CGI artists. We help brands and businesses tell stories and connect with their audience across digital media.

Someco Oy on sosiaaliseen mediaan erikoistunut toimisto, joka sparraa sosiaalisen median käyttöä ja tuottaa sisältöä, niin tekstiä, kuvaa kuin videota. Yhteisöt, jotka ovat antaneet tukensa Säätiölle rakentamiseen liittyvien tuotteiden, tavaroiden ja ratkaisujen muodossa.

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Nokia ja Elisa lahjoittavat Helsingin Meilahteen vuonna valmistuvalle Uudelle Lastensairaalalle täydellisen sisätilakattavuuden tarjoavan matkapuhelinverkon.

Verkon rakentamisessa käytetään viimeisintä teknologiaa, joka mahdollistaa myös tulevaisuuden palveluiden käytön. Ensto on kansainvälinen perheyritys, joka suunnittelee ja tarjoaa älykkäitä sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

Vastuullisuus ja ihmiskeskeisyys ovat toimintamme peruspilareita. Tämän vuoksi meille on mieluisaa tukea Uusi Lastensairaala -hanketta. Nokia on globaali johtaja verkottuneen maailman teknologioiden kehittämisessä. Nokia Bell Labsin tutkimustyön ja innovoinnin vauhdittamana tarjoamme viestintäpalvelujen tarjoajille, viranomaisille, suuryrityksille ja kuluttajille toimialan kattavimman valikoiman tuotteita, palveluita sekä lisensointimahdollisuuksia.

Luomme mullistavaa tulevaisuuden teknologiaa ihmisten muuttuviin tarpeisiin rakentamalla infrastruktuurin 5G-teknologialle ja esineiden internetille sekä kehittämällä uudenlaisia virtuaalitodellisuuden ja digitaalisen terveyden sovelluksia. Oras Groupin tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi.

Tuotevalikoimamme kattaa lähes koko kylpyhuoneen pyyhekoukusta poreammeeseen. WC-istuimien mukana toimitimme myös Triomont XS -asennustelineet. Hyvä asia — sairaiden lasten ja heistä huolehtivien turvallisuus — yhdisti paloturvallisuusalan toimijoita. Paloturva-alan talkootiimi Presto Paloturvallisuus, Sammu-Kaluste, Tamrex ja Sammutinhuolto Redi lahjoittavat porukalla uuden lastensairaalan käsisammuttimet.

Kaikki mukana olevat yritykset ovat iloisia siitä, että voimme olla mukana auttamassa pieniä potilaita. Tästä listasta näet yritykset ja yhteisöt, jotka tukevat uutta lastensairaalaa lahjoituksella jouluna Tukijat Porukassa on voimaa. Iso kiitos kaikille lahjoittajille! Perustajalahjoittajana yritys tai yhteisö tukee uutta lastensairaalaa vähintään miljoonan euron lahjoituksella.

Erityisen merkittävän lahjoituksen, vähintään miljoonaa euroa, tehneet yritykset saavat Perustajalahjoittaja-nimikkeen. Perustajalahjoittajia muistetaan pysyvällä kiitoksella uudessa lastensairaalassa erikseen sovittavalla tavalla, ellei lahjoittaja toisin toivo.

Perustajalahjoitukseen voi myös sitoutua tuleviksi vuosiksi siten, että sen kerrytetään lahjoituksilla vuosina — Onko sinun yrityksesi paikka tässä? Perustajalahjoittajana yksityinen henkilö tukee uutta lastensairaalaa vähintään sadantuhannen euron lahjoituksella. Mittavan lahjoituksen tehneet yritykset saavat Kunnialahjoittaja-nimikkeen.

Kunnialahjoitukseen voi myös sitoutua tuleviksi vuosiksi siten, että sen kerrytetään lahjoituksilla vuosina — Héléne och Walter Grönqvist Stiftelse. Kunnialahjoittajana yksityinen henkilö tukee uutta lastensairaalaa vähintään kahdenkymmenentuhannen euron lahjoituksella.

Hirvonen Oy Kuljetus J. Jokainen euro on tärkeä. Turun Pyrkivän tytöt pelaavat jalkapalloa niin kilpa- kuin piirisarjatasolla. Joukkue sijoittui sarjassa toiseksi. Jari-Pekka Tamminen Joukkueen pelaajat kauden aikana: Lisäksi joukkue osallistui Turun piirin 7v7-harrastesarjaan sijoittuen keväällä kolmanneksi sekä myös syksyllä ylälohkossa kolmanneksi. Joukkue oli tarkoitettu lähinnä niille pelaajille, joilla ei ole mahdollisuutta tai tarvetta panostaa jalkapalloon niin paljon, että se riittäisi edustusjoukkueeseen asti.

Joukkueessa on pelaajia ikäluokissa Toiminnassa keskitytään tukemaan pelaajien kehittymistä yksilötasolla ja tavoitteena on järjestää toimintaa riittävästi kunkin tarpeisiin.

Kullekin pelaajalle tarjotaan hänen omalle tasolleen sopivaa toimintaa. Harjoitustapahtumia järjestettiin kauden aikana yhteensä ja leirille kokoonnuimme kaksi kertaa. TalviSemi Seinäjoella tammikuussa, Kaarina-turnaus toukokuussa ja MastoCup elokuun alussa; lokakuussa matkustimme Ruotsiin Linköpingiin hakemaan kokemusta kansainvälisistä peleistä.

Turun Pyrkivän tytöille, ikäryhmässä , sarjapelejä kertyi kauden aikana reilusti. Pelasimme alueliigaa kolmessa eri ikäryhmässä: Syyskierroksella pelasimme myös B tyttöjen kakkosen alalohkossa kolmas sija. Pelaajien kehitystä seurataan erilaisilla testeillä kuten taitokisasuoritukset, piip-testi ja erilaiset vartalon hallintatestit.

Seuraamme jokaisen pelaajan henkilökohtaista kehitystä. Harjoittelun pääpaino oli pallonkäsittelyssä henkilökohtaisen taidon kehittäminen, keskivartalon hallinnan ja kunnon parantamisessa. Ikäjakauma joukkueessa oli seuraava: Lisäksi joukkue pelasi D-tyttöjen 7v7 piirisarjaa sijoittuen keväällä neljänneksi ja syksyllä seitsemänneksi. Mukana on ollut yli kaksikymmentä tyttöä.

Taitokilpailut Taitokisasuoritukset kuuluivat pelaajien ohjelmaan niin joukkueen sisäisissä tapahtumissa kuin piirin alku- ja loppukilpailuissa; osa pelaajista pääsi menestyksensä myötä edustamaan Turun piiriä valtakunnalliseen tapahtumaan Pietarsaaressa.

Alina Marttinen puolestaan voitti Dsarjan piirimestaruuden tehden piirin ennätyksen kuljetuslaukaus osiossa. Valtakunnallisiin SM-taitokilpailuihin osallistuimme viiden pelaajan voimin: Pietarsaaressa taitokisasuorituksissa parhaiten onnistui Heidi Einsbor viides sija D13 sarjassa.

Pyrkivä valittiin Turun piirin vuoden tyttötaituriseuraksi sekä Heidi Einsbor vuoden tyttötaituriksi. Edustukset piiri- ja aluejoukkueissa SPL: Naisvoimistelujaoston joukkueille palkattiin päävalmentaja.

Vuoden alussa panostettiin edelleen jaoston kehittämiseen ja päivitettiin toimintaperiaatteet sekä valmentajainfo. Päävalmentaja Susanna Luukkala, valmennusvastaava Päivi Wermanen ja ikäkausi valmentajat jatkoivat jo aloitettua kehitystyötä Sanix-linjan luomiseksi naisvoimistelujaoston joukkueille.

Joukkueiden yhteinen leiri järjestettiin Kisakeskuksessa, jossa voimistelijat viettivät aikaa yhdessä treenaten. Joukkueiden kevätkauden uudet ohjelmat arvioitiin tuomarikatselmuksessa Aurajoen koululla. Kevään kilpailukausi aloitettiin kansainvälisellä Miss Valentine kilpailulla, jonne voimisteluliitto oli valinnut seurastamme useita joukkueita edustamaan Suomea. Joukkueemme saavuttivat erittäin hyvää menestystä kovatasoisessa kilpailussa.

Sanix Jr voitti junioreiden avoimen sarjan ja Sanix sijoittui World Cupin kisassa sijalle 4. Yhteistyöjoukkue Säihke sijoittui lastensarjassa upeasti sijalle 6. Maaliskuussa alkoi kisakausi toden teolla.

Sanix Junior lähti toiseen v sarjan kisaansa tavoitteenaan kisapaikka Junioreiden Challenge Cupissa. Joukkue saavutti kovatasoisessa kisassa jaetun neljännen sijan ja nappasi suorituspisteiden turvin neljännen paikan kisakoneessa.

Kevätkauden kisoissa joukkueemme menestyivät loistavasti. Mustan kissan cupissa vuotiaiden sarjassa kaikki kolme joukkuettamme sijoittuivat neljän parhaan joukkoon ja Split sekä Säihke mitaleille asti vuotiaiden sarjassa debytoinut SikSak toi kotiin hopeaa.

SikSak jatkoi kilpailukauttaan Caribia Cupissa Turussa. Joukkue sijoittui vuotiaiden SM-sarjassa upeasti kolmannelle sijalle. Kevään Länsi-Suomen aluemestaruudet ratkottiin 5. Naisvoimistelujaoston joukkueet olivat ylivoimaisia lähes kaikissa sarjoissa jokainen joukkue sijoittui neljän parhaan joukkoon omissa sarjoissaan. Joukkuevoimistelun Suomen mestaruudet kevään osalta ratkottiin Jyväskylässä.

Upea Sanix teki alkukilpailun tapaan myös finaalissa henkeäsalpaavan upean suorituksen loistavan kannustuksen siivittämänä. Suorituksella joukkue ansaitsi huippupisteet 18,60 bonuksineen, mitkä riittivät naisten SMhopeaan. SikSak ja Sanix Junior voimistelivat junioreiden sarjassa upeasti finaaliin.

Äitienpäiväviikonloppuna riitti voimistelun iloa, mitaleja sekä onnistumisia roppakaupalla, kun joukkueemme edustivat niin Forssassa, Vantaalla kuin Vaajakoskellakin. Viikonvaihdetta edeltävänä torstaina molemmat Sade- sekä Säihke- joukkueet esiintyivät Forssassa pidetyssä kevätnäytöksessä ja keräsivät kehuja niin paikan päällä kuin paikallisessa sanomalehdessäkin. Lauantaina Sade-joukkueet päättivät kisakautensa Vantaalla Vivin Tähtiasemalla ja asemapalautteissa tyttöjä luonnehdittiin todellisiksi tulevaisuuden lupauksiksi.

Samaan aikaan Vaajakoskella taisteltiin TUL: Smindi ja Team Split sädehtivät vuotiaiden sarjan palkinnoille ja suloinen Split sijoittui kategoriaan 2. Toukokuussa järjestettiin joukkuevoimistelun maailmanmestaruus kilpailut Moskovassa. Sanix voimisteli MMalkukilpailusta varmasti finaaliin.

Sanix sijoittui upeasti MM-kuudenneksi. Kotiintuomisina joukkue sai myös mitalit Suomi nimittäin saavutti maakilpailussa hopeaa. Aiempina vuosina aloitettu Tok yhteistyö sujui mallikkaasti, tuoden taloudellista tukea joukkueille. Kevään aikana naisvoimistelujaosto tutustui telinevoimistelujaoston toimintaan. Ideariihi toimi aktiivisesti jaoston ohella suunnitellen kauden mittaan erilaisia tapahtumia. Tilaisuudessa kiitettiin kuluneesta kaudesta ja vietettiin yhdessä aikaa. Tilaisuus oli erittäin liikuttava kun Sanix joukkue päätti upean kilpailu-uransa tähän kevätkauteen.

Otettiin yhteiskuva muistoksi mukavasta tilaisuudesta. Ennen varsinaista juhlaviikonloppua järjestetylle lasten ja nuorten leirille Pyrkivästä oli upea edustus. Jaostostamme 24 voimistelijaa ja 2 ohjaajaa viettivät ikimuistoisen leiriviikon. Pääjuhlaa vietettiin Seinäjoki Areenassa lauantai-iltana. Areenan yhteisvoimisteluesityksissä meiltä oli yhteensä 29 voimistelijaa.

Lisäksi Sanix esiintyi myös pääjuhlassa saaden paljon hienoa palautetta. Areena näytöksen nuorten ohjelman osallistujat Leiriläiset PowerParkissa Ikäkausivalmennusjärjestelmä laajeni ja valittiin lisää ikäkausivalmentajia vastaamaan valmennuksen yleisistä linjoista. Elokuun alussa oli jaoston perinteinen kesäteatterinäytös Vartiovuoren kesäteatterissa. Päävalmentaja Susanna Luukkala irtisanoutui tehtävästään. Osa jaoston valmentajista osallistui Kisakallion avoimien ovien päivään jossa oli mahdollisuus tutustua maailman huippuvalmentajien metodeihin.

SANIX-linjalle luotiin uusi logo. Ikäkausivalmentajat kehittivät valmennusjärjestelmää ja loivat yhtenäisen valmentajan muistilistan noudatettavaksi kaikkien joukkueiden valmentajille. Elokuussa jaosto järjesti ideointipäivän jossa suunniteltiin tulevaa sekä luotiin uusi visio ja missio. Jaosto päätti jatkaa eteenpäin menevää kehitystä ja loi myös seuraavan vuoden toimintasuunnitelman ja toimintakalenterin. Jaosto osallistui aktiivisemmin sosiaalisen median näkyvyyteen ja liittyi Instagramiin.

Joukkueet esiintyivät syksyn välinekauden ohjelmillaan tuomarikatselmuksessa, jossa myös Liedon Lujan Pixie joukkue vieraili. Ohjelmat keräsivät kiitosta näyttävyydestään ja joukkueet korkeasta taitotasostaan. Vanhemmat pääsivät myös katsomaan katselmusta sekä nauttimaan buffetista.

Naisvoimistelujaoston asemaikäiset erottuivat Cailap Cupin asemasarjassa edukseen poikkeuksellisen korkealla taitotasollaan.

Saga onnistui ensimmäistä kertaa nappaamaan finaalipaikan vuotiaiden kilpasarjassa. Finaalissa nähtiin kauden paras ilmeikäs ja tarkka suoritus, jolla joukkue oli lopulta sijalla 8. Naisvoimistelujaoston kaikki kolme vuotiaiden joukkuetta kisasivat kauden pääkilpailunsa marraskuussa Valkeakoskella. Joukkueet onnistuvat kilpailusuorituksissaan erittäin hyvin siis myös syyskaudella. Tästä kiitos kuuluu aktiivisille talkoolaisille sekä jaoston vastuuhenkilöille.

Lauantaina kilpailu suorituksia nähtiin 48 ja sunnuntaina Lauantaina Sanix kids Sade ja Sade 06 esiintyivät yleisölle syksyn merenneito-aiheisilla pallo-ohjelmillaan sekä kukittivat Voimisteluliiton pyynnöstä kevätkauden MM-mitalistit. Kisajärjestelyt keräsivät kehuja katsojilta, osallistujilta ja Voimisteluliitolta. Erityisesti online-tulospalvelua kiiteltiin runsaasti.

Osa jaoston pitkäaikaisista toimijoista ilmoitti lopettavansa toimikautensa tähän vuoteen, joten syyskokouksessa valittiin uusia jäseniä tulevan vuoden jäsenistöön. Joulukuussa jaosto järjesti ensimmäisen kerran joulumyyjäiset.

Tapahtuma onnistui tavoitteiden mukaisesti. Jaoston perinteinen liikuntanäytös oli upea elämys, jossa nähtiin kuluneen vuoden ohjelmia, jo ennakkoon tulevan kevätkauden ohjelmia sekä myös tanssiesityksiä. Liikuntanäytöksen teemana oli Matka maailman ympäri. Teeman ja näytöksen kulun ideoi Pauliina Flemming. Saga joukkueen tytöt lopettivat liikuntanäytöksen jälkeen pitkään jatkuneen voimistelu-uransa.

Erityiskiitos jaostossa vuosia töitä tehneille. Turun Pyrkivä, Sanix Kurssit ja koulutukset: Säihke X kat 1 sijat 1. Team Split jaettu 3. Sanix Kids Split kat. Sanix Kids Split kat ,1 1. Jäsenten määrä on ollut suurimmillaan Kilpailulisenssien lukumäärän perusteella Turun Pyrkivä on Turun suurin ja Suomen kuudenneksi suurin pöytätennisseura vuonna seitsemänneksi suurin.

Pöytätennisjaoston puheenjohtajana on toiminut Pauli Haverinen, sihteerinä Juha Kangas ja rahastonhoitajana Pekka Arvonen. Kirjanpidon ja tilit on tehnyt Aatos Vihersalo. Toiminnantarkastuksen ovat suorittaneet Esko Tiainen ja Timo Moberg. Jaoston puheenjohtaja Pauli Haverinen on toiminut pääseuran johtokunnan jäsenenä vuonna Pekka Arvonen on toiminut Liikuntakeskus Alfan pöytätenniksen hallikomiteassa.

Ohjattuja pöytätennisharjoituksia on pidetty pääasiassa kahdesti viikossa: Omaehtoinen ja vapaamuotoisempi pelaaminen on ollut mahdollista lisäksi tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Pelipaikkana on ollut Turun kaupungin pöytätennishalli liikuntakeskus Alfassa Raunistulantie 15, Turku. Maanantaisin ja keskiviikkoisin halli on ollut enimmäkseen mutta ei riittävästi seuramme pelaajien käytössä. Harjoittelupaikkana pöytätennishalli on hyvä silläkin rajoituksella että erilaisten pöytätennistä tukevien liikuntamuotojen harrastaminen osana ohjattua valmennusta on hyvin rajoitettua esim.

Kevätkaudella toimi kaksi harjoitusryhmää. Syyskaudella ryhmät yhdistettiin ja sen valmentajiksi tulivat Johanna Schüpbach ja Juha Kangas, ja myöhemmin syksyllä Janne Tiuraniemi. Ryhmä harjoitteli maanantaisin 1½ tuntia, ja osa pelaajista harjoitteli Turun Kaiun torstain harjoitusryhmän mukana.

Ykkösryhmässä oli mukana myös kaksi Paraisten Pingiksen ja kaksi Turun Kaiun junioripelaajaa. Pingiskoulu aloitettiin uudestaan syyskuussa Suomen Pöytätennisliiton järjestämien pingiskouluesittelyiden jälkeen. Syksyn aikana pingiskoulussa kävi 20 aloittelevaa pelaajaa.

Perhepingistä ei vuoden aikana järjestetty. Paavo oli pronssilla myös luokkalaisten Koulu-SM-kilpailuissa. Veteraanien SM-kisoista ei vuonna tullut mitaleita. Miesjuniorit 13 vuotta syntynyt tai myöhemmin: Nettisivut toimivat erinomaisena tiedotuskanavana pingiskoululaisille, seuran jäsenistölle sekä erityisesti pöytätenniksestä kiinnostuneille ihmisille.

Hyvin toimivat ja ajankohtaiset nettisivut tuovat lajin pariin ja seuramme jäseniksi useita uusia pelaajia vuosittain. Vuoden päätapahtuma oli helmikuussa järjestetyt Turun Tähtikisat. Kaksipäiväisiin kilpailuihin saapui runsaasti osanottajia ympäri Suomea sekä Virosta. Tällä kertaa ei kuitenkaan tarvittu nyrkkeily- tai painisalia lisäpöydille.

Kisat vietiin jälleen hienosti läpi perinteiseen tapaan ja seuramme pelaajat sijoittuivat palkinnoille useissa eri luokissa. Kilpailujen järjestämiseen ei riitä enää vain se, että järjestäjät ovat paikalla itse pelipäivinä vaan sujuva läpivienti vaatii huolellista etukäteissuunnittelua ja aikatauluttamista.

Tämä takaa onnistuneen kilpailuviikonlopun sekä järjestäjille että osallistujille. Syyskuussa järjestettiin Turun Poolikisat jo viidennen kerran. Tällä kertaa poolikisoissa pelattiin neljä ratingluokkaa ja yksi pingiskoululuokka.

0 thoughts on “Oili virta wilma espoo login

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *