Kipu orgasmin jälkeen mustan naisen pillu

kipu orgasmin jälkeen mustan naisen pillu

Hyvin useat miehet on mono-orgastisia mikä tarkottaa, että ejakulaatiollisen orgasmin jälkeen uusi orgasmi ei onnistu ja siksi peniksestä pakenee veri pois ja penis tuntuu hyvin aralta ts. Yleensä myös lantionpohjalihas supistelee kovaa miehen saadessa orgasmin mikä,on ihan hyvä indikaattori.

No käske sitä sanomaan että "ah mä tuun". Ei sitä voi olla huomaamatta: D Kauhee mölinä eka huohotusta, sitten just laukeemisen aikana suht kovaäänistä vikinää ja ähkäisyjä ja taas huohotusta , penis "sykkii" ja sitten mies menee iha spagetiks. Nii ja kulli veltoks. Viimeistää mäiskeiden valumisesta sen huomaa.

Mitä tarkoitat tuolla, ettet huomaa? Siis eikö sen yleensä viimeistään siinä vaiheessa "tajua" kun mies lopettaa? Vai onko ongelma nyt se, että mies tulee liian nopeasti, etkä ehdi tajuamaan sitä ajoissa, jolloin säkään et myöskään saa? Mulla ei ole miestä, mutta on mies, jonka kanssa olen nyt harrastanut seksiä jonkin aikaa.

Joillakin kerroilla en välttämättä osaa päätellä etukäteen hetkeä, vaan saatan miettiä, että eikö se nyt vois jo tulla tai että onko se jotenkin turtunut, kun ei vieläkään tule. Silloin mies saattaakin yhtäkkiä tulla, ja se yllättää. Joskus sitten sanoo "voi vittu Aaaarg" josta ainakin tietää. Siis aaaargh eikä siis aaaarg: Mä kyllä nykyisen seksikumppanin kanssa huomaan tosi selkeesti ku se laukee. Siis sen kuulee äänestä, hengityksestä, kaikesta.

D Mutta oon ollu sängyssä sellasen piilolaukeejan kanssa. Sen kropan liikkeistä ei huomannu että se olis lauennu.

Se oli vaa niinku lopetti yhtäkkiä. Kyllä sit ku mä vessaan menin nii tuli spermat ulos mut.. Se oli tosi outoo. Siemensyöksy voi tapahtua ilman kunnollista orgasmia. Ääntelyistä, siitä, et just ennen orgasmia tahti nopeentuu, supisteluista, siitä et seksi sen jälkeen loppuu, siitä et mun pitää hyvin pian päästä sit vessaan.

Ei oo tällä hetkellä miestä, mutta yleensä alkaa hengittää raskaammin, penis muuttuu vieläkin kovemmaksi ja tahti nopeutuu. Myös sykkimisen yleensä huomaa ja kun mies saa orgasmin hän lopettaa, myöskään spermaa ei voi olla huomaamatta. Jotkut tosin lopettavat tulematta, jos erektio ei pysy tai ei meinaa millään laueta. Viimeisin poikaystäväni tosin keskeytti hetkeksi silloin kun minä tulin, koska sain niin voimakkaita orgasmeja.

Joskus kysyin miksi hän lopettaa aina silloin ja hän vastasi "sie täriset niin paljon etten yksinkertasesti voi pysyä sisällä". Yleensä hän jatkoi vielä orgasmini jälkeen ja tuli itsekin.

Mutta ei miehen orgasmia voi olla huomaamatta. Sperma on takuuvarma merkki ja se sykkiminen. Ei sitä siinä laukeamishetkellä huomaa. Yleensä myös lantionpohjalihas supistelee kovaa miehen saadessa orgasmin mikä,on ihan hyvä indikaattori Se minua tässä ehkä eniten hämääkin. Joskus kun lopetetaan touhut, niin miehellä saattaa seisoa vielä, vaikka kaikki paikat on ihan spermassa. Mies ei tarvitse naista siihen eikä nainen miestä. Nainen ei yleensä saa orgasmia siitä että mies hinkkaa itseään naiseen.

Nainen joutuu usein auttamaan itseään omalla kädellään orgasmin saadakseen. Eli jokainen huolehtikoon ITSE omista orgasmeistaan. Miksi siinä pitää nainen olla välikappaleena? Siinä voi pötkötellä vierekkäin ja hankkia itse orgasminsa. Mies vetelee käteensä ja nainen stimuloida klitoristaan. Tuonhan nainen tekee monesti muutenkin. Nainen voi tietenkin hinkata itseään mieheen. Kun sattuu sopivasti niin orgasmin voi saada silloinkin. Mies stimuloi samalla itseään eli vetelee vaikka käteensä.

Ei ole mielenkiintoinen aihe. Voin saada vaikka kuinka monta orgasmia peräkkäin, hyvän kumppanin kanssa tietenkin! Kaikkein paras on sitten se viimeinen, jonka saan yhtä aikaa miehen kanssa. Itse asiassa miehen orgasmin jälkeenkin pystyn vielä saamaan, esim. Naisen kannalta on parempi, jos mies on kokeneempi ja siis hallitsee ne omat nopeat tulemisensa.

Pitkä ja hidas seksi on parasta, ja voi tulla useita kertoja, edellyttäen, ettei mies laukea nopeasti ja se sit siinä. Jotkut miehet jaksaa naida oikein ja kunnolla niin, ettei naisen tarvitse jännittää miehen laukeamista, kun mies jaksaa laukeamisen jälkeenkin.

Ei ole tietoa, miksi toisilla on parempi mieskunto kuin toisilla, mut niin se näyttää olevan - onneksi pikalaukeajia ei edes muista jälkikäteen, mutta hitaat ja pitkät rakastelut muistaa vielä varmaan mummonakin Jos nainen tulee ensin, voi mies jatkaa ja se nautinto vain pitenee naisella, tuntemus muuttuu, mutta on edelleen hyvä, ja voi tulla jopa toisen kerran Minä saan aina taikaorgasmeja kuunnellessani tätä kipaletta.

Mulle oma tyttöfrendi kerto kuinka se tykkää saaha useita orkkuja kun mulla ei oo vielä lauennu. Ite sitte saa kunnon paukun tulemaan.

Paitsi kerran yks exä kun se sai orgasmin nii se sano että nyt on jo nii hellänä että pietää tauko. Minkä minä sille mahdan jos mun penis nii paisuu ja on kovana heti uuestaan. Enkä tarkota mitää rynkytystä vaan sellasta mistä mun muija tykkää ja itse kans. Tyytyväinen kun saa kunnon spermalastit sisään. Ei ne miehet enää jaksa tässä iässä. Jaksaisin monta kertaa mutta loppuu lyhyeen. Aamupanot sitten jos tuuri käy. Tuu tän nin hoitelen sut kunnolla. Seksiä pitää vaan jatkaa,jos nainen saa orgasmin,pidä paussi ja sitten jatketaan edestä ja takaa soittele tai tekstaa Kohta sulla on pöhinää persuuksissas.

Täällä nainen joka pääsee vauhtiin vasta, kun on lauennut pari kolme kertaa: Joskus leikkiessäni leluilla saatan laueta helposti vaikka 7 kertaa peräkkäin. Silloin ollaan kyllä tajunnan rajamailla: Tässä iässä sitä jo tuntee niin hyvin kroppansa. Ejakuloin myös hyvinkin runsaasti. Itse en tule yhdynnässä, joten saan useat orgasmit jo esileikin aikana.

Sen jälkeen yhdyntäkin tuntuu paremmalta, eli saa mies jatkaa niin pitkään kuin tykkää. Välillä mies tykkää sormeilla vielä yhdynnän jälkeenkin, mutta itse en sitä mitenkään vaadi, vaan käy ihan hyvin niinkin, että miehen tultua akti loppuu siihen.

Ensin mies hoitelee minut ja sitten Omakohtainen kokemus on, että jos orgasmin siis kunnollisen jälkeen jatkaa stimulointia klitorikseen kohdistuvaa erityisesti niin se tuntuu lähinnä ärsyttävältä ja ylipuuduttavalta.

Myös seksin aikana saatu orgasmin hyvä olo menee ohi, jos seksiä vain jatkaa eikä anna ns. Tykkään enemmän siitä, että esim suuseksin yhteydessä naisen annetaan nauttia orgasmistaan ennen kuin survotaan omaa keppiä hekuman tuntuman.

Jokainen terve mieskin pystyy laukeamaan enemmän kuin kerran. Jokaisen naisen pitäisi myös tietää tämä. Ei naistenkaan pidä olla mitään noviiseja seksin saralla. Mutta kaikki naiset eivät osaa tehdä oikein mitään saadakseen miehen seisokin kuntoon. Näin on itselleni käynyt siis siitäkin huolimatta että olisi hirveät himot ja sellaisessa puutteessa että seisoo suurinpiirtein kaiket päivät vaikkei naisia näkisikään Niin sit jos just sillä hetkellä kun pitäisi harrastaa seksiä, ei seisokaan niin nainen on vaan et voivoi, no hmh, mikähän sille tuli.

Sitten alkaa ne "kyllä se siitä" ja "ei se oo niin vakavaa", "kyllä kaikille käy joskus noin" puheet, joista tietää että nainen on luopunut jo kokonaan toivosta että siinä enää harrastettaisiin seksiä ollenkaan. Turhauttavaa, erityisesti jos kyse on vain jonkinlaisesta hetkittäisestä psykologisesta blokista, mikä menisi sillä ohi että nainen vain tarttuisi kassseihin ja vehkeeseen ja runkkaisi kunnolla.

Sen sijaan ollaan vaan passiivisesti läsnä ja jos mies ei kykene panemaan sillä hetkellä kun nainen antaa ymmärtää että "tässä mä oon, pane mua" niin vedetään johtopäätös että mies ei kykene ja homma on sillä selvä. Naisillehan se on ikävä kyllä ollut kautta aikojen itsestään selvää että joutuu kestämään orgasmitonta seksiä miesten ylivallan alla Jotkut eivät saa tuotettua sitä edes itse.

Miehille sen sijaan on, monet kärsivätkin jopa ennenaikaisesta siemensyöksystä ja yliherkkyydestä siinä suhteessa. Joten siinä valossa se että voi ylipäätään käydä niin että saa itse tyydytettyä naisen mutta nainen ei mua, tuntuu erittäin turhauttavalta. Vaikka niin ei ole montaa kertaa käynytkään. D Toisaalta ei se pelkkä orgasmin saaminenkaan ole ainut nautinnon tai onnistumisen mittari.

Miehilläkin voi olla eritasoisia orgasmeja. Ehkä sellainen vertauskuva vois olla osuva et ajatellaan miestä jolla olisi suuret suunnitelmat tulevasta lemmenyöstä, tarkoituksena pohjustaa kaikki hyvin, harrastaa pitkään esileikkejä yms. Sitten kun tämä pääsee kumppaninsa kanssa vauhtiin niin homma riistäytyykin käsistä ja tämä laukeaa vahingossa jo esileikkivaiheessa tai heti yhdynnän alussa.

Silloinhan mies on saanut orgasmin ja väsähtää, mielenkiinto lopahtaa ja olon pitäisi siis periaatteessa olla tyydyttynyt mutta ei sitä todellakaan ole.

Vähän samantyylinen tyhjä fiilis jää itselleni tavisseksin harrastamisesta. Kroppa saa, mieli ei. Kumppani jolle tavisseksi riittää ei omaa mitään fetissejä, mitään erikoisempaa ei tee mieli tai osaa ainakaan nimetä.

Hän ei kumminkaan ole seksuaalisesti kylmä, päinvastoin, erittäin "hot" tapaus, nopeasti innostuva ja saa helposti orgasmeja. Oon yrittänyt saada toista osapuolta innostumaan samoista asioista kuin itsekin, mutta toistaiseksi mitään muuta kuin tavisseksiä ei olla harrastettu vaikka tilaisuuksia olisi ollut yllin kyllin.

Ei edes pienen pientä roolileikkiä, itse asiassa ei mitään mistä olen avautunut että pitäisin. Se kumppani vaikutti vieläpä ihan luonnostaan dominalta juuri niin kauan kunnes ilmaisin että tykkäsin siitä ja halusin et se korostais niitä puolia vielä lisää.

Eli ikään kuin tämä suorastaan välttelisi tuottamasta mulle nautintoa, mutta pyrkii silti saamaan sitä itse. Sinne sitä just ollaan lähdössä. No jaa en ole vielä tavannut miestä joka tyydyttäisi naisen ensin ja sitten vaan sallisi itensä tulla.

Nainen voi saada orkkuja orkun perään. Nainen voi myös pidättää orkkua. Kyllä kunnon mies jaksaa naida kaksi varttia rytmiä vaihtaen, hidastaen, kiihdyttäen kovana pysyen. Loppua kohti tahti voimistuu , nopetuu, nainen ollut tyytyväinen saadessaan sperman sisäänsä. Miksi pitäisi kaksi varttia naida? Se on kymmenisen minuuttia kun pannaan ja sitten tullaan. Jos nainen ei ole siihen mennessä tullut niin se on hänen ongelmansa.

Jos ei kelpaa voi laittaa takkia niskaansa, minä avaan oven. Taksirahoja ei kyllä tipu. Eikös se ollut koko ajan kun kerran naitte? Vai oliko kyse ehkä unesta? Entäs me naiset jotka emme saa ollenkaan.. Mitä nautintoa se muka on se miehen edes takainen liike..

Ensin itse ja sitten kumppanin avustuksella. Kannattaa olla avoin ja heittäytyä hommaan, unohtaa järkeistykset ja älyllistämiset ja päästää eläimelliset vietit valloilleen. Pistäkää toisenne pitämään vaikka jotain hassuja ääniä, kaikki toimii, jotkut paremmin kuin toiset. Klassikkona voisi pitää "huuda mun nimee" eli käskyttää toinen huutamaan sun nimeä seksin aikana.

Ylipäätään äänen käytön lisääminen toimii monilla. Auttaa päästämään sen sisäisen eläimensä valloilleen, pääsemään irti turhista estoista ja helpottaa mukaan heittäytymistä. Kokeilkaa erilaisia fetissejä, kaikkea mitä mieleen juolahtaa, mikä ei vain tunnu liian vastenmieliseltä. Itselleni toimii parhaiten sellaiset normaalien ja no-way-juttujen välimaastoon sijoittuvat kikat mitkä vähän ehkä venyttävät omaa vastaanottokykyä ja aiheuttavat lievää nolostumista tai häpeää kiihottumisen ohessa.

Jos mikään ei auta eikä muutosta näy ihan äkkiä niin ei silti pidä luopua toivosta. Voi olla mahdollista saada seksielämä kuntoon pidemmällä aikavälillä kovan työn ja kärsivällisyyden kautta.

Joku voisi miettiä vaihtoehtolääketieteen keinoja, esim. Mitä jos jompikumpi kahdesta alemmasta chakrasta on tukossa tai ei vain toimi täydellä teholla? Akupunktio, shiatsu ja jooga voisivat myös auttaa. Ei orkkua Minä en saa orgasmia yhdynnässä ollenkaan. En tiedä sitten mikä on syynä? Vaikka olen kyllä innokas ja halukas rakastelemaan.

Itsetyydytyksellä ei mene kuin muutama minuutti,kun jo laukean. Estoja, energiat ei virtaa. Lisätkää hieman leikkisyyttä peliin ja koittakaa päästä estoista eroon, vähemmän kainostelua ja suorituskeskeisyyttä. Jos itse saat helposti klitoris? Eli ei muuta kuin neuvot kumppania tarpeeksi että se osaa tehdä hommat niin kuin haluat ja sitten vain muistat olla miettimättä itse turhia ja heittäydyt vaan estoitta mukaan.

Pitää uskaltaa vapautua, siinä se kai se ydin on. On tärkeetä, että mies huomioi ja nainenkin miestä myös muissa asioissa. Jos kumpikin arvostavat toisiaan, niin kyllä sen seksinkin pitäisi sujua. Itselläni oli mies joka ei arvostanut minua ja niin se sek- sikään ei ollut sellaista, mitä olisi toivonut.

Vaikka kuinka yritin puhua omista toiveistani, niin se meni kuuroille korville. Hänen oma lauke- amisensa oli tärkeintä. Minä itse annoinkin hänelle kaikkeni sängyssä mutta minä en saanut siitä oikeen mitään. Olen kyllä vartaloltani juu- sellainen sopusuhtainen ,vyötärö 68, lantio 87,rinnanympärys On sopivasti lihasta ja läskiä. Urheilen sopivasti, että pysyy naiselli- suus myöskin. En ainakaan lihava oo joten se ei ainakaan pitänyt olla syy miksi mieheni ei kauan viihtynyt sängyssä vaikka kehuikin vartaloani ja hän ei tykkäisi jos olisin lihava ja kerran huomauttikin kun minulle oli pari kiloa tullut lisää.

Oon ajatellut, että hän ei vaan arvostanut minua. Kyllä olisi ollut kivaa kun todellakin se seksi ei olisi ollut vaa sellaista, että mää hoidin homman hyvin mutta mies ei. Kyllähän si- tä voi yhdessä opetella seksin saloihin jos mies ei osaa. Mutta jos tosiaan mies vaan ajattelee itseään, niin eihän siitä mitään tuu. No, nyt on se liitto ohi ja uuden etsiminen ja toivottavasti minulle löytyy mies joka arvostaa naistaan. Meinasinkin ehdottaa että mies kiertoon vaan, mutta niinhän olit sitten tehnytkin.

Parempia matcheja on maa ilma pullollaan! Kyllä, asia on niin, että oma käsi on paras rakastaja ei tartte miettii koska toinen tulee tai tuleeko koskaan näin on marjat. Olen nainen joka nauttii oman käden touhuista ei siinä ukkoo tarvii en ole koskaan saanut orgasmia miehen kanssa turhaa touhua joten paras tapa minulle on sormeni ja taattu orgasmi ilman jonnin joutavia miehiä tosi on.

Naapuristani kuului kerran klo 2: Tuskin olet aivan rehellinen leimatessasi miehet jonnin joutavaksi. Tuskin mies johon Sinulla tunteita jättää kylmäksi, ne hyväilyt suudelmat jäykkänä odottava penis. Pillun nuoleminen on parasta kun nainen saa orgut. Itse haluan että nainen saa ensin ja sitten minä. Ei naiset oikeasti saa siitä automaattisesti mitään orgasmeja, toisin kuin jossain pornossa annetaan ymmärtää.

Se on vähän kuin suihinottokin, pitää osata. Eikä osaaminen yhden kanssa tarkoita että osaisi jonkun toisen kanssa ennen kuin taas opettelee.

Eli ei se kieli pilde kombo ole mikään orgasmiautomaatti. Minä en nuolemisesta saa yhtään mitään. Kunnon g-pisteorgasmia ei mikään voita. Klitorisorgasmi tuntuu ikävän terävältä ja lyhyeltä, jopa kivuliaalta. G-pisteorgasmi on taas sellainen pehmeä, kokonaisvaltainen, täydellinen tajunnan räjäyttävä kokemus.

Emätinorgasmia ei ole olemassakaan. Ei siellä ole mitään tuntoelimiä! Orgasmi tulee klitoriksesta, lopettakaa jo toi paskan jauhaminen!! Ei saatanatule, kunpersereiästä, kun pieraisee kunnon pierupaukun. Aika hauska kirjoitus nikiltä "spankme", kun hän syyllistää naista omasta erektio-ongelmastaan.

Puhuminenkaan ei suhteeessa näytä toimivan, kun "spankme" kommentoi: Aika moni näyttää kuvittelevan, että mitä pitempi yhdyntä, sitä parempi naisen kannalta. Kai tämäkin on yksilöllistä. Minä naisena pystyn sarjatuleeni, vaikka yhdyntä ei kestäkään valtavan kauan. Kun se on laadullisesti hyvää, niin ehdin mainiosti saamaan monta kertaa, vaikka yhdynnän kesto olisikin - tosi vaikea muuten arvioida minuuteissa - mutta ei ne varmaan kestä kuin minuuttia.

Joo, no oikeastaan syytän siitä ennemminkin suhteen epäyhteensopivuutta mikä tuli kyllä ilmi mikäli luit koko postauksen. Ja kommunikaatio ei todellakaan toimi kuin minun puoleltani, itse olen antanut vinkkejä ja käyttöohjeita toiselle osapuolelle niin paljon että ei pitäisi olla siitä kiinni. Pitää pitää kohtuus siinäkin, eihän siitä mitään tule jos joka asiasta pitäisi erikseen mainita tai tehdä suurinpiirtein käsikirjoitus että "näin haluan tällä kertaa".

Muiden kanssa mitään rautalankaa ei olla tarvittu kun kohdalle on osunut aktiivisempia ja oma-aloitteisempia tapauksia joille ei tarvitse kaikkea selittää tai pyytää jatkuvasti jotain. Mulla henkilökohtaisesti menee vähän maku joistain asioista jos niitä joutuu pyytämään. Eli tässä on nyt tullut sitten vain jämähdettyä epäsopivan ihmisen kanssa seksisuhteeseen kun sopivampiakaan ei ole tarjolla.

Väestöliiton sivuilta voi lukea klitoriksesta: Mielikuva joutsenesta Klitoris on yllättävän suuressa määrin peniksen kaltainen. Se sisältää paisuvaista ja on nautinnon kokemuskyvyssään herkkä. Siitä on kuitenkin näkyvillä vain pieni osa.

Klitoriksen pää vastaa terskan päätä ja se löytyy helpoimmin. Kaikki muu, ikään kuin peniksen loppuosa, on sisällä lantiossa, pehmeiden poimujen suojassa, näkymättömissä. Klitoriksen rakenteen kuvaamisessa auttaa mielikuva joutsenesta. Joutsenen pää on yleensä ojentunut näkyväksi ja tunnettavaksi kohoumaksi, joka sijaitsee cm emättimen aukon etupuolella. Tämä pieni pää on kuin hupun suojassa. Se on se kuuluisa klitoris, tosin vain sen ulkoinen osa.

Klitoriksella, siis mielikuvan joutsenella, on kaula, joka jatkuu sisälle lantioon. Sitten tulee vielä rinta ja vatsa, jotka sijaitsevat emättimen etureunassa. Kun puhutaan G-pisteestä, niin kyseessä on osa klitoriksen runkoa.

Se on ikään kuin sen joutsenen rinta ja vatsa, ehkä jopa osa kaulaakin. Sitä voi silitellä noin cm emättimen aukon sisäpuolella. Joillekin naisille, ei kuitenkaan kaikille, kohta on erityisen erogeeninen ja nautinnollinen.

G-piste ei kuitenkaan ole mikään maalitaulu, johon olisi osattava tähdätä, kuten eivät klitoriksen muutkaan osat. Tätä joutsenen kaulaa ja päätä voi tavoittaa painelemalla ja hyväilemällä naisen ulkoisia sukupuolielimiä laajaltikin. Emättimen sisältä taas voi tavoittaa joutsenen vatsaa ja rintaa. Liukastusvoide tekee kosketuksesta yleensä vieläkin kiihottavampaa. Emättimen syvimmissä osissa sen sijaan ei naisella ole juurikaan tuntoa tai ei ainakaan klitoriksen osia tavoitettavissa.

Mutta asia ei pääty kuitenkaan vielä tähän! Joutsenella on myös siivet. Nämä siipensä lintu on levittänyt ympäröimään emättimen aukkoa, ikään kuin halaamaan mahdollista sormea, penistä tai hieromasauvaa, jos vain sellainen joutsenta tavoittelee. Siivet tuntevat painalluksia ja puristuksia, työntöjä ja silityksiä, jotka kaikki ovat äärettömän kiihottavia.

Ne ovat sisempien häpyhuulten alla, ympäri emättimen aukkoa, sen sisä- ja ulkopuolella. Koko tämä joutsen, sen levitetyt siivet, rintakupu, kaartuva kaula ja esiin työntyvä pää, on siis emättimen aukolla, häpyhuulten suojassa.

Jossain vaiheessa alkoi tuntua että alan ikäänkuin nousemaan ja nousemaan jonnekin kuulostaa omituiselta? Olen tullut siihen johtopäätökseen että tuo jälkimmäinen orgasmi tapahtui lähinnä aivoissa ja oli siksi niin mieletön ja kokonaisvaltainen, voi kun sais vielä kokea sen monta kertaa Mut haluaisin kuulla että miten te muut kuvailisitte orgasmejanne? Matkalla Alabamaan , Olen kaksi kertaa saanut nykyisen ainoa jonka kanssa olen todella saanut rakkaani kanssa sellaisen orgasmin että kyyneleet valuivat silmistäni.

Olin joskus kuullut sellaisesta mutta vasta itse koettuani tiesin mistä on kyse Yleensä orgasmini ovat sellaisia yllättäviä, nopeita sykähdyksiä emättimen pohjassa. Naisen orgasmi ei voi jäädä naiseltä huomaamatta tai epäselväksi. Kyllä se on sellainen tunteiden purkaus ja kutkutus, joka alkaa hiipimällä ja hyökkää sitten kimppuun ja pitää otteessaan useita sekunteja kunnes vaimenee ja häipyy hiljaksiin pois Silti vielä sekunteja orgasmin jälkeen koko vartalo saattaa nytkähdellä orgasmista.

Mielestäni "Matkalla Alabamaan" on ollut matkalla orgasmiinsa, kuvailit juuri orgasmia sellaisena kun se alkaa, mutta aivan kuin sinulta jäisi kuitenkin huippu saavuttamatta? Meinaan kerralla huipulle päästyäsi et sitä kokemusta unohda! Mutta ne vaihtelevat, ne ovat erilaisia Outoa, jos et tiedä milloin saat sen, ei sitä voi olla huomaamatta. Tuntemukset ovat varmasti kaikilla erilaisia, ei voi sanoa että on olemassa vain yksi tai kaksi tapaa tuntea orgasmi Minä olen epävarma siitä olenko koskaan saanut orgasmia.

Olen kuullut usein sanottavan, että kyllä sen tietää kun saa orgasmin. Mutta toisaalta taas sanotaan usein että orgasmeja on erilaisia, voimakkuuskin vaihtelee.

Luulin ennen että saan aina itsetyydytyksessä orgasmin, mutta kun miehen kanssa kiihottuminen joka ei kuitenkaan ole johtanut orgasmiin tuntuu voimakkaammalta kuin tuo itsetyydytys, niin olen sitten muuttunut epävarmaksi. Mieheni on kysynyt, että miten sitten osaan lopettaa itsetyydytyksen jos en saa orgasmia, ja sitä miettiessä olen taas tullut lopputulokseen että kai minä sitten saan orgasmin Sellainen pieni kutkuttava tunne tulee alapäähän joka jotenkin "laukeaa", ja siihen lopetan itsetyydytyksen.

Mitenkään kovin suureltä elämykseltä se ei kuitenkaan tunnu. Eli en sitten tiedä, ehkä se minullakin on vain orgasmin alkua. Joskus suuseksiä harrastaessa on tuntunut todella paljon, mutta en ole koskaan lauennut. Olen vain alkanut täristä todella paljon, mutta se tuntuu lopulta vain kidutukselta. Minulle on sanottu että siinä vaiheessa olen ylikiihottunut, jolloin orgasmin saaminen on mahdotonta. Olisi niin helppoa olla mies, naisena ei edes tiedä saako orgasmia vai ei Varmasti orgasmeja on erilaisia.

Jos orgasmin tunne on heikko, niin tuleeko se tyydytetyksi tulemisen tunne kuitenkin? Vaimoni myös kuuluu vähäeleisiin naisiin, mutta käsittääkseni hän on kuitenkin tyytyväinen orgasmiinsa. Sormen kanssa tehtynä sen saan hänelle tehtyä.

Ilmeisesti penis ei osu oikeaan kohtaan tai mikä lie syynä. Voisin sanoa Maaria Leinosen runoa lainaten, että matkanteko on yhtä tärkeää ellei tärkeämpää kuin perille pääsy Se läheisyys ja yhteys toisen kanssa tyydyttää minut kyllä ilman tajunnan räjäyttäviä orgasmejakin On vain se ihana tunne siellä sisällä ja tuntuu siltä, että kaikki tuntoaistimukset ovat vain yhdessä paikassa. Hyvältä tuntuu , Ei varmaankaan ole olemassa mitään määritystä siitä, että millainen naisen orgasmi on.

Se voi olla vaikka se pieni lämmin tunne mahanpohjassa tai maailman kaatava tunneryöpsy. Nuorena ja pelkäsin orgasmia.

kipu orgasmin jälkeen mustan naisen pillu

: Kipu orgasmin jälkeen mustan naisen pillu

Kipu orgasmin jälkeen mustan naisen pillu 680
Sankt petersburg escort naisseuraa tampere Jos nainen ei ole siihen mennessä tullut niin se on hänen ongelmansa. Siinä vehkeet levällään leikkiessä hommaan ikään kuin turtuu, sen jälkeen kun olisi oma vuoro, niin erogeenisten alueiden koskettelu ei tuotakaan enää samanlaisia säväreitä kuin heti alussa. Pari kertaa vaan olen saanut toisenkin orgasmin jos on riittävästi ollut taukoo edelliseen. Yleensä päällä ollessani, kun mies lopettaa yhdynnän tai penis lerpahtaa, niin oletan että "tämä oli tässä, tuli tai karvainen pillu vantaan kokoinen huora ja sitten niistä valumista voi vasta päätellä menikö homma loppuun asti JOs olisi sopiva kumppani, niin sitten ehkä voisi opetella tantraseksiä tms, joka kestäisi pidempään. Maria Ainamo kultainen venla.
PORNO KARHU COM PISIMMÄT TREFFIT 429
TALLINNA BORDELLI SEKSI TREFFIT Hae seuraa ficken in

Tässä on mennyt rehellisesti sanottuna ainakin 2 vuotta, että olen oppinut tulemaan poikkiksen avulla, ja se ei vieläkään ole paineetonta.

Mielestäni parannus on kuitenkin ollut huima, ja poikkiskin tekee aloitteita minun hoitelemisen suhteen nykyään enemmän, kun tietää mistä tykkään ja mistä en. Asioista puhuminen on myös auttanut. Ennen ekaa kertaani olin melko paineissa, kun olin jo pidemmän aikaa kuunnellut kavereiden kauhutarinoita heidän ekoista kerroistaan, ja siitä, kuinka voi oikeasti mennä pitkäänkin ennen kuin seksi alkaa tuntua hyvältä.

Itselläni kuitenkin eka kerta oli ihan positiivinen pienestä sähellyksestä huolimatta, ja toisella kerralla nautinkin jo touhusta oikein antaumuksella. Tuollaiset asiat ovat niin yksilöllisiä: Mulla sattu ekat puoli vuotta aivan hirveesti vaikka käytettiin liukkaria ja pidettiin muutenkin huolta kosteudesta: D Lopulta se alkoi tuntumaan hyvältä, koska löydettiin sellanen asento, joka sopi mulle: Ekan orgasmin sain pojan kanssa just enne ku taytin Etta niin, en tosiaan kuitenkaan harrastanu koko tota viitta tai no oikeesti vaan 4 vuotta seksia, vaan ton 14v jalkeen meni useampi vuosi seuraavaan kertaan.

Etta jos 10 kertaa on sun mielesta liikaa odottaa nii saatat pettya. Ei se musta vielakaan yleensa tunnu kummemmalta ellen tunne siis oikeaa rakkautta ja sellasta halua olla lahella ja yhdessa, se auttaa: Orgasmin saan nykyaan max kerran kuukaudessa ja paneskellaan pari kertaa viikkoon.

Muina kertoina ei tunnu paljoo miltaan. Vielakin kirpasee yleensa ku menee sisaan. Ei oo olemassa mitään maagista lukua, jonka jälkeen seksi alkaa tuntua hyvältä. Seksi voi tuntua hyvältä jo ekalla kerralla. On vaan kyse niin monesta eri tekijästä, mitkä sen saa aikaan. Vaikka kumppanis olis kokenut, se ei tarkoita, että se on hyvä ja vika voi tosiaan olla kumppanissakin.

Vai rentoudutko sä ihan oikeasti pelkästä käskystä? Jo täällä mainitut kommunikaatio puhukaa ennen seksiä siitä, mitä haluutte kokeilla, mistä tykkäätte ja yhteisymmärrys teidän välillä on suuri osa sitä seksin nautintoa. Pyydä kans, että se antais sulle suulla tai sormilla orgasmin ennen seksiä, se rentouttaa sua sekä kokonaisuudessaan että emätintä, niin vois tuntuakin paremmalta.

Mul on vähän sama juttu et mietin hirveesti miltä näytän ja miten ääntelen ja tykkäähän toi toinen. Itse aloin nauttimaan kunnolla seksistä vuotiaana ja eka kerta oli vuotiaana. Kun menetin neitsyyteni niin meni kyllä pari vuotta ennen ku harrastin uusiksi. En ekaan vuoteen oikein nauttinut siitä, pikku hiljaa se alko tuntuu todella hyvältä.

Siihen varmasti vaikutti silloinen kumppani. Minulla ei eka kerta sattunut, mitta nykyisellä poikaystävälläni olikin sen verran isompi, että hänen kanssaan ekat kerrat sattuivat: D muutamassa viikossa kyllä tottui siihen ja lakkasi sattumasta, varmasti sinullakin: Ja se vie aikaa ennen kuin seksistä alkaa oikeasti nauttia.

Kuuntele omaa kehoasi ja sitä mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Muista ohjeistaa kumppaniasi sillä ei hän voi automaattisesti tietää mistä juuri sinä pidät. Minulla vei oikeasti monta kuukautta ennen kuin jotenkin hoksasin että haa, näin tämä tuntuukin hyvältä!

Itsellä eka kerta vähän jännitti, mutta ei juuri miltään. Toinen kerta oli jo paljon parempi, kun tiesi mitä oli tekemässä. Olimme siis silloisen poikaystäväni kanssa neitsyitä molemmat ja tekemällä ja kokeilemalla sitä oppi.

Yhdyntä nyt ei miltään oikein tunnu ikinä. D sitte ku alkaa olla tutumpi kumppani niin uskallat itekki enemmän rentoutua. Firefox Chrome Internet Explorer Safari. Silloin mies saattaakin yhtäkkiä tulla, ja se yllättää. Joskus sitten sanoo "voi vittu Aaaarg" josta ainakin tietää.

Siis aaaargh eikä siis aaaarg: Mä kyllä nykyisen seksikumppanin kanssa huomaan tosi selkeesti ku se laukee. Siis sen kuulee äänestä, hengityksestä, kaikesta. D Mutta oon ollu sängyssä sellasen piilolaukeejan kanssa. Sen kropan liikkeistä ei huomannu että se olis lauennu.

Se oli vaa niinku lopetti yhtäkkiä. Kyllä sit ku mä vessaan menin nii tuli spermat ulos mut.. Se oli tosi outoo. Siemensyöksy voi tapahtua ilman kunnollista orgasmia. Ääntelyistä, siitä, et just ennen orgasmia tahti nopeentuu, supisteluista, siitä et seksi sen jälkeen loppuu, siitä et mun pitää hyvin pian päästä sit vessaan. Ei oo tällä hetkellä miestä, mutta yleensä alkaa hengittää raskaammin, penis muuttuu vieläkin kovemmaksi ja tahti nopeutuu.

Myös sykkimisen yleensä huomaa ja kun mies saa orgasmin hän lopettaa, myöskään spermaa ei voi olla huomaamatta. Jotkut tosin lopettavat tulematta, jos erektio ei pysy tai ei meinaa millään laueta.

Viimeisin poikaystäväni tosin keskeytti hetkeksi silloin kun minä tulin, koska sain niin voimakkaita orgasmeja. Joskus kysyin miksi hän lopettaa aina silloin ja hän vastasi "sie täriset niin paljon etten yksinkertasesti voi pysyä sisällä".

Yleensä hän jatkoi vielä orgasmini jälkeen ja tuli itsekin. Mutta ei miehen orgasmia voi olla huomaamatta. Sperma on takuuvarma merkki ja se sykkiminen. Ei sitä siinä laukeamishetkellä huomaa. Yleensä myös lantionpohjalihas supistelee kovaa miehen saadessa orgasmin mikä,on ihan hyvä indikaattori Se minua tässä ehkä eniten hämääkin. Joskus kun lopetetaan touhut, niin miehellä saattaa seisoa vielä, vaikka kaikki paikat on ihan spermassa.

Eksällä meni laukeamisesta tyyliin pari sekuntia että yhdyntä olisi ollut ihan mahdotonta, kun ei enää seissyt. Mistä tietää, kun miehen lantionpohjalihas supistelee? Aaaarg" josta ainakin tietää Olen usein päällä, joten en huomaa siitä, kun mies lopettaa.

Samasta syystä miehen tahdinnopeutukset ja vastaavat ovat aika käyttökelvottomia vinkkejä Voisin joo tietty pyytää indikoimaan jotenkin, ainakin jos haluaa minun tekevän jotain. Ei saa mitenkään erityisen helposti, oikeastaan päin vastoin. Siis mies ei tule helposti, mutta tulee kuitenkin kun olet päällä? Eihän monet miehet tule välttämättä edes niin, että nainen on päällä.

Tai no mulla ainakin on niin, että mä saan ekana ja sen jälkeen sitten vaihdetaan yleensä asentoa. Vai ajatteletko, että mies varmaan tuli nyt, mutta ei sitten tullutkaan? Eli sä et osaa tulkita mistä mies pitää ja mistä ei? Sähän voit siinä päällä tehdä mitä itse haluat, ei ole merkitystä, mitä mies haluaa, eiköhän se osaa itsensä hoidella niissä muissakin asennoissa. Yleensä orgasmini ovat sellaisia yllättäviä, nopeita sykähdyksiä emättimen pohjassa. Naisen orgasmi ei voi jäädä naiseltä huomaamatta tai epäselväksi.

Kyllä se on sellainen tunteiden purkaus ja kutkutus, joka alkaa hiipimällä ja hyökkää sitten kimppuun ja pitää otteessaan useita sekunteja kunnes vaimenee ja häipyy hiljaksiin pois Silti vielä sekunteja orgasmin jälkeen koko vartalo saattaa nytkähdellä orgasmista.

Mielestäni "Matkalla Alabamaan" on ollut matkalla orgasmiinsa, kuvailit juuri orgasmia sellaisena kun se alkaa, mutta aivan kuin sinulta jäisi kuitenkin huippu saavuttamatta?

Meinaan kerralla huipulle päästyäsi et sitä kokemusta unohda! Mutta ne vaihtelevat, ne ovat erilaisia Outoa, jos et tiedä milloin saat sen, ei sitä voi olla huomaamatta. Tuntemukset ovat varmasti kaikilla erilaisia, ei voi sanoa että on olemassa vain yksi tai kaksi tapaa tuntea orgasmi Minä olen epävarma siitä olenko koskaan saanut orgasmia. Olen kuullut usein sanottavan, että kyllä sen tietää kun saa orgasmin.

Mutta toisaalta taas sanotaan usein että orgasmeja on erilaisia, voimakkuuskin vaihtelee. Luulin ennen että saan aina itsetyydytyksessä orgasmin, mutta kun miehen kanssa kiihottuminen joka ei kuitenkaan ole johtanut orgasmiin tuntuu voimakkaammalta kuin tuo itsetyydytys, niin olen sitten muuttunut epävarmaksi. Mieheni on kysynyt, että miten sitten osaan lopettaa itsetyydytyksen jos en saa orgasmia, ja sitä miettiessä olen taas tullut lopputulokseen että kai minä sitten saan orgasmin Sellainen pieni kutkuttava tunne tulee alapäähän joka jotenkin "laukeaa", ja siihen lopetan itsetyydytyksen.

Mitenkään kovin suureltä elämykseltä se ei kuitenkaan tunnu. Eli en sitten tiedä, ehkä se minullakin on vain orgasmin alkua.

Joskus suuseksiä harrastaessa on tuntunut todella paljon, mutta en ole koskaan lauennut. Olen vain alkanut täristä todella paljon, mutta se tuntuu lopulta vain kidutukselta. Minulle on sanottu että siinä vaiheessa olen ylikiihottunut, jolloin orgasmin saaminen on mahdotonta. Olisi niin helppoa olla mies, naisena ei edes tiedä saako orgasmia vai ei Varmasti orgasmeja on erilaisia.

Jos orgasmin tunne on heikko, niin tuleeko se tyydytetyksi tulemisen tunne kuitenkin? Vaimoni myös kuuluu vähäeleisiin naisiin, mutta käsittääkseni hän on kuitenkin tyytyväinen orgasmiinsa. Sormen kanssa tehtynä sen saan hänelle tehtyä. Ilmeisesti penis ei osu oikeaan kohtaan tai mikä lie syynä.

Voisin sanoa Maaria Leinosen runoa lainaten, että matkanteko on yhtä tärkeää ellei tärkeämpää kuin perille pääsy Se läheisyys ja yhteys toisen kanssa tyydyttää minut kyllä ilman tajunnan räjäyttäviä orgasmejakin On vain se ihana tunne siellä sisällä ja tuntuu siltä, että kaikki tuntoaistimukset ovat vain yhdessä paikassa. Hyvältä tuntuu , Ei varmaankaan ole olemassa mitään määritystä siitä, että millainen naisen orgasmi on.

Se voi olla vaikka se pieni lämmin tunne mahanpohjassa tai maailman kaatava tunneryöpsy. Nuorena ja pelkäsin orgasmia. En uskaltanut koskaan päästää itseäni täysin hallinnasta ja orgasmin valtaan. Sitten vanhenin ja viisastuin ja sain ensimmäiset mahtavat orgasmit. Joku sanoi, että oikean orgasmin kyllä muistaa, mutta minun kohdallani se ei pidä paikkaansa, koska kadotan muistini helposti hyvästä seksistä.

Minusta laimeimmillaan orgasmi tuntuu aallolta, joka menee varpaista päähän humahtaen. Täydellinen hyvänolon tunne ja raukeus. Voimakkainta en edes muista.

0 thoughts on “Kipu orgasmin jälkeen mustan naisen pillu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *