Antaa persettä bordelli

No hänpä upposi vähän lisää ja sama kuvio toistui taas. Sitten Paavo-parka oli ihan kurkkua myöten uponnut suohon ja alkoi panikoitua peläten että kuolee pian Paavopa huusi tälle hädissään: Mä teen sulle vaikka mitä!! Mä otan sulta suihin! Mä panen sua perseeseen!!! Pliis kisko mut pois täältä suosta!!!

Sit vähä Maigol Zäksön läppää: Toi Michael Jackson vitsi on oikeesti et: Täytyypä panna lasta perseeseen. Aviomies ostoskeskus avattiin, ja sieltä naiset pystyisivät valitsemaan haluamansa miehen aviokumppanikseen.

Se oli rakennettu viiteen kerrokseen, ja kerros kerrokselta miehet olivat parempia. Ainoa sääntö oli, että kun avaat oven johonkin kerrokseen, sinun täytyi valita mies siitä kerroksesta, ja jos menet kerroksen ylöspäin, voit mennä taaksepäin vain lähteäksesi rakennuk- sesta.

Joten, pieni ryhmä naisia meni etsimään itselleen miehiä ostoskeskuksesta. Ensimmäinen kerros, ovessa olevassa kyltissä luki: Näillä miehillä on työ, ja he pitävät lapsista. Naiset lukivat kyltin ja sanoivat: Noh, onhan sekin parempi kuin että ei olisi työtä eikä pitäisi lapsista, mutta mitähän ylempänä on? Näillä miehillä on korkeapalkkainen työ, he rakastavat lapsia, ja ovat todella hyvän näköisiä.

Näillä miehillä on korkeapalkkainen työ, he rakastavat lapsia, ovat todella hyvän näköisiä ja he auttavat koti- töissä. MUTTA, vieläkin päästään ylöspäin! Ja jälleen kerran naiset menivät kerroksen ylemmäs. Näillä miehillä on korkeapalkkainen työ, he rakastavat lapsia, ovat todella hyvän näköisiä, he auttavat koti- töissä ja he ovat todella romantiikan nälkäisiä.

MUTTA miettikää, mitä meitä odottaa vielä ylempänä!!! Joten he menevät viidenteen kerrokseen. Viidennessä kerroksessa ei ole mitään muuta kuin kyltti jossa lukee: Tämä kerros on rakennettu todistamaan että naisia on mahdotonta miellyttää. Kiitos käynnistä ja hyvää päivänjatkoa! Mitä yhteistä on kalliilla ranskalaisella viinillä ja prinsessa Dianalla? Molemmat tuodaan Ranskasta Englantiin puulaatikossa.

Mies meni lääkäriin ja lääkäri totesi miehen sairastavan kahta erittäin vakavaa ja vaiketata sairautta, dementiaa ja AIDSia. Mies oli murtunut, mutta hetken kuluttua mies hymyili ja oli silmiinpistävän helpottuneen oloinen. Lääkäri ihmetteli miehen iloista reaktiota ja mies tokaisikin lääkärille , että "hyvä ettei sentään AIDSia ole!

Kaksi mustalaista istuu takapenkillä, kuka ajaa? Ei nyt keksi mitään vitsiä, mut Funkiestin boardil oli jonkun aikaa sit hyvää tilannekomiikkaa. Joku oli laittanut otsikoksi, "Tuleeko Juha?

Juha vastasi otsikolla "Kyllä Juha tulee" tjs , ja kertoi otsikon takana levystä. Sen jälkeen joku vastasi otsikkoon "Kyllä Juha tulee", ja otsikon takana luki, "Mutta lähinnä talouspaperiarkeille" Hahaa, et nauroin Hyvää ketjuviestihauskuttelua.

Paikalle ryntäsi heti toimittaja joka kysyi: Pamela Anderson, Tony Halme ja Quasimodo menivät oraakkelin puheille. Ensimmäisenä sisään meni Pamela ja tuli kohta iloisesti sopertaen olevansa maaillman kaunein. Halme meni sisään ja tuli kohta murahdellen onnellisesti olevansa maailman vahvin. Tämän jälkeen Quasimodo meni sisään ja tuli kohta kovaa vauhita ja äkäisenä karjuen: Sit ajankohtainen pappivitsi Katolisen kirkon pappi pyysi Pekkaa tuuraamaan häntä synninpäästökopissa.

Pekka ihmetteli mistä hän tietäisi mitä rangaistuksia pitäisi antaa. Pappi neuvoi kuitenkin, että kopissa on lista eri tekojen rangaistuksista. Niinpä Pekka lupasi tuurata pappia. Siellä tupakansavuisilla käytävillä ja huoneissa harrastetaan sisäänlaskua. Koko Hesarin jutun voi lukea Hommaforumin ketjusta sekä asiaankuuluvaa pohdintaa kaupanpäälle. Vasantola satuili viime kesänä legendaarisessa jutussaan, miten irakilainen perheenäiti itki kyynelkanavansa tukkoon, koska hän ja perheen toinen lapsi saivat kielteisen turvapaikkapäätöksen ja edessä oli paluumatka kotiin Irakiin.

Vasantola jätti jutussaan kuitenkin mainitsematta kaiken oleellisen, kuten esimerkiksi sen, että mies oli asunut jo pidemmän aikaa Suomessa ennenkuin matkusti Irakiin ja hankki sieltä vaimon itselleen. Mies siis oli Suomessa sotaa ja vainoa paossa, mutta matkusti Irakiin vaimonhankintareissulle. Vasantola antoi valtakunnallisessa mediassa perheestä sen kuvan, että maahanmuuttovirasto summamutikassa hajoitti perheen.

On mielenkiintoista miten Satu Vasantola ei älynnyt nyt tätä juttua väsätessään yhtä aivan oleellista pointtia. Nimittäin jos meinaa syyllistää suomalaista heteromiestä niin ei varmaan kannatta antaa ymmärtää, että suomalainen heteromies kävisi panemassa irakilaista laitonta karvapersettä tai antaisi tämän panna itseään. SETAa myöten huudetaan valkoisen heteromiehen homofoobisuutta, rasistisuutta ja ties mitä, vaikka sillä ei ole mitään tämän asian kanssa tekemistä.

Ei tullut oikein edes kaarnalaivan vuolijoita. Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta Pt-media. Tykkää Liked by 1 henkilö. Rajatarkastuksiin on syytä lisätä kikkelitarkastus.

Pienipeliset ja pasiluskiset pitää käännyttää välittömästi. Pakollista jarrua kaikille turviksille niin säästymme raiskauksilta, seksikaupalta ja lisääntymiseltä. No mistäs sitä Kadarin kankea saa? Siis tämäkin vielä kaiken muun saastan lisäksi. Saamme Pohjolaan eksoottisia sukupuolitauteja joita ei pystytä parantamaan.

Eikös sekin tauti jossa pallit turpoaa,että saa kottikärryillä työntää ole näitä eksootisia tauteja. Kuppaakaan ei enää jälkivaiheissa pysty parantamaan; sehän mädättää aivotkin — ja maailmalla on antibiooteille vastustuskykyistä tippuriakin — ja ties mitä hirveitä tauteja, mitä Suomessa ei ole juuri aiemmin tavattukaan. Turhan isolla osalla suomalaisistakin HOMOmiehistä on jo nyt HIV-tartunta — ja tämä vain pahentaa sitä — ja osalla noista mamuistakin on myös HIV, koska moni on myynyt itseään myös esim.

Kreikassa ja muissa Euroopan maissa. Ja on toki muslimimaissakin HIV: Kauheaa on myös se, että moni näistä matuista tykkää myös naisista — ja etenkin kulttuurisyistä haluaa avioonkin naisten kanssa ja lapsia hankkiakseen… Suomessa on se outo kulttuuri, jossa monet nuoret tytöt haluavat eroon neitsyydestään, vaikka kuinka karseissa oloissa, koska siveellisyys ja odottaminen kuuluu vain uskovaisille — ja kuka muukaan kuin nämä geelitukat siinä avittaisivatkaan helpoiten… — meillä voi olla kohta liuta HIV-positiivisia teinityttöjäkin — ja tietysti sitten näitä keski-ikäisiä SPR, RASMUS ja RHC-suvakkinaisia… — jotka sitten levittävät näitä suomalaisille pojille ja miehillekin — aivan kuten miehistä Thaimaan, Venäjän ja Viron seksituristit nykyisin… Suomalaisen naisen HIV-tartuntakin kai paljastuu useimmiten äitiysneuvolassa — syy; mies käynyt huorissa, mies on mamu tai itse on käytetty piikkihuumeita….

Monikulttuuri johtaa muutoinkin tautiepidemioihin — kuten tuberkuloosiin yms. Vaarallisinta porukkaa ovat piilohomot- ne ei-kaapista-ulostulleet- joilla on kotona pahaa-aavistamaton vaimo ja lapset ja saattaapi olla muitakin naissuhteita.

Vekkulia että tässäkin saatiin valkoinen kantasuomalaismies syylliseksi. Kaikkihan sen näkee kuka noilta seksiä ostaa, tavalla tai toisella: Tosin kun tällaisella taloudellinen ja muu hyväksikäyttö perustelin jollekin selvästi suvakille sossualan ihmiselle syksyllä , miksi matujen tolkuton ottaminen köyhiksi Suomeen ei ole järkevää, joku suvakki ylenkatsoi kuin jotakin halpaa makkaraa niin kuin en ymmärtäisi mistään mitään. No nyt lehdet kirjoittelee kaikesta siitä, mistä itse puhuin jo syksyllä , kun perustelin omaa kriittistä suhtautumistani matutukseen.

No nyt niitä hyväksikäytetään — mitähän kommentoitavaa olisi laittomienpuolustaja pappi Toiviaisella. Elämä raskasta, kun vuoroin pitää tunnustaa homoutta ja vuoroin kristinuskoa. Tahtoo ohessa vähän uskottavuuskin kärsiä. Seuraavalla valituskierroksella kannattaa korostaa sitä, että jopa suomalaiset ovat alkaneet vihaamaan ja vainoamaan. Voi syyttää verottajaa välinpitämättömyydestä, kun ei verota, vaikka on työpaikka, oikein matubordellissa homoille. Kyllä Suomi on jälleen rikastunut. Tuskin Thai hieromalaitosten ylimääräisiä palvelujakaan verottaja pääsee verottamaan, kun maksu ilmeisesti maksetaan pöydän alta salaa.

Naurusta ei meinannut tulla loppua noiden muutaman lauseen kohdalla: DDD Paavo meni väärälle alalle. Sinun olisi pitänyt ryhtyä toimittajaksi. Muslimit ovat oikeasti homoseksuaaleja, jotka halusivat tulla tienaamaan harrastuksellaan.

Naisten kaltoin kohtelu viittaa siihen hyvin vahvasti.. Hei me tienataan tällä ja kaikki ovat tyytyväisiä, paitsi verottaja joka jää nuolemaan näppejään. Mutta ei kait siinä ole mitään ihmeellistä jos hankkivat elantonsa itseään myymällä.

Niin on tehty aina kautta aikojen kun on ajettu itsensä sellaiseen asemaan että ei ole ,ahdollista tehdä muuta työtä rahaa on tarvittu. Aivan turhaan tekevät itsestään marttyyreita koska heillä on aina kotiinpaluun mahdollisuus. Siis aivan oma valinta, turhat pulinat pois. Nuo laittomatkin saavat silti ruokarahaa ja monin paikoin myös jonkinlaisen kimppa-asunnon… Kodittomien asuntoloissa ei kuulemma geelitukkia näy lainkaan….

Ehkä keräävät rahaa muualle menoa varten?

Moikka, eka kertaa Alanyaan yksin tänään, aiemmin 5 kertaa käynyt kauan sitten. Tulevalle viikon lomalle on luvattu joka päivälle sadetta ja ukkosta. Miten hyvin nuo ennusteet pitävät paikkansa? Ajattelin lähinnä sitä kun Aasiaan päin mentäessä ennusteet tropiikissa lupaavat aina sadetta mutta sää on silti hyvä, että kuinka tarkkoja Turkin ilmaston ennusteet ovat? Onko yhä toivoa auringosta vai täytyykö vaihtaa kohdetta?

Etsi Toggle navigation Valikko. Turkissa bordellit kun ovat laillisia niin alan miehet mistä Alanyasta löytyy hinnat ja muu info. Yksin Alanyaan nyt Moikka, eka kertaa Alanyaan yksin tänään, aiemmin 5 kertaa käynyt kauan sitten. Kaikesta päätellen se on suomalaisbaarien vessassa js siivouskomerossa. Ihmetystä herättää vain rahaliikenteen suunta, kun naiset maksavst kurdibaaripoikasille.

Se on sellainen mitättömyyksien joukkio joka kulkee Alanyassa jakamassa persettään. Oikein kunnon valkoista saastaa. Hirveää katseltavaa, sekä touhu että nämä tapaukset. Punaisten lyhtyjen alue on Sutculerissa ennen siltaa. Venäläisiä ja muita itä-euroopan tyttöjä, joukossa on kyllä kulahtaneita turkkilaisiakin. Huoria löytyy ainakin seuraavista Imperial diskosta Konyasta ja laran alueella lähellä rantaa Olivia. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Tuo on totta humalassa hoipertelevia lihavia pohjoismaalaisia ja britti naisia nuori turkkilaispoika pystyssä pitämässä on Alanyassa liiankin tuttu näky.

Sivistyneet eivät Turkkiin enään matkusta. Mitähän mahtaa pyöriä mielessä suomalaishuoralla joka antaa pillua kurdilapsoselle, kun edellinen paikka jossa nussijan mulkku on ollut nin on lampaan vittu? No mitä tuosta noin pienistä? Saahan ne eläimet sekaantua keskenään tuolla luonnossakin ihan miten haluavat.

Ja huorat luulee että niistä tykätään ja kuitenkin kyseessä vain vuorottelu lampaan kanssa. Koko Alanya on bordelli turkkilais miehille, joilla ei ole varaa maksaa bordelleissa työskenteleville itä-euroopan huorille ja katuhuorille.

Rikoslaissa puhutaan sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta näin: Professori Matti Tolvanen sanoo, että käräjille naapurin alastomuuden vuoksi mennään äärimmäisen harvoin. Silloin kyseessä on ollut ihan tietoista itsensä esittelyä. Jos naapuri häiriintyy, häntä olisi kohtuullista syyttää salakatselusta. Nettikommenteissa nousi esille myös ihmisten vastuu omista silmistään.

On myös niin, että kun kertoo juttua mistä tahansa, se kuulija on se, joka asian mitenkin ymmärtää. Jos ryhtyy syyttämään kaksinaamaisista ja alapääsellaisista, on hyvä tiedustella henkilön älyllisyyden ja ymmärryksen perään. Toki rannat ovat sellaisia, että naapurit näkevät mitään olennaista korkeintaan varta vasten tontin rajalla kyttäämällä ei ole nähty tai kiikarilla eivät tietääksemme harrasta - sama toiseen suuntaan.

Vaikka kommentoijat suhtautuivat positiivisesti alastomuuteen, eivät kaikki kuitenkaan syystä tai toisesta viihdy itse alasti. Monesti on minuakin tämmöstä sinkkua pyydetty sekasaunaan, mutta häveliäisyys on tähän asti estänyt. Noita kiloja kun on aika paljon ja tissit riippuu, niin jotenkin ei uskalla. Miesten näkeminen alasti saunomassa ja uimassa olis kyllä tosi mukavaa En viihdy alasti juuri lainkaan, en yksin saatikka toisten seurassa.

Naisporukalla voimme kyllä saunoa ilman uimapukuja mutta yhteissaunaan en ilman pukua menisi. Mökkirannassa saatan uida illalla ilman pukua, mutta jos veneilijöitä tai naapureita lähellä, en alasti kekkuloi.

Eräs kommentoija koki vastakkaisen sukupuolen olevan nihkeä alastomuuden suhteen, vaikka itse kirjoittajalla haluja esimerkiksi sekasaunaan olisi. Menisin kyllä sekasaunaan naisten kanssa, mutta aika harva suostuu. Mikä naisille siinä on niin vaikeaa? Yksikin tuttu sanoi mulle, että voin mielelläni tulla jos sinä oot alasti mutta mulla on bikinit.

Toinen sanoi, että muuten, mutta jos sulla alkaa seisoo. Vaikuttaa siltä, että kiinnostusta on nähdä miehiä alasti mutta itseä ei paljasteta.

Luojan luomia olemme kuitenkin kaikki. Maassamme elää arviolta liki naturistia, eli ihmistä, jotka nauttivat alastomuudesta. Suomalainen naturismi on keskittynyt pitkälti yksityisille järvenrantamökeille, mutta naturistiyhdistyksistä toivotaan, että samanhenkiset ihmiset saataisiin koottua yhteisille rannoille ja tapahtumiin. Yksi kommentoijista myönsi olleensa alasti julkisella uimarannalla. Yleisellä uimarannalla olen uinut ilkosillani kerran kesäyönä, kun lähitienoillakaan ei ollut ketään muuta enkä kesken hikisen autoreissun viitsinyt kastella uimapukua turhan takia.

Sosiaalisempi naturismi varmaan sopii joillekin, mutta itseäni se ei erityisesti innosta. Yksityisillä paikoilla on olettama, ettei alastomuus loukkaa sukupuolisiveellisyyttä, mutta julkisella paikalla asia on toinen. Professori Matti Tolvanen muistuttaakin hyvistä käytöstavoista.

Vaikka jokin teko ei olisikaan rangaistavaa, niin mielestäni hyviä tapoja loukkaa, jos alasti lähtee kaupungille. Mitä sitten tehdä jos naapurin alastomuus häiritsee? Itä-Suomen yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen kehottaa keskustelemaan naapurin kanssa ennen muita toimia. Kun ihminen saa tietää, että tällainen toiminta häiritsee muita, hän yleensä muuttaa toimintaansa. Poliisia on turha huutaa ensimmäisenä apuun, sillä eivät he siihen varmasti pysty puuttumaan.

Nettikommenteissa konfliktitilanteita ei juuri mainittu. Joskus tulee hämmentynyt tilanne kun osumme naapurin kanssa samanaikaisesti uimareissulle. Laitureiden väli on vain muutama kymmenen metriä, mutta jotenkin se ´menee luontevasti. Keskustelu alkaa vasta sitten, kun olemme molemmat kaulaamme myöten vedessä. Mökkinaapuri on lähellä, mutta en välitä siitä.

Ei sen talon persoonat ole sen kummoisempia kuin minäkään. Höpö juttuja, että mökkirannassa ei saisi olla kuin haluaa. Jos joskus tuli alastomuudesta sivullisten kanssa puhetta, otettiin esimerkiksi kertomus siitä, kun joltakin oli näkynyt jotakin:

Siellä tupakansavuisilla käytävillä ja huoneissa harrastetaan sisäänlaskua. Aviomies ostoskeskus avattiin, ja sieltä naiset pystyisivät peniksen kidutus seisova kalu haluamansa miehen aviokumppanikseen. Höpö juttuja, että mökkirannassa ei saisi olla kuin haluaa. Haluatko tietää mistä islamissa on kyse? Tänään XCafe perännuolutyttöitsetyydytyskasvoillesuihin ottorunkkaus pikkuhousut. Joskus on työporukankin kesken saunottu sekasaunassa, ja viime vuosina ainakin nuorten kestyöntekijöiden, siis myös muodokkaiden naisten kanssa se on ollut itselle aika mielenkiintoista Vai onko teidän perheessä kaikki henkilöt testattu ja äo.

0 thoughts on “Antaa persettä bordelli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *