Marianne kallio alastonkuvat turku tallinna

marianne kallio alastonkuvat turku tallinna

Näin avioparin ja morsian lähti tanssimaan, jolloin asiallisesti ja ystävällisesti sanoin sulhaselle: Tuli valomerkki ja olin kävelykadulla tupakalla ja joku humalainen turkulainen ajoi polkupyörällä kenkieni yli ja katsoi ylimielisesti. Ei pyytänyt edes anteeksi. Sen jälkeen alkoi rähinät, kun siellä täällä syntyi nyrkkitappeluita, joita portsarit ja poliisit tulivat rauhoittelemaan.

Kotimatkallani näin kuinka eräs nuoi nainen hoiperteli ympäri humalassa Kaskenkatua ylös. Han huijui pitkin seiniä, kunnes kaatui asfalaltiin.

Kysyin ohi mennessä ystävällisesti: Turkulaiset ystäväni ovat kertoneet, että turkulaiset vihaavat äärimmäisen paljon itsensä tykö tuomista, mikä sen sijaan on karjalan luonteen peruskulttuuri. Herääkin kysymys, että miksi turkulaiset vihaavat tuntemattomia? Miksi turkulaiset eivät ole ystävällisiä?

Onko turkulaisilla joku geenivirhe? En tiedä, kunhan vain ihmettelen suuresti. Turkulaiset ystäväni kertoivat myös, että jos sanot turkulaiselle tupakkakopissa tervehdyksen, turkulainen säikähtää. Tämä johtuu ystävieni mukaan siitä, että turkulainen heti ajattelee; mitä tuo toinen minusta haluaa, vaikka karjalainen haluaisi vain hyvää hyvyyttään hyvien käytöstapojen ja ystävällisyyden johdosta moikata.

Se on vain karjalainen tapa ja kulttuuri. Olen nyt 26 vuotta putkeen tehnyt keikkaa ympäri Suomen, mutta missään muussa kaupungissa en ole koskaan tällaiseen törmännyt. Ei tarvitse kuin mennä Tampereelle, niin jo siellä on kymmenen kertaa rennompi meininki; jopa täysin tuntemattomat oma-aloitteisesti kutsutaan pöytään istumaan.

Vietin kerran pari päivää Tampereella ja minut tutustutettiin tuntemattomien toimesta kaikkiin Tampereen pokeri- ja biljardipiireihin ja sain heti roppa kaupalla uusia ystäviä. Täällä Turussa sen sijaan näihin samoihin piireihin pääsy on kestänyt 11 vuotta ja se kertokoon kaiken oleellisen. Olen nyt olosuhteiden pakosta — ihmissuhteet ja työt jne. Onneksi olenkin ensi kuun alussa lähdössä kuukaudeksi hermolomalle Ilomantsiin tarinankertojien ja vitsimiesten keskuuteen.

Suunnittelenkin parhaillaan äkkimuuttoa Pohjois-Karjalaan, jossa lähes kaikki ihmiset ovat samanalaisia kuin minä. Ei tarvitse kuin mennä pubiin ovesta sisään, niin heti joku tuntematon on huutamassa: Kenenkäs poikkii sie oot?

Tuuhan meijän pöytään istummaan ja turisemmaan. Olen tuohon kommenttikentään saanut viestiä, että miksi liikun räkälöissä ja junttivaatteet pitäisi ottaa pois ja käydä parturissa. Olen juuri käynyt parturissa ja päälläni eilen oli 50 euron kauluspaita ja euron pikkutakki ja käyttäydyn aina fiksusti ja ystävällisesti muita ihmisiä kohtaan.

Ja luuletteko tosiaan, että 11 vuoden aikana en ole liikkunut Turun yössä muaalla kuin Fortessa, Tinatuopissa ja ALE-pubissa? Tämä oli tarina vain y h d e s t ä illasta ja olenkin kolunnut vuosien aikana kaikki Turun baarit ja kaikkialla olen törmännyt kyräilyyn.

Eihän kenelläkään turkulaisella tai saman luonteen omaavalla täällä ole mitään ogelmaa vaan päinvastoin; hyvin sulaudutaan joukkoon, joten mitään ongelmaa ei havaita. Reissatkaa ihmiset edes pikkuisen, niin huomaatte heti radikaalin eron ja muutoksen. Ei tarvitse kuin lähteä Tampereelta Jyväskylään päin ja huoltoasemalla on uskomattoman positiiivinen palvelu ja ihmisten väliset jutut ovat valovuosien päässä niistä jutuista mitä täällä kuulen.

Ilomantissakin Nesteen kahvion myyjä turisee niin paljon tarinoita, että hyvä jos ehtii kassakonetta edes välillä käyttää. Tere Sammallahti · Susanna Koski ja empaattiset inkvisiittorit. Tere Sammallahti · Rasistiset lastenohjelmat ja Heinämäkigate. Tere Sammallahti · Työehtojen keventäminen auttaa nuoria työllistymään. Elisa Kiviahde · Voimauttava valokuvaus. Tere Sammallahti · 3F - Tasa-arvo. Altti Salomäki · Tunnista kyrväytyminen ajoissa. Helena Eronen · Kun sydän menee rikki.

Nina Mikkonen · Sikasiistii. Tuukka Kuru · Muutamia ajatuksia nationalismista. Nina Mikkonen · Omainen ja viranomainen. Tätähän kuulee usein, että turkulaiset on kankeita ja sisäsiittoisia… mutta toisaalta taas kuulee, että turkulaiset eivät olletkaan sitä. Kirjoittajalle pitää sanoa, että onhan se sanomattakin selvää, että jos menet paikallisiin räkälöihin Turussa tai kotipaikkakunnallasi , niin sinne on kerääntynyt suurimmaksi osaksi vähävaraisia, alkoholisteja, narkkareita, eli niille joiden elämä menee vain alamäkeä.

Miksi ihmeessä luulet, että tallaisissa paikoissa ei kuulisi negaa, tai että jengi ei suuttuisi jos kosket toisen hattuun kun uutta ei ole varaa ostaa tai että et näkisi riitoja? Olisiko aika heittää junttivaatteet nurkkaan, mennä kampaajalle ja paikkaan, joka ei kerää em.

Olipa se sitten Edison, Rento, Fontti tai muu pikkubaari, tai ihan oikea yökerho, niin et varmasti kuule pelkästään sitä, kuinka paskaa elämä on! Turha syyttää turkulaisia, pitää katsoa peiliin ja valita mestat oikein, olettaen siis ettet kuulu em.

Itse olen Kuusankoskelta, eikä ole mitään ongelmaa ollut ikinä, vaikka olen asunut jo 10 vuotta. Komppaan Jussia, itsekin olen asunut 10 vuotta Turussa ja todennut, että mukavaa ja avointa porukkaa täällä on: Harmi että kirjoittaja on törmännyt ikäviin ihmisiin. Edisonissa esimerkiksi on monet kerrat ruvenneet tuntemattomat jutustelemaan.

Juuri kävin parturissa ja eilen päälläni oli kauluspaita ja pikkutakki. Luuletteko, että 11 vuoden aikana en ole käynyt missään muualla? Lähes kaikki paikat koluttu läpi ja kaikkialla törmännyt samaan, ja olihan tuossa stoorssa tarina myös Yökerho Börsistä, missä bestman meinasi vetää turpaan vain rennon kysymyksen vuoksi. Tämä oli vain yksi tarina yhdestä illasta. Showbaarissa puku päällä selvinpäin alkuillasta ja ravintoapäällikkö suivaantui yhdestä ystävällisestä kysymyksestä niin paljon, että mainasi heittää ulos.

Olen tehnyt aikaisemmin aiheesta kaksi blogipostausta, joihin linkki postuaksessa. Pekästään Ilomantsilaisten ja turkulaisten jatkojen erot -postauksessa on kymmeniä ja taas kymmeniä kompaajia ajatukselleni ja tukeehan myös jyväskylän Yliopiston tekemä geenitutkimus tarinaani. Eihän täällä Turussa kenelläkään mitään ongelmaa ole, jos on suht.

Karjalainen sen sijaan loistaa yössä käytöksellään kuin valopilkku, jolloin ongelmavyyhti on valmis. Turku o turku, sille mittään maha. Tule vaan Lieksaan saunomaan ja otetaan parit bisset joutessaan ;. Kohta myös Ilomantsissa on sauna, on parhaillaan järjestelyasteella. Kiitos kolumnista, itsekin Ilomantsista kotoisin, ei tarvitse kuin avata pubin ovi, niin jo kysellään, että kenes tyttö oot, tuupa pöytään ja minähän menen. Tämä kaikki on niin totta. Onnistuin asumaan vuoden ko paikassa ja järkytyin , ihmiset oli ilkeitä ja sisäänpäinkääntyneitä.

Kyllä Karjalasta kajahtaa vaikka itse olenkin Lahesta. Siellä ihmiset ovat aivan toista , sanat ei riitä kertomaan. Mieleeni on jäänyt myös vuosia sitten matka Los Pacosiin missä TPS oli ilmeisesti Suomen mestaruusreissulla koko joukkueen voimin. Kaksi pientä poikaa meni juttelemaan näille korstoille ja toinen varovaisesti kysyi että oletteko te jalkapalloilijoita vai jääkiekkoilijoita mihin yks korsto laukaisi, olek sää vähä tyhmä ei kai me tääl oltais jos oltais jottai saatanan futarei.

Pojat lähtivät liukkaasti menemään. Nuo kriitikot, kun eivät ole koskaan missään edes käyneet, niin eivät huomaa mitään eroa. Kyllä tässä varmaan jokin vinha perä on, vaikkei sitä itse välttämättä huomaakaan kun on turkulaisena siihen tottunut.

Ja olen nainen, ehkä me emme saa ihan tuollaisia haistatteluita tai vastaavaa. Itse pystyy puhumaan toki vain omasta puolestaan. Mutta tiedän siitä, että ehkä tuo yleistä on, että kun itse olen juttelijoille ystävällinen ja yleensä siis miehet juttelevat niin saattaa saada yllättyneitä kommentteja että ai sä jopa vastasit, sitä kun ei yleensä välttämättä tapahdu. Katsotaan vaan kieroon ja kuulemma tosiaan saa kiroiluakin osakseen.

Ja muutenkin on hämmästytty, että et sä voi olla turkulainen. En ymmärrä yhtään miten ketään voi heti tai yleensä missään vaiheessa haistatella tai olla epäkohtelias!!! Ei ole mua ainakaan kasvatettu siten. Jos alkaa vituttaa niin sitten pitää kohteliaasti sanoa, että nyt poistun tuonne, kiitos ja hei. Eikä jäädä kinaamaan jos toinen on sillä päällä.

Ja mitä hittoa pukeutumisella on tekemistä minkään kanssa?? Jos keskustelee ihmisen kanssa niin en kyllä tajua mitä siinä vaatteilla on merkitystä.

Menee jo vähän yli. Ehkäpä turkulainen baarissa kuvittelee, että jos on vastakkaista sukupuolta niin iskeminen tulee heti kyseeseen ja kaippa siinä on ulkonäöllä väliä.

Ja voi olla joo, että on sekin mulle jutelleilla ollut takana mutta silti juttelen, en anna haitata vaikka toinen on iskumielellä. Kuntalainen voi tutustua suunnitelmaluonnokseen kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa, Suokatu 42, sekä Kuopion kaupungin internet-sivuilla. Mikäli suunnitelmaan ei määräaikaan mennessä ole jätetty muistutuksia, suunnittelujohtaja hyväksyy suunnitelman. Muussa tapauksessa suunnitelma menee kaupunkirakennelautakunnan käsiteltäväksi. Kuopion kaupunki Kaupunkiympäristön palvelualue kaupunkisuunnittelupalvelut kunnallistekninen suunnittelu PL , Kuopio käyntiosoite: Suokatu 42 A, 2.

Kuopion kaupungin tasokoordinaatisto- ja korkeusjärjestelmien muutosinfo. Katualueiden suunnittelu Katujen suunnittelusta ja rakentamisesta säädetään maankäyttö- ja rakennuslaissa. Suomen komein mies Aleksi, 27, iski heti! Hallitseva Miss Suomi Michaela ja 1. Lukitkaa vaimot ja tyttäret! Väsymätön ori Frederik, 73, metsästää Helsingin yössä: Tyrmäävä Salkkarit-kaunotar käsikynkässä tutun komistuksen kanssa — vakuuttavat puhdasta ystävyyttään: Antti Tuisku lomailee Jenkeissä: Kaupunkiloma Berliiniin - älä missaa näitä kohteita!

Kolme tärppiä kaupunkilomaasi varten!

marianne kallio alastonkuvat turku tallinna Lyödään heti vyön alle. Kotimatkallani näin kuinka eräs nuoi nainen hoiperteli ympäri humalassa Kaskenkatua ylös. Suomen komein mies Aleksi, 27, iski heti! Kun kerroin uusille tutuilleni, että olin ystävättäreni kanssa elokuvissa, miehet sanoivat heti ensimmäisenä: Jos alkaa vituttaa niin sitten pitää kohteliaasti sanoa, että nyt poistun tuonne, kiitos ja hei.

Missiksi haluava Marianne Kallio https: Marianne on kauneuskisojen voitoista haaveileva nuori nainen, joka hankki itselleen silikonit Tiina Jylhän klinikalla Tallinnassa täytettyään 18 vuotta. Silikonit ovat lahja hänen omalta äidiltään, Hannele Kalliolta https: Äiti haluaa tukea tytärtään tämän kauneuskilpailu-uralla. Pärjätäkseen alalla ja kauneuskilpailuissa kaikki joutuvat pitämään ulkonäköään yllä ja kiinnittämään ihan eri tavalla huomiota ulkonäköön.

Silikonit ovat työn kannalta tärkeät, äiti uskoo. Mainos Teksti jatkuu alla. Testissä kevään kuumin puhelin — tällainen on OnePlus 6. Ensitestissä uusi Ford Fiesta ST: Pikkusportti kurnuttaa juuri niin kuin sitä käskee.

Arkkipiispa Kari Mäkisen lähtömessua vietetään tänään. Katso mitä tapahtui kun nukuit. Raju tulipalo riehui huvipuistossa Saksassa. Kim Jong-un odottaa edelleen tapaamista Trumpin kanssa — Trump: Venezuela vapautti amerikkalaisvangin — Pence: Nicaraguan levottomuuksissa kuollut jo yli 80 ihmistä.

Qatarin kauppojen hyllyt täytyy tyhjentää Saudi-Arabian ja sen liittolaisten tuotteista. Juuri nyt Päivä Viikko 1. Trump syytti amerikkalaislehteä valehtelusta — nolo totuus paljastui nopeasti 0: Ex-vaimo löysi salatun tiliotteen tuhkien seasta, hiiltynyt paperi paljasti totuuden kadonneista rahoista — näin omaisuus yritettiin pimittää eron koittaessa Mitä kouluvuosista jäi päähän? Katusuunnitelmasta tulee käydä ilmi kadun liikennejärjestelyt, kuivatus ja sadevesien johtaminen, kadun korkeusasema ja päällysmateriaali sekä tarvittaessa istutukset ja pysyväisluonteiset rakennelmat ja laitteet.

Suunnittelun alkuvaiheessa varataan kadun varren kiinteistönomistajille mahdollisuus keskustella suunnittelijoiden kanssa katusuunnitelman lähtökohdista. Merkittävissä kohteissa järjestetään tiedotus- ja keskustelutilaisuuksia. Kaupunkirakennelautakunta hyväksyy suunnitelman nähtävänä oloa varten. Katusuunnitelmaehdotus pidetään julkisesti nähtävänä vähintään 14 päivän ajan. Nähtävänä olosta ilmoitetaan Kuopion Kaupunkilehdessä ja katuun rajoittuville kiinteistöille kirjeitse.

Osallisilla on oikeus tehdä muistutus ehdotuksesta. Muistutus on toimitettava kunnalle ennen nähtävänäoloajan päättymistä. Kuntalainen voi tutustua suunnitelmaluonnokseen kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa, Suokatu 42, sekä Kuopion kaupungin internet-sivuilla. Mikäli suunnitelmaan ei määräaikaan mennessä ole jätetty muistutuksia, suunnittelujohtaja hyväksyy suunnitelman.

0 thoughts on “Marianne kallio alastonkuvat turku tallinna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *